Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuj

justin bieber má chlupatýho bíbra *9*
    • Re: fuj

však už má na to taky věk
    • sweet.anne

Re: fuj

*7*
      • Re: Re: fuj

víš hovno co..taky seš na to moc malá
  • justin bieber

I LOVE JUSTIN BIEBER!
    Mě se líbí má hezký písničky a hezky zpívá! *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: justin bieber

Přesně. *14*
  • nbhj,

no ja ho moc nemusím..a ked mám prafdu powedať tak podla mňa má hlas jak 5-ročné decko..to je proste moj názor!! *9* *5* *9*
  • vanca

jb

ja sem nwjedela ze justin mnet teprv 3 holky ja sem si myslela ze jich mnel hodne *4* *5*
    • Re: jb

měl jenom 1!!! *13* *13* *13*
      • sweet.anne

Re: Re: jb

Ne, neměl, říkal to, když byl v Německu poprvé.
  • mauutinka

Justínek

Patří mezi mé oblíbený zpěváci,vypadá fajnově a je i pěkný,škoda jen že je mladší než já..!!
    p.s.Je levák,jako já....to je moc príma...!!! *3* *14* *1*
    • Re: Justínek

:D Neboj as ti bude víc jak 13náct pochopíš že je to sračka :D..
    • Re: Justínek

s justinem máme společné datum narození=)
  • alficka

T-MUSIC

Hlasujte prosím pro Justina na www.t-music.cz At je zas na 1. místě *5* může se hlasovat do pondělí do 12:00...TAK HLASUJTE KAŽDÝ DEN!!!! *3* jjjjinak ho moc miluju *14* *15* *14*
    • sweet.anne

Re: T-MUSIC

Mně to nejde. *9* Když dám, že chci hlasovat, tak to napíše, že dnes již nemůžu hlasovat, mám to zkusit zítra. Tak to zkusím zítra a potom budu hlasovat každý den, zaslouží si být první! *14*
      • alficka

Re: Re: T-MUSIC

jo to píše vždycky ale počítá se to to se neboj ono ti v tom okně nahoře na chvíli skočí díky za tvůj hlas....ale pčítá se to to se neboj *4*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: T-MUSIC

Uff.. *3*
  • jááj

Hele...Mě se sice taky Justin Bieber líbí ale... Je upa obyč...kdyby nebyl slavnej a šel by po ulici tak...na něj koukaj jako na normal kluka... *3* *13* *5*
    • kikiss11

Re: jááj

jo a vůbec by mi to nevadilo!!!!! kdyby nebyl slavnej....jen prostě skwělě zpívá......jinak by mi to bylo fuk kdyby nebyl slavnej!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: jááj

Souhlas.
    • kikiss11

Re: jááj

no ja nwm ja pozoruju všechny kluky kolem takže bych si ho určitě všimla...když je tááák sláááádkej!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • mike11

jje to malej kokot a nesnaším ho kripla
  • co myslíte???

myslíte někdo že je panic??? *7* já bych řekla že ne xD
    • enrique.anca

Re: co myslíte???

dyť mu je 15 proboha!!!a myslím si že ještě jo *14*
      • Re: Re: co myslíte???

Docela překvapuje že takovej krásnej kluk nebyl ještě vykouřenej a že si uchoval panictví. Asi se ty holky kolem něj dost nesnažej anebo se jim dokáže ubránit. Ale to už nemůže trvat dlouho. Ještě že nepije takže ho nemůžou opít a svést- to by bylo zneužití. A poprvé by to pro něj mělo být co nejvíc nej. On bude určitě v posteli něžnej a vášnivej. Ale kdyby se na něj vrhlo pět holek najednou, tak by neměl šanci,hned by ho svlíkly do naha. Musí si dávat pozor aby nezůstal sám s víc holkama najednou, jinak mu hrozí hromadný znásilnění. To msí pro něj bejt těžký uchovat si "čistotu" když ho všechny holky chtěj dostat.
      • mikelike

Re: Re: co myslíte???

Jo a určitě čeká až si za*** s něakou češkou..jo :D dyť si o čechách myslí že jsme jenom samý cígoši bože :D typická buznička *15*
    • sweet.anne

Re: co myslíte???

Já bych řekla, že jo. Má prý totiž "prsten čistoty". *1*
      • Re: Re: co myslíte???

prsten čistoty nosí uplně každá hvězda která je teens hvězda ale na Miley sem ho nikdy nevidela ale s tatou se dohodla ze az po svatbe ale ja si myslim ze uz panna neni už je jí 17
        • alficka

Re: Re: Re: co myslíte???

stopro je...dyt je mu 15 proboha...já nwm co vás to napadá *13* *15*
          • mikelike

Re: Re: Re: Re: co myslíte???

:D ten bude panic až do třiceti, pže ve třiceti teprv bude vypadat aspoň na 15 :D *15*
      • kikiss11

Re: Re: co myslíte???

taky bych řekla že jo...... *4*
        • Re: Re: Re: co myslíte???

no já teda nevim jo,ale jak furt neco s holkama-jak je s nim to video tak jak tam rika ze pozval Rihannu na rande a pak zas ze se mu libi Beyonce pak zas Emily Osment tak fakt nevim...xD *3*
          • lili1997

Re: Re: Re: Re: co myslíte???

co silis je panic ale neva ty holky tam byly jen tak a jeho holka se jmenuje nak ....nevim ale minulim bravu to bylo
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: co myslíte???

On měl celkem 3 holky, říkal to při rozhovoru v Berlíně když tam byl poprvé. A teď žádnou nemá.
  • kikiss11

I LOVE JUSTIN!!!!

ON je uplně k nakousnutíííí moc ho miluju!!!! *14* *14* tááák sladkýýýho klučíííka sem etě nikdy neviděla a ani neslyšela:) *4* *14* *14* Justin Bieber is sexy!!!!!! *14* *14* *14**** ***MUCQ**** LOWUJU HO"""'* *14* *14* (PODLE MĚ TEDA) *14* *14* *14* *14* JJJJUUUU *14* UUUUU *14* SSSS *14* TTTTT *14* III *14* NNNNN *14* EEEEE *14* *14* *14* KKKK *14* *14* *14* *14* Sem uplně posedlááá ŽERŮŮŮŮ!!! *14* *14* *14* *14* a už mi hrabe:) zas!!! *****MUCQQQQQQ*******<3<3
    • sweet.anne

Re: I LOVE JUSTIN!!!!

Jsem na tom úplně stejně. *14*
      • alficka

Re: Re: I LOVE JUSTIN!!!!

jo já ho taky mooc žeru...miluju ho strašně mocky *1* *14*
  • jusbi

Justin si zlomil nohu ...

Justin si včera při vystoupení s písničkou One Time zlomil nohu :(
    • sweet.anne

Re: Justin si zlomil nohu ...

Když jsem se to dozvěděla, tak jsem se rozbrečela. *9*
      • Re: Re: Justin si zlomil nohu ...

jakto???víte o tom někdo víc???? *7* bude s tim video??
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Justin si zlomil nohu ...

http://www.youtube.com/watch?v=sN0e 8eg7lSs
          Moc tam není vidět, jak zakopnul, ale pak kulhá. Chudáček. *9*
          • Re: Re: Re: Re: Justin si zlomil nohu ...

Hej pls jak to mam dat do toho vyhledavani ja kdyz ten tvuj odkaz skopiruju tak mi to nejde tak co mam na youtube zadat aby se mi to naslo to video? dik mocinky
          • alficka

Re: Re: Re: Re: Justin si zlomil nohu ...

*4* nojo taky ho lituju...ale to se spraví 6 týdnů bude sice v nemocnici ale jo uzdraví se to..ještě aby ne je to jenom zlomenina...ale moc ho lituju...miluju ho moc xD *14* *14*
    • kikiss11

chudáááček........ *9* a jak to ještě se zlomenou nohou moch dozpívat!!!! Moc ho obdivuju....já bych se tam asik rozječela a utekla pryč!!!!! Držim palečky..............i love justin *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • enrique.anca

dyt už to ví celej svět *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit