Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kwajdinka

Kolik vlastně JB měří?

Čaute lidi..kolik vlastně doopravdy měří justín??někde se píše 161..jinde 165..a zas jinde 171...jak to pak mám vědět??pls poraďte...předem díks *5*
    • Re: Kolik vlastně JB měří?

nevím,ale vypadá maximálně na 155
      • Re: Re: Kolik vlastně JB měří?

tak to ne protoze ja merim 159 a on vypada na vic asi tak 161 nebo 165 *13* *14*
  • Idol

Další uplácanej klučina ze kterého jsou ty pitomý sjetý puberťačky úplně vedle,zachvilku to bude podobný jak stím debilním Tokio Hotel!! To zas bude plno komentů typu : Jéééé ten je tak náááádhernej!!! nebo - Já ho tak miluju!!!! *10* A těch nasládlej písniček budou plný rádia *10* Debilní doba to je,to vám řeknu!!! *10*
    • anukkyss

Re: Idol

Absolutní pravda!!! Ten se může líbit tak leda holkám který májí jméno kikiss a za fotku Vanesu H. *1*
    • jusbi

Můžeš si to nechat pro sebe tady to nikoho nezajímá !!!!
      • kikiss11

Re: Re: Idol

joooo....když se ti nelíbí jak zpívá nebo já nwm taky sem nemusíš lést....jooo je jasný že každej má svůj vlastní názor.....ale třeba já tky nemám někoho ráda ale nepíšu nic o něm...
        P.S. Tokio Hotel se mi nelíbí *5* *5* *5*
        • Re: Re: Re: Idol

Hej upe přesně taky tady neříma jak nesnáším METAL bo TOKIO HOTEL!!!!ale pokud se ti nelíbí Justin už jak v jednou okne a už jak v druhém tak si to můžeš nchat pro sebe bo debatovat stema komu se taky nelibi v nasi tride ho nikdo nema rad protoze je oblibenej jenom aja a kamoska ale JUSTIN je kus to vam povim *3* *14* a te holce ve videoklipu ji upe zavidim jak sni tanci ana pisnicku LOUNY GIRL (bo jak to je) *3* *9* *14*
        • Re: Re: Re: Idol

tak piš,nikdo ti nebrání :-)
          • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Idol

hele musíš to brát takhle... my jsme holky tak asi bude psát jak je krásný,sladký attd... a ty jsi kluk a vy zase s klukama kecáte něco jako to je kus, ta má kozy.. zkus se takhle na to takhle dívat...že jsme jiného pohlaví!! *15* *15* a nebo mu zavidíš že o něho máme takový zájem..:D (teda ja moc ne..:D ale je sladkej to je!! *1* *15* )
            PS: tokio hotel jsou buzny!! *9*
      • Re: Re: Idol

A hlavně že každého zajímá to vaše - "On je tak sladkej!"
    • alficka

Ach jo!! *16* tvůj názor ale ne všichni nejsou jeho fanoušci protože je hezkej, ale protože se jim třeba prostě líbí jak zpívá..... *5*
      • Re: Re: Idol

jo a tokio hotel jsou pekne nechutni!!! *9*
  • kika.14

oooooooo...

*14* nooo tak to uz heej heh:))on je upa super *15* strasne hezký xalancek *14* upe z neho nemooozem je SUPEEEER!!!
    *1* *1* prote fessaaaaak... *3* *14* *14* *15* *1* *1* *14* *16*
  • sweet.anne

Justin

The sweetest boy ever ♥ *14* Je fakt úžasnej. Právě poslouchám písničku Love Me a nemůžu se jí nabažit. A možná si zítra půjdu koupit to jeho album. *4*
    • kikiss11

Re: Justin

joojooo moe řeč *14* *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

*4*
        • alficka

Re: Re: Re: Justin

ááách svatá prrrravda *14*
  • Buzna

JE TO JEN DALSI ZASRANEJ KOKOT TEPLEJ CURACEK MA VLASY *10* vypada jak sjetej buzik po operaci kokot vyhrata mrdka strikla do kopriv uuu a hlavne se z nej neroztecte kravy pojebany ste jak vylizany kundy *1* boooze justinek a sem kraaaaaaaaava vypatlany blbky
    • alficka

Re: Buzna

další...copak nechápete že každej člověk má jinej vkuz *10* ....ježiš tak když se ti Justin nelíbí tak co sem lezeš jdi si na svý favority a tam si komentuj jak jsou skvělý....a když už tak nadáváš dobře překousnu když nadáváš Justinovi ale mě nikdo nebude nadávat do pojebaných krav *13* *16* jasný!!!!! *8*
    • Re: trapak!!

a tady dalsi blbeček který mu zavidi njn asi neni tak pekny a zavidimu *15* a justin je super!!! *14* *14* *14* *4* *3* *14*
    • sweet.anne

Super, tvůj názor, ale nemůžeš to říct slušně?
    • kikina...4ever

Wrauu...tady je vidět, jak někdo žárlí, že je hezkej a umí zpívat..a nesud člowěka podle toho jak vypadá, bo jak zpívá!!! jo je hezkej ae nerozteču se z něj...chtěla bych vidět tebe!!!! každej si někoho oblíbí a že si někdo oblíbyl Justina je jeho věc tak neměj keci!!!!!!!!!!!!! *16* *8* *10* *13* *5*
  • avrilka-aja

Yeah!!

Justin je prvním umělcem kterému se dostali 4 singly z alba do Top 40 na Billboardu Hot 100 před jeho vydáním ... Myslím že si to zaslouží! Jinak album My World u nás vychází už v pondělí 16.listopadu .... Druhá část alba My Worl je naplánována asi na březen 2010 ... Už se mega moc těším :)

Zdroj:
    JustinBieber.blog.cz
  • dik

a neviete či má sestru alebo brata
  • miley11cyrus

jo betusqa

šikanovali ho bylo to v bravu
    • axynikus

Re: jo betusqa

jj šikanovali ho a byl chudý ale je překrásnej ! že *14* *14*
      • alficka

Re: Re: jo betusqa

jj je to prostě šťastlivec no...byl sice na dně a koukejte kam se dostal *1* ...je prostě úžasnej *14*
  • miley11cyrus

jo

je krásnej já mám kluka a vypadá podobně má stejné vlasy
  • justin

no justin je celkom ok.Neviete ci je to pravda že bol chudobný a že ho šikanovali
    • sweet.anne

Re: justin

Podle mě ho šikanovali, ale jenom psychycky.
      *9*
      • sweet.anne

Re: Re: justin

*psychicky :D
        • Re: Re: Re: justin

Ani se tomu nedivím, u nás ve škole byl taky kluk co dělal do muziky a ostatní kluci ho proto nesnášeli. Pak přešel na nějakou hudební školu. No a ještě že Justinek nechod do školy, tam by na něj ostatní kluci žárlili a ubližovali mu. Takhle je to lepší.
    • jusbi

Re: justin

Nešikanovali ho!!! Bravo si to vymyslelo !!!! Když se podíváte na starší čísla tak psali že šikanovali Miley Cyrus, Lady Gaga atd ... Prostě bulvár kterému nevěřte :)
      • alficka

Re: Re: justin

podle mě ho nešikanovali ale jen se mu posmívali no že byl chudej a tak...no to ví jenom on no... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit