-
''zatykač''
novinka..!!!!jednoho koncertu se mělo zúčastnit 1000 lidí jenže dorazilo 10x víc..xD..a manager JB zavolal ochranku a ti museli koncert ukončit ptž jakože Justina ''zatkly'' JB byl prý pak děsně naštvaný...=/// *15* *15* *16* *16* *8* *8* *9* *9* *7* *7* -
-
Re: ''zatykač''
jj máš pravdu já to taky četla jako ale takle mu pěkně odradily fanoušky chudákk *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ''zatykač''
cose stalo??? *1* kde ste to cetly??? *14* -
-
Re: Re: Re: ''zatykač''
uz vim, uz vim *1* *1* uz jsem taky cetla -
-
Re: Re: Re: Re: ''zatykač''
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ''zatykač''
prej jo no..tk ale když řekli že ho zatkli tk se není co divit ze byl JB nastvanej.. *13*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj holky tak jak se máte? *4* Nemáte ňáký nový informace o Justínkovi?? *14* *14* -
-
Re: Ahoj
Mm.. už odjel z LA a teď je v Miami, kde bude mít koncert s Rihannou. Jinak nic moc. =/ -
-
Re: Re: Ahoj
Aha tak dík koukam že neni skoro vůbec doma... *4*
-
-
Re: Ahoj
teď mě žádná nenapadá *1* *14*
-
-
golden ticket
*1* mohla by mi jedna z vas vysvetlit, co je "golden ticket"?? *1* dekujii -
-
Re: golden ticket
zlatý lístek.... -
Re: golden ticket
No to je zlatý tiket a ten když najdeš tak asik budeš hrát v Justinově videoklipu *4*
Tak mi to psala sweet.anne a ta má určitě pravdu!!!! *1* *3* *3* -
-
Re: Re: golden ticket
a kde se to má jako hledat???ten zlatý lístek... *14* *14* *14* -
Re: Re: golden ticket
Jj, buď ti uspořádá soukromý koncert, nebo budeš hrát v jeho videoklipu anebo vyhraješ Wii (nebo jak se to píše xD, prostě taková super hra..). Platí to ale jen pro US. =/ -
-
Re: Re: Re: golden ticket
to je škoda že to platí jen pro ně *9* -
-
Re: Re: Re: Re: golden ticket
dekuji.. sem v obraze *1*
-
-
-
-
-
justiin
ahojky holky jjj mas pravduu ze nejsii jediina co ho máá rada :D! a ten golden tickett se da najitt jneoom v americee ne??!! -
-
Re: justiin
Boužel asik jo *9* -
-
Re: Re: justiin
Zsr*** Američani *15* *1* samozřejmě kromě Justina *1* -
-
Re: Re: Re: justiin
mno jasný jako škoda že musí být zrovna až v americe :( ale je moc krásný že ? -
Re: Re: Re: justiin
Jasně *1* Kromě Justina *14*
-
-
-
-
Golden Ticket
Ahojky nevíte jestli už někdo našel Golden Ticket asik jo že???? *7* *4* -
-
Re: Golden Ticket
hey hey hey, co se to tu deje??? *1* co je "golden ticket"??: *1* -
Re: Golden Ticket
Řekla bych že jo. Sakra kéž bych ho našla já. *1* -
-
Re: Re: Golden Ticket
JJ to by byl šok!!Aspoň bych tě viděla v klipu! *1* -
-
Re: Re: Re: Golden Ticket
počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim..
-
-
-
-
justiiinek
ááá miluju justiiina on je tak sladkej *14* *14* určitě tady nejsem jediná coo si to myslí vidte holky *1* -
....
Ahojky myslíte že je to pravda? http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/notes/justin-bieber/big-news-album-cover-pre-order-for-my-world-20/276887229354
Jestli je to opravdo obal cd MY WORLD prat 2???Ale vypada dobře ne??? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ....
no jasny ze je to officialni!! *3* si to stahnete!!! *3* *14* -
Je to upe nádhernej cover!!! Už se na to CD těším. Si ho koupím hned v 1. den vydání. *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ....
JJ upe krásný!!!! *14* *14*
Ty si ho koupíš v Americe??
Protože u nás ho ten 1. den vydání ještě mít asik nebudou...... -
-
Re: Re: Re: ....
Asi jo. *4* Ty? -
-
Re: Re: Re: Re: ....
No ja asi ne *9*
Já si budu muset počkat až to bude u nás...
Ty si to objednáváš nebo kupuješ v Americe???? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Objednám. Anebo ještě mám druhou možnost.. Protože tam ségra bydlí, tak kdyby to nešlo si to objednat, tak bych ji poprosila aby mi to koupila a poslala.. -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
počekej nwm jestli sem blba ale coje to ten ticket?? *1* asi sem blba nebo nwm řekneš mi to plosim..
-
-
-
-
-
Ale asik je to oficiální:-) *14* Je opravdu krásný určitě se koukněte!!! *14* !!!! *14* *14* -
-
Re: Re: ....
prý s tímto albem měl problémy....jaksi se neshodli s nahrávacím managerem ale Justin se nedal a ''bojoval''..=)
-
-
-
Oni nám ho vvistřihaly
Ach jo oni včera stoho Grammy vistřihly a bylo tam jen něco *9* *9* to je nehorázní jak ho můžou takle vistřihnout a nedaát ho tam *8* *9* ............................................................................JIńsk miluji ho že ani slova nestači miluji ho tak vy co ste tady semnou že je nám na něj 1000 slov nestači *14* *14* *14* *14* pro nám se on jen ta jediná stár on je pro nás číslem 1 *14* *14* a oni nám ho takle vistřihnou.. *9* -
-
Re: Oni nám ho vvistřihaly
Takze tam nebyl?? ja sem usnula ale na intaku to najdem ne??? MUCK MUCK MILUJU THE JUSTINE MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
mno nwm ja to tam někde nenašla zo našeho Justínka *14* tak jako jak to mohly udělat sestřihat to a jeho viškrtnout justínek *14* *14* se nedá viškrtnou sou pěkně ošklivý *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
holky klidek!!:) *3* ja se na to koukala a byl tam asi jen 15 vterin a rekl "vyberte si pomoci sms vasi pisen, kterou chcete, aby bon jovi zazpival, sakra, jsem se zpletl, chtel jsem rict beyonce" *14* *14* tot vse *3* neveste hlavu!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
omlouvam se. bylo to "hlasujte pro beyonce, sakra, chtel jsem rict bon joviho, ale na beyonce jsem myslel" *1* *1* so sorry *3* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
Aha tak to jo mo tak ten má dost *15* *15* *1* ňákej pomatenej byl ten náš Justínek *14* *14* *1* *1* *15* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Oni nám ho vvistřihaly
j tak kuju tak to sem ráda že sem o moc nepřišla I love justínek *14* *14* na něj nestačí ani 1000 slov *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
hlasovala jsem poráád!!!
no přesně tak uz to hlasovat nejdee ja tam hlasovala kazdej den nekolikrááát !!! jenzee my jsmee zacali pekne pozdee .. polskoo se o tom dozvedelo jako první ..!!! aaaa nemel 5 hlasuuu tak co delas? -
Justin
Jenom takový detail.. :) Jeho oficiální singly jsou jen One Time, One Less Lonely Girl, Love Me, Favorite Girl a Baby, někdo do Diskografie do Singlů přidává všechny jeho písničky tak jen abyste to věděli. :)
A do Česka nevím jestli přijede, je pravda že říkal, že chce udělat European Tour ale většinou když to nějaký zpěvák řekne, tak tím myslí jenom Velkou Británii což mě štve, protože to není jediný stát v Evropě.. A to s tím srazem je dobrý nápad. *1* -
-
Re: Justin
Ano do ČR se chystá. bude zde mít Koncert už se těším. to si nenechám ujít. A budu jen ráda protože je to nejkrásnější a nej nej nej kluk na světě. Prostě Lidská dokonalost -
-
Re: Re: Justin
A kde by jako byl..?? a pripadne kdy...? ja myslim ze se cesku spis vyhne..bude tak v nemecku..a jinde ale k nam..? tezko..si myslim... *7*
-
-
Re: Justin
To by byla sranda dát si všichni spicha:D -
-
Re: Re: Justin
Ale mohly bysme. *1* -
-
Re: Re: Re: Justin
JJ přesně všichni by sme si dali spicha někde před tym by sem tam mohly přijet 2 hdkdy před pak by sme sli do ty VIP a tam by sem kecali aspon by sme se líp poznaly mno sje vi sichni lidi tady ste nej nejlíp se tu sváma povída a že sme se takle sešli a kamarádimese takl za to mužem poděkovat Jen justinkovi *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
Justin brings a light to this world. *1* *14* *14* *14*
-
-
-
-