Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin

holky všechny ste úplně pitomý!!!!máte všichni pravdu že je úžesnej,a krásně zpívá.ale psát sem furt to samý.je to borec ale kdyby tu to čet nějake dospělej tak umře smícy *4*
    • Re: justin

jezis no a!!!
      *9*
    • sweet.anne

Re: justin

Ať si umře. *4*
      • Re: Re: justin

Tohle se neříká...smrt se nemá přát nikomu na světě.!!A kdyby něco,tak jenom na něj žárlíš..!! *1* *14* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: justin

A ty si myslíš, že jsem to myslela vážně? A na koho jako žárlím?
          • Re: Re: Re: Re: justin

na justina
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: justin

Promiň, ale top jsi nepochopila co jsem tím myslela. Nauč se číst.
  • je moooc hezkej

jo justin tak to je fešák libíse mi ja zpíva je fakt skvělej mam te ráda napiš mi prosim na muj email
  • hannahanneboleynova

justin bieber

On je uplně best ja ho miluju všichni si mysly že je jen pěkny ale mně se na něm libi to co ma uvnitř a ne to jak vipada ale je mocik krasny a hodny.♥♥♥ *14* *14* *4* jsem jako anděl v nebi když ho někde vidim *4* *14* *14* *15* *1* *1*
  • alficka

<3

Já ho táák miluju!!! Miluju jeho písničky, prostě celýho *14* ...až je to smutný *9* *14*
    • Re: <3

Ja zas dybych mela sepsat seznam vlastnosni jaky ma myt muj vysnenej kluk jak se ma chovat a jak ma vypadat tak z neho vypine Justin. *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: <3

ano presne tak tohle je muj vysnenej kluk a on misi bydlet tak daleko!!! *14* *14* *5* ja ho prste zboznuju *14* *14* *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: <3

Přesně. *14*
        • alficka

Re: Re: Re: <3

však já taky někdy málem brečím *9*
    • sweet.anne

Re: <3

Já ho miluju tak, že se někdy kvůli tomu rozbrečím. *9* *14*
      • kathuska

Re: Re: <3

ja ho taky taky moc miluju ze jse taky rozbrecim *4* *4*
  • JuStiN BiebeR**_>>3

jů JuStiN je úpA neJWíííC kRáásneJ kluK**_pStěě DOKONALEJ!**_>>3_miluJůů ho°°:-*:-* *14*
  • sweet.anne

My World

Právě jsem se dívala na Bontonland.cz, jestli jim už náhodou nedošlo CD Justina. ANO!! Ty vado, jsem šťastná jak blecha. *1* A zítra ho už budu mít. Áááááá!!!!
    • alficka

Re: My World

A kdy jim tam došlo...já tam byla ve čtvrtek a neměli ho tam...ale ještě před tim psali že ho tam budou mít toho 17.týho...no ale až ho budeš mít napíšeš prosím který písničky tamm jsou... *4*
      • sweet.anne

Re: Re: My World

Ty vado oni ho neměli!! Neměli ho ani v databázi, ale je to divný, na internetu (bontonland.cz) mají napsané, že ho mají skladem v dostatečném množství. Asi se na to vykašlu a objednám si ho online. Už ztrácím trpělivost. *1*
        • alficka

Re: Re: Re: My World

jsou to prostě kecky no...chtěj tě tam jenom přilákat a doufaj že si koupíš nějaký jiný CDčko *1*
  • m

*14* yeah..justin upa nejlepci,,nejhezci upa k sezrani..I LOVE YOU=o*=o*muah
    *3* *14* *14*
  • maly dite

nechapu co na nem sichni videj,vzdyt vypada ja 10-ti lety dite a hlas ma jak jeste mensi decko..a i tak to je jenom malej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • g

dete vsichni do ... na to ze je mu 15 je dobrej a jako myslis ze by nekdo z vas umel takhle zpivat a vipadat?? ten kdo ho furt jenom kritizuje je ... protoze to co on neumi *1* *1*
  • mike11

je to největší kokot
    • sweet.anne

Re: mike11

A proč si to myslíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit