Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stember

''zatykač''

novinka..!!!!jednoho koncertu se mělo zúčastnit 1000 lidí jenže dorazilo 10x víc..xD..a manager JB zavolal ochranku a ti museli koncert ukončit ptž jakože Justina ''zatkly'' JB byl prý pak děsně naštvaný...=/// *15* *15* *16* *16* *8* *8* *9* *9* *7* *7*
    • kikinqva

Re: ''zatykač''

jj máš pravdu já to taky četla jako ale takle mu pěkně odradily fanoušky chudákk *14* *14* *14* *14*
      • roxanda

Re: Re: ''zatykač''

cose stalo??? *1* kde ste to cetly??? *14*
        • roxanda

Re: Re: Re: ''zatykač''

uz vim, uz vim *1* *1* uz jsem taky cetla
          • kikinqva

Re: Re: Re: Re: ''zatykač''

*1* *1*
            • klefi

Re: Re: Re: Re: Re: ''zatykač''

prej jo no..tk ale když řekli že ho zatkli tk se není co divit ze byl JB nastvanej.. *13*
  • kikinqva

Ahoj

Ahoj holky tak jak se máte? *4* Nemáte ňáký nový informace o Justínkovi?? *14* *14*
    • sweet.anne

Re: Ahoj

Mm.. už odjel z LA a teď je v Miami, kde bude mít koncert s Rihannou. Jinak nic moc. =/
      • kikinqva

Re: Re: Ahoj

Aha tak dík koukam že neni skoro vůbec doma... *4*
    • alficka

Re: Ahoj

teď mě žádná nenapadá *1* *14*
  • roxanda

golden ticket

*1* mohla by mi jedna z vas vysvetlit, co je "golden ticket"?? *1* dekujii
    • Re: golden ticket

zlatý lístek....
    • kikiss11

Re: golden ticket

No to je zlatý tiket a ten když najdeš tak asik budeš hrát v Justinově videoklipu *4*
      Tak mi to psala sweet.anne a ta má určitě pravdu!!!! *1* *3* *3*
      • Re: Re: golden ticket

a kde se to má jako hledat???ten zlatý lístek... *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: golden ticket

Jj, buď ti uspořádá soukromý koncert, nebo budeš hrát v jeho videoklipu anebo vyhraješ Wii (nebo jak se to píše xD, prostě taková super hra..). Platí to ale jen pro US. =/
        • kikinqva

Re: Re: Re: golden ticket

to je škoda že to platí jen pro ně *9*
          • roxanda

Re: Re: Re: Re: golden ticket

dekuji.. sem v obraze *1*
  • justiin

ahojky holky jjj mas pravduu ze nejsii jediina co ho máá rada :D! a ten golden tickett se da najitt jneoom v americee ne??!!
    • kikiss11

Re: justiin

Boužel asik jo *9*
      • Re: Re: justiin

Zsr*** Američani *15* *1* samozřejmě kromě Justina *1*
        • Re: Re: Re: justiin

mno jasný jako škoda že musí být zrovna až v americe :( ale je moc krásný že ?
        • kikiss11

Re: Re: Re: justiin

Jasně *1* Kromě Justina *14*
  • kikiss11

Golden Ticket

Ahojky nevíte jestli už někdo našel Golden Ticket asik jo že???? *7* *4*
    • roxanda

Re: Golden Ticket

hey hey hey, co se to tu deje??? *1* co je "golden ticket"??: *1*
    • sweet.anne

Re: Golden Ticket

Řekla bych že jo. Sakra kéž bych ho našla já. *1*
      • kikiss11

Re: Re: Golden Ticket

JJ to by byl šok!!Aspoň bych tě viděla v klipu! *1*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Golden Ticket

počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim..
  • justiiinek

ááá miluju justiiina on je tak sladkej *14* *14* určitě tady nejsem jediná coo si to myslí vidte holky *1*
  • kikiss11

....

Ahojky myslíte že je to pravda? http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/notes/justin-bieber/big-news-album-cover-pre-order-for-my-world-20/276887229354

Jestli je to opravdo obal cd MY WORLD prat 2???Ale vypada dobře ne??? *14* *14* *14* *14*
    • roxanda

Re: ....

no jasny ze je to officialni!! *3* si to stahnete!!! *3* *14*
    • sweet.anne

Je to upe nádhernej cover!!! Už se na to CD těším. Si ho koupím hned v 1. den vydání. *1* *14* *14* *14*
      • kikiss11

Re: Re: ....

JJ upe krásný!!!! *14* *14*
        Ty si ho koupíš v Americe??
        Protože u nás ho ten 1. den vydání ještě mít asik nebudou......
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ....

Asi jo. *4* Ty?
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: ....

No ja asi ne *9*
            Já si budu muset počkat až to bude u nás...
            Ty si to objednáváš nebo kupuješ v Americe???? *7*
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: ....

Objednám. Anebo ještě mám druhou možnost.. Protože tam ségra bydlí, tak kdyby to nešlo si to objednat, tak bych ji poprosila aby mi to koupila a poslala..
            • kikinqva

Re: Re: Re: Re: Re: ....

počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? *1* asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim..
    • kikiss11

Ale asik je to oficiální:-) *14* Je opravdu krásný určitě se koukněte!!! *14* !!!! *14* *14*
      • stember

Re: Re: ....

prý s tímto albem měl problémy....jaksi se neshodli s nahrávacím managerem ale Justin se nedal a ''bojoval''..=)
  • kikinqva

Oni nám ho vvistřihaly

Ach jo oni včera stoho Grammy vistřihly a bylo tam jen něco *9* *9* to je nehorázní jak ho můžou takle vistřihnout a nedaát ho tam *8* *9* ............................................................................JIńsk miluji ho že ani slova nestači miluji ho tak vy co ste tady semnou že je nám na něj 1000 slov nestači *14* *14* *14* *14* pro nám se on jen ta jediná stár on je pro nás číslem 1 *14* *14* a oni nám ho takle vistřihnou.. *9*
    • kicalek

Re: Oni nám ho vvistřihaly

Takze tam nebyl?? ja sem usnula ale na intaku to najdem ne??? MUCK MUCK MILUJU THE JUSTINE MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly

mno nwm ja to tam někde nenašla zo našeho Justínka *14* tak jako jak to mohly udělat sestřihat to a jeho viškrtnout justínek *14* *14* se nedá viškrtnou sou pěkně ošklivý *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • roxanda

Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly

holky klidek!!:) *3* ja se na to koukala a byl tam asi jen 15 vterin a rekl "vyberte si pomoci sms vasi pisen, kterou chcete, aby bon jovi zazpival, sakra, jsem se zpletl, chtel jsem rict beyonce" *14* *14* tot vse *3* neveste hlavu!!! *3*
          • roxanda

Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly

omlouvam se. bylo to "hlasujte pro beyonce, sakra, chtel jsem rict bon joviho, ale na beyonce jsem myslel" *1* *1* so sorry *3* *9*
            • kikinqva

Re: Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly

Aha tak to jo mo tak ten má dost *15* *15* *1* ňákej pomatenej byl ten náš Justínek *14* *14* *1* *1* *15* *4*
          • kikinqva

Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly

j tak kuju tak to sem ráda že sem o moc nepřišla I love justínek *14* *14* na něj nestačí ani 1000 slov *14* *14* *14* *14* *14*
  • hlasovala jsem poráád!!!

no přesně tak uz to hlasovat nejdee ja tam hlasovala kazdej den nekolikrááát !!! jenzee my jsmee zacali pekne pozdee .. polskoo se o tom dozvedelo jako první ..!!! aaaa nemel 5 hlasuuu tak co delas?
  • sweet.anne

Justin

Jenom takový detail.. :) Jeho oficiální singly jsou jen One Time, One Less Lonely Girl, Love Me, Favorite Girl a Baby, někdo do Diskografie do Singlů přidává všechny jeho písničky tak jen abyste to věděli. :)

A do Česka nevím jestli přijede, je pravda že říkal, že chce udělat European Tour ale většinou když to nějaký zpěvák řekne, tak tím myslí jenom Velkou Británii což mě štve, protože to není jediný stát v Evropě.. A to s tím srazem je dobrý nápad. *1*
    • Re: Justin

Ano do ČR se chystá. bude zde mít Koncert už se těším. to si nenechám ujít. A budu jen ráda protože je to nejkrásnější a nej nej nej kluk na světě. Prostě Lidská dokonalost
      • Re: Re: Justin

A kde by jako byl..?? a pripadne kdy...? ja myslim ze se cesku spis vyhne..bude tak v nemecku..a jinde ale k nam..? tezko..si myslim... *7*
    • kikiss11

Re: Justin

To by byla sranda dát si všichni spicha:D
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Ale mohly bysme. *1*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Justin

JJ přesně všichni by sme si dali spicha někde před tym by sem tam mohly přijet 2 hdkdy před pak by sme sli do ty VIP a tam by sem kecali aspon by sme se líp poznaly mno sje vi sichni lidi tady ste nej nejlíp se tu sváma povída a že sme se takle sešli a kamarádimese takl za to mužem poděkovat Jen justinkovi *14* *14* *14* *14*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Justin

Justin brings a light to this world. *1* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit