-
sory blé *5*
-
Beauty and a beat - hrozně hezká písnička :) a ten videoklip! ♥
-
http://www.facebook.com/pages/Bieber-Fever-JB-cz/342667739148855?sk=notes
-
muzu rict hlas ma fakt dobrey hodi se k selene gomez ma dobrey stil jen tak dal po prvi sem te nemela rada prisel simi namisleney moc ale si dobrey mno :P
-
Když se podíváte na film(dokument) Never Say Never tam pochopíte,že je to bezva člověk a hlas má náhodou lepší jak kdokoli jinej *4*
-
-
Ahooj:)) Dá se ten dokument někde stáhnout nebo něco? :))
-
-
Stáhni si tu z uložto.cz ten film see jmenuje Never Sa Never :)
-
-
-
Justina se mi vzhledově moc nelíbí, on je na mě moc holčičí a takový no až moc sladký.
Co se týče jeho písniček, měl dost dětský a holčičí hlas (v době hitu baby). Teď už má trochu jiný hlas (né dětský a né holčičí), nemám mobil plný jeho písniček, ale Boyfriend a celkově skoro album Believe se mi líbí.
Nejsem Belieberka, dříve jsem o Justinovi říkala né moc pěkné věci.
Ale dnes lituju toho co jsem řekla, protože ačkoliv Belieberka nejsem a Justina nezbožňuju, tak ho moc obdivuju, za to co dokázal a co dělalá. Já bych to nedokázala. A kdybych byla on a někde bych četla, co haters píšou nevim já bych to nejspíš neunesla.
Jo a co se týče toho jak se pozvracel na koncertě, tak to je blbé no, ale stává se to. Jemu se to stalo po vypití mléka, nevím přesné informace, ale třeba bylo zkažené, nebo ho vypil moc nebo mu prostě nesedlo, to se prostě stává, vám se to může stát taky. -
-
Anetka počuvaj ty nevieš čo on je tak sa neozyvaj ok keby ta on takto urazyl ved to je bábyka najkarajsia na swete Justin Drew Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ale já ho neurážim (už ne) a ten příspěvek byl pozitivní.
A ved sem psala, že album Believe se mi líbí, ale nej. je písnička boyfriend a pak ta beauty and a beat, kterou zpívá s mojí oblíbenou nicki minaj.
-
-
-
Jak můžete ho tak ponižovat je to báječnej kluk !Ilove Justin! *3* *14*
-
ty vogo kdo viděl to dvanáctisekundový video jak se justin poblil po mlíku tak se možná dost nasmál ale já se smála a zároveň mi ho bylo líto. *11* *8* *5* *14* *14* *1* *12*
-
-
Justin je ten nejlepší spěvák na světě a je SEXXXY♥:)
*14* je moc, moc a moc hezkej♥ a to jak se vyzvracel to mi je jedno, i tak ho mám ráda *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj holky a kluci byly jsme na justiniho koncertu jak se tam pozvracel dal nám autogram a fotečku *14* a koupil nám kytíííííííí růžičky *14* a políbil nás když jsme odjížděly a my jsme mu daly naše tel číslo a řekli jsme mu ať nám brnkne až bude mít další koncert na kterým se pozvrací *11* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *12* *16*
-
-
lepší lež sis nemohla vymyslet..
-
-
to není lež se koukni na to video sme hnědovlasé namalované a sme v první řadě. *13* a ty nám jenom závidíš že jsme tam byly puso
-
-
-
Bieber prdí a smrdí *1*
-
-
a ti ho sledujes? gdis seti nelibi tak proc o nem tolik toho vis
-
jako ty co?
-