-
Fans
To si říkáte fanoušci v Top zemmích kteří mají nejradši Justina jste až vzadu a hlasovalo jen 5. lidí tak to tak nenechejte. Ve fans Miley jsme vyhráli 1. místo tak ať vyhrajem i u Jusitna. Slováci nás předběhly to necháte jen tak?
hlasujte
http://tweete r.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation /2010/02?page=2 -
-
Re: Fans
Tj.. Ale to nejsou Slováci, ale Slovinci.. -
dit už se hlasovat ne´muze už to bylo ukončení -
-
Re: Re: Fans
Přesně.... *3*
-
-
PS: z těch 5 llidí jsemm hlasovala já 2X takže jenom 3 lidi z čr no to teda bude něco. Budem na 50! *1* *1* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Nenechame ale Me konkretne me nejde hlasovat a newim jak na to sorry ale kdybych mohla hlasuju kazdou hodinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
-
-
neeasi
neasiii kdo by ho nemel ráád *14* *14* *14* no na tech Grammy .. tam jenoom uvedl něco a pak už tam nebyll =( stejne tak s Miley =( nevíím jak vy ale já od toho čekala mnohem vííc !! *8* snad budou příštíí rook lepšíí *3* -
-
Re: neeasi
A kde si to viděla?? Dá se na to někde podívat?? Mě je jedno že Justin a Miley tam byli jen chvilku hlavně když tam byli. Tak napiš aspoň jestli se na to dá někde podívat. Dík
-
-
Nemam Slov
Nemam slov ja nwm co pisat protoze je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
kkkk NAAAAAAAAADHERNEJ ZE SE SLOVY NEDA POPSAT JA Z NEJ UZ SILIM ZECVOKNEME ALE UZ SE MOOOOOOOOOOOOOOOOC TESIM A Z BUDE TADY V PRAZE DOUFAM ZE SE VSICHNI DOMLUVIME A KUPIME SI VIP ALE PRO VSECKY TO ASIK NEVYJDE SKODA ALE NECO TAKOVYHO BYSME MOHLI NE?????miluju the justinE MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nemam Slov
pocekj on má opravdu přijet do česka??jestlijo tak máš dobrý napad ale jo do toho VAP se vejde 100 lidí takže když si ej koupime hned a pak si tam někde dáme sraz tak mužem tam bejt spolu aspon se líp všichni poznáme aaaa ja se zneho zblaznimmm je užasnej ani slova nestačíí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nemam Slov
No psalo se ze chysta turne po evrope jj to by bylo uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
kdyby sme se sesli ale to je za hooooodne dlouho asi MUCK MUCK MILUJU THE JUSTINE -
-
Re: Re: Re: Nemam Slov
to turne má bejt ted na jaře ale když řikal evropu tak to nemuseme bejt zrovna mi
-
-
-
Re: Nemam Slov
pocekj on má opravdu přijet do česka??jestlijo tak máš dobrý napad ale jo do toho VAP se vejde 100 lidí takže když si ej koupime hned a pak si tam někde dáme sraz tak mužem tam bejt spolu aspon se líp všichni poznáme aaaa ja se zneho zblaznimmm je užasnej ani slova nestačíí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nemam Slov
tjn všici by jsme šli do VIP :D by bylo něco hej
-
-
-
Justin
Na těch Grammy mu to tááák slušelo. Uplně dokonalej byl. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Justin
Ahojky!!!No a jak dlouho tam byl???Fakt tam nebyl ani 3 minuty????? *7* -
-
Re: Re: Justin
jj je tam strašnou chvili..ale i tak je nádhernej... *14* *14* -
toe ae blby co? jen 3 minuty *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Justin
jj *8* *16*
Takovýho krásnýho,sladkýho,talentovanýho zpěváka a oni ho tam daj tak málo!!! *10*
ON:rozkošnej
ON:Nejlepší
ON:nejkrásnější a
mohla bych pokračovat do nekonečna ale tohle se slovy prostě popsat nedá!!!! *14* *14* *14* *14* miluju te mocinky moc!!! *14* Jsi zlatíčko naše a všechno co máme!!!! *14* *14* *14*
Prosíím jednou přijeď do Prahy!!! *9*
Ani netušíš jak se kvůli tobě trápíme!!!
*9*
MOOOOOC TE MILUJu!!! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
PŘESNĚ NA NAŠEHO JUSTINKA NIKDY .. NIKDO NEMÁ !!
-
-
-
-
Já sem si to pustila ale nák sem u toho unula takže se na to dneska kouknu znova ve 22:15..ale určitě mu to muselo slušet páč jemu sluší všechno *14* *14* je užasnej *14* *14* I love you justin
-
-
Justínek
Ahoj holky taky když se dívate na justinka na video taky se vám chce ječet jak ječí ti na tom koncertě???mě teda jo a někdy dokonce i ječim nejde to zadrže :D...je užasnej.. *14* *14* *14* *14* *14* *4* takovej náš *4* *4* *4* -
justiin
ahojky holky neasii nejkrásnějšíí je!!!! no on tam byl asi jen 3 minutyy protoze tam neco uvadelll ... jinak tam skoro nikdo známej nebyll :ˇ( ale on má facebook on to rikall v jednoom videuu na youtube .. *14* -
-
Re: justiin
jakej má fcb? *14* -
Re: justiin
no *1* kezby tri minuty!!! rekl tam jen tri vety a uz nic!!! *1* *9* *16* -
-
Re: Re: justiin
Cože??? *9*
To tam je tak málo??? *9*
Noo tak to je na h****!!!! *8*
Tak to se teda d¨ívat nebudu ale určo mu to moooc slušelo!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: justiin
počkej ja myslíš to se dívat nebudu oni to dávaj ještě jednou??? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: justiin
jj dnesk ave 22:15 na čt2 *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justiin
ja radsi ani nemluvim jinak budu bulet beeeeeeeeeeee *9* *9* *9* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: justiin
je díky budu se koukat...Jinak Justin je dokonalej prostě je kraásnej krásně zpívá..miluji ho *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
pocit
ahoj holky, taky mate vzdy, kdyz se divate na youtube na justina ten divnej pocit??? takovej ten, kdyz neco chcete sebevic a stejne to nikdy nemuzete mit??? a musite se tesit jen z toho, co najdete na youtube??? ja ho mam kazdej den... *9* *9* *4* -
-
Re: pocit
přesně :-( -
PŘESNĚ!! Ale já věřím, že ho jednou uvidím. Jednou určitě. *9* -
jjj Přesně mam taky takovej pocit *14* -
-
Re: Re: pocit
tak sem rada ze nejsem sama: *1* *14*
-
-
jj upe divny chjooooo *8*
-
-
?????
Ahojky ja jsem pozadala o pratelstvi s justinem na Facebooku a jeste me nepotvrdil myslite ze potvrdi??? a vam to potvrdil??? prosim odepiste *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: ?????
to nevim ale je mnoho lidi co zakladaji falesne facebooky a pak odepisuji na jeho a justinuv ucet!! -
No ja sem jen fanouškem a jak se to žádá??? *7* DíKY!!! *14* -
ahoj neci tě skalat ale ja sem se koukala na youtube na jedno video a tam řikal že nemá facebook..tak nwm aby si to jen někdo nevymyslel a nevidával se za něj ale skusit se to může je to dobrej nápad -
a jak tam je??? *1* ja jsem jen ve skupine!!! *9* *1* -
-
Re: Re: ?????
jeho jmeno je tam Justin Bieber a v jaky skupine??? jsi ty?? -
-
Re: Re: Re: ?????
no normalnejustin bieber akorat skupiny... *1* jako ja newim no *9* ale jako uzivatele jsem ho tam nenasla *16* *1* -
Re: Re: Re: ?????
muzu se tě ještě zeptat jak si dala to justin bieber tak ale tam jich vyjede víc tak co si dala?? -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
no normalne tam je Justin Bieber a mam tam fotku v takovym krasnym fialovym tak to je on mysli si ze je to on na stopro
-
-
-
-
-
milacek
prostě je to NEJKRÁSNĚJŠÍ kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: milacek
jjj přesně máš pravdu je krásnej...upa k spapání -
Souhlas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo
MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: milacek
zbožnuju hoo ! *14* *14* *14*
-
-
-
Justin
Jupí, konečně, asi napopátý, už mi schválili to datum narození 1. 3., několikrát jsem to tam opravovala.
A dnes je na ČT2 ve 2:00 ráno Grammy Awards a Justin to uvádí, tak se nezapomeňte dívat. *3* *3* -
-
jj budu se dívat ale je to dneska koukala sem se do programuu....tak holky přesně koukejte se at to zejtra můžem probrat *15* -
diky ze to vim!! mam prazky takze v pohode!!! *1* *1* a bude tam dlouho??? *1* -
-
chjo vsici mate prazky asi jedina ja ne ja mam prazky az od 15.2 a jak myslite ze je na tom JUstííínek s prazdninama??? -
-
ten je ma skoro furt *1* *1* nee to zase neee *1* *1* , ale tak nevim noo *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
ale ma to dobry do skoly nechodi on ma soukromyho ucitele
-
-
-
-
jako z denska na pondeli?? ja du zejtra do skoly to se asi nenudu moc koukat -
-
Jj. Ale repríza je zítra ve 22:15. Já se budu dívat už dneska, sice možná zítra nevstanu ale tak nevadí. *1* -
-
Wow!!!Já bych se dívala jenže já asik taky nebudu moct:(
Radši se budu koukat ve 22:15 *4*
I LOVE JUSTIN!!!!!! *14* *14* !!!! *14* !!! *14* !Zlatíčko naše mucq!!!! *14*
Mám tě mooooc ráda!!!! *14* *14* -
hm tak to se asik budu kukat zitra ve 22:15 joooooooooooooo MUCINKY MUCK *14* *14*
-
-
-