Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pusycat

zatčení

Na Bravo.cz bylo napsaný že Justina zatkli !!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* A pod tím bylo napsaný v tom smyslu co řek..Že to není pravda bo tak něco..Napsal tam:Vůbec nechápu,proč to řekli.Neměli k tomu důvod a zatčenej sem rozhodně nebyl !!..Chudáááááááššššeeeeekkkk !!! :-* :-* :-* :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: zatčení

tjn
    • kicalek

Re: zatčení

A kde??????????????presne??????
      • kikinqva

Re: Re: zatčení

když dáš bravo tak pak dej tam nehoře news a tam jet dolu a tam to najdeš ale jako pěkně mu odradujou fanynky ale mě by to neodradilo *14* *14* akorát bejt jim tak sem taky pěkně naštvaná jako on
  • sweet.anne

Justin

A zase můžeme hlasovat.. Sice fakt nevím k čemu to je, ale tak nevadí.. *1* Prvně klikněte na 'I Am Human' a opište kód, až potom hlasujte.. http://bit.ly/df5cTT
    • sweet.anne

Re: Justin

A ještě zde, je to duel mezi Jonas Brothers a Justinem.. Justin prohrává o 500 hlasů. http://bit.ly/4w0MGB
  • jenže ja nerikala ze ti neverim

jenže já ti neřikala že ti nevěěříím !!! mě se to zdáálo divnýý ... tak jsem napsala svůůj názor to snadd smiim nebo nee??!! psala jsem to tuu (o ty americe) protožee neznáám žádnou kámošku která by tam byla !! tak jsem se akoráát ptala co si tam delala napr. si tam mohla bejt : nakupovatt,nebo za někymm ,nebo co jáá viim twwl tak sem se ptala jestli si tam byla tak sorry no!!!
    • sweet.anne

Re: jenže ja nerikala ze ti neverim

To je v pohodě, jenom mně to tak přišlo že mi nevěříš, protože jsi to napsala tak, že to tak na mě působilo.. Sry.
  • kicalek

NArozky

JJ 1.Března oslaví Justííínek sve 16.narozeniny achjo kdybych tak mohla bejt na jeho narozkach iihh ne kećam!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    JINAK MILUJU THE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ....

tak asi kazdymu se nestava ze by letel do ameriky a pak prijdeš ty a najednou ja sem byla v americee tak se mi to nema zdatt divnyy?jo??? *8* *8* *8* *8*
    • sweet.anne

Re: ....

Víš.. nevěř si mi, jestli nechceš. Však jsem to už sem psala jednou, to, že mi nebudeš věřit nic nezmění na tom, že jsem tam byla. A jak řekla kikinqva, nemusím se ti s ničím svěřovat. Mohla bych ti to dokázat, ale proč? Já si nic dokazovat nemusím.
    • kikinqva

Nej jí bejt

Nech jí bejt jako nwm proč by nemohla bej v Americe za segrou muj bracha tam je taky tak jako co se za ní ona jela podívat toje jako trestný bo co *16* !!!!já sem se taky za brachou mohla jet podívat jenže sem nechtela jako tak jí už nech vejt ona se ti nemusí svěřivat kam si jezdí!!! *13*
      • sweet.anne

Re: Nej jí bejt

Díky. :-*
        • kikinqva

Re: Re: Nej jí bejt

Není zač kámošky se zastanu vždycky *4*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Nej jí bejt

:-*
  • kikinqva

Chudák Justin

Ouuu..Kountěte se ze začástku je tam justin upa roztomilej jak se tam směje ale pak mno uvidíte sami chudák bych to nikdy neodělala je pěkně odvážnej když to udělal *14* *14* *14* *14* *3*
    tak se mrkněte:
    http://www.youtube.com/watch?v=La_uZnYk-VY
    • sweet.anne

Re: Chudák Justin

Jj taky jsem to viděla. *4* Chudák. *9*
    • kikiss11

Re: Chudák Justin

Jj to sem vidělá. *1* Chudášek... ale pořád mu to slušelo!!!!!!!! *14* !!!! *14* !!!! *14* Ostatně jako vždycky!!! *14*
      • kicalek

Re: Re: Chudák Justin

jj ja tky videla ble ale on upe bozi
  • mmmm

a co jsi tam delala??
    • sweet.anne

Re: mmmm

Takovej výslech. :D Jeli jsme tam za ségrou. Ona tam studuje (na univerzirzitě), tak jsme si jeli navštívit.
  • :D:D:D

ty si byla v americe???
    • sweet.anne

Re: :D:D:D

Byla. A to, že mi nebudeš věřit nic nezmění na tom, že jsem tam byla.. Takže mi je jedno jestli mi nebudeš věřit..
  • v americe???

ty si ho vzala v americe joo??????? *15* *8* *15* *7* *7* jo a tesim se na My World 2.0 *14* *14*
    • sweet.anne

Re: v americe???

Jo.
  • sweet.anne

Justin

Ahoj lidi, prosím, kdo ještě na Facebooku nejste ve fanklubu Justina Biebera, přidejte se tam!!! Protože jedna skupina s názvem ,,Může mít tenhle cibulový kroužek více fanoušků než Justin Bieber?" má nějakých 1,800,000 fanoušků a Justin má jen 1,600,000! Zabíjet tyhle lidi. *9* *9* *9*
    • Re: Justin

Já už tam jsem! *3*
      To není přece možný že tam v tý skupině je více fanoušků než u Justina!!Lidi už neví coby!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit