-
blbka aluska posrana *13* *13* *13* *13* *16* *3* *1* *2* *15* *5*
-
To nic já jsem taky holka jen sem vzala jméno DIEGO protože jsem byla na filmu doba ledová 3. A Sidem jsem chtít nechtěla *12* .Jsem zamilovaná do Justina Biebra protože je jen o 2 roky starší a hezky zpívá!! *14* *14* . Mám o čtyři roky stršího bráchu a je blbej.
-
Alli - problém nemám a že na tu nadrženost tak moc myslíš prasáku
-
-
Nic víc neumíš? UBOHÝ. A já myslím na něco jinýho, takže příště ti snad to tvoje čtení myšlenek vyjde.
P.S. Máš pravdu že seš prasák;* -
-
Nech laskavě Lolí na pokoju..ty tady totiž nemáš co dělat! *3*
-
Radši si sedni ke stolu a nauč se číst :)
-
-
Radši se seber a vypadni ze stránky Justina biebera;*
-
-
-
-
Nunatááá - boužel mám pro tebe špatnou zprávu ale Barushku na pokoji nenechám , zamýšlet se nad sebou nebudu a komentovat si můžu co chci takže máš SMŮLU. No holčičko takhle to už v životě bývá , musíš se srovnat s tou smůlou...Boužel :) *3*
-
-
Hele v neděli mám čas, tak se snad zasměju. Něco jsem ti napsala a je už na tobě jak to přijmeš a ne, nesrovnám se;*
P.S. Když ani neumíš napsat moje jméno, tak sem radši ani nelez a doporučuju ti zvláštní školku. -
-
TAKY zE kdo by chtel umet psat to tvoje jmeno , nebudu vsude delat hacky jak nakej sprt
-
-
tady inteligence nechybí. Když někdo dělá čárky neznamená že je šprt.
-
-
-
-
Barushka - No neříkej ,víš proč si to zkopirovala protože už nevíš co napsat: zase sem napsala setřela a ty taky . HAHA takže nemáš slova . JO A ty si myslelá :D at tahnu do pr* nojo to dava smysl kdyz myslíš ty tak se zhrouti celej svět :DD Radím: ty radši nemysli, 10ti letá holčičko , no přiznej se kolik ti je ?? :D *3*
-
-
Jenom ksem ti chtěla ukazat jaky maš trapny komenty..hmm jde vidět žes to nepochopila....škoda netrefila ses na co bych ti to řikala ještě bys mi zaviděla že jsem starší *3* ale 10 mi fakt nni je mi vííc a nelžu klidně tomu nevěř jak chceš tvoje věc *7*
-
-
dik diego , ale jsem holka *4*
-
Já úplně souhlasím s rew ju manym.Nejsme nikdo nuly až na tebe alasko a ňuňatóóó!Jsem prostě zamilovaná *14* do Justina Biebera je i v X-factor!
-
-
Když NIKDO není nula, tak v tom případě ani já, ale to je na tvůj scvrklej mozek až příliž, já vím.
-
-
alusko ještě se ji zastavej . co když jsi nula taky . ted vyjadřím svuj nazor ja - nulo . je hezke se vyjádřit - vždyt mužu *4* *4* *4* *4* *4* *4* *10* BLLLLLLLBKO. A VIM ŽE chceš mit co nejvic hlasu . proto tu řikaš moudry řečičky *6*
-
-
může se zastávat koho chce. a nehraj si na frajerku - nejde ti to ;*
-
-
Může si nazívat koho chce a jak chce má se vším naprostou pravdu! Ale to zase bude komentářů jako,že ty si,ale trapná atd.........,ale je mi to jedno každej má svůj názor
-
hele ty nunataaa ,tady píšou lidi komentáře . jak nás mužeš nazyvat nulami . sama si nula *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Hele to jsi myslíš že jsi mě setřel/a? nepoučuj tady a nauč se jak líp se nabažit tím že jsi taky nula.
-