-
Bla bla
Opravdu jsem netušil, že dneska umějí zpívat už i upištěné krysy :-)
No, ale když přece jen prorazily, tak proč si hnedka kvůli něm nezaječet, nebo nenachcat do kalhot, že? :-)
A teď, děti, podejte si mě! -
-
Re: Bla bla
tak on je krysa tak co si potom ty?????? -
Re: Bla bla
Je to tvůj názor...Tak proč by sme si tě měli podívat?To že si magor vědí všichni takže tu není co řešit! -
-
Re: Re: Bla bla
No, čekal jsem to, že si mě všichni podají, většinou se to tak stávalo.
Teď ale vážně. Je mi jasný, že mám jiný hudební sluch...nesnáším hip hop, nesnáším pop a klíč k poslechu hudby mám jen k punk rocku, rocku a metalu.
Když jsem poprvé viděl Justina v TV, málem mě omyly. Chápu, že se holkám líbí, koneckonců, kámoš takhle vypadá stejně, ale to že mu je patnáct...čekal jsem, že bude mít trochu drsnější hlas. Tohle zní fakt divně. -
-
Re: Re: Re: Bla bla
Jasně!bych tě chtěla vidět:D Ani neumíš zpívat a drbeš tady vo Justinoj..Nám s etaky třeba tvůj styl nelíbí a nepíšeme ti to...Tak tady nevpotravuj ahoj..NIKOHO TO NEZAJMA -
Re: Re: Re: Bla bla
Tjn...Jinak sry za toho magora!Neuvědomila jsem si že máš jiný styl hudby.Myslela jsem že jsi něco jak jeden kluk na osobnostech.8.Ball.8 je to děsnej idiot...Ale ty máš zkrátka jen jiný sluch na huubu" -
-
Re: Re: Re: Re: Bla bla
njn každej má prostě jinej styl, vkuz a taky jiný názory...já jsem třeba jeho fanynka ne jen proto že se mi líbí...mě se prostě líbí jeho písničky i jeho hlas sice to nezní jako 15ti letej kluk jasný ale nikdo není dokonalý ale každej slavnej zpěvák má talent a někomu se prostě líbí a nebo ne no...někdo je holt na metal a někdo na hip-hop atd...mě se teda justin líbí moc :D
-
-
-
-
-
Justin v novém Bravu
Zítra bude Justin v novém českém Bravu více informací: http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: Justin v novém Bravu
jj koupila jsem si ho a stojí to zato :D -
-
Re: Re: Justin v novém Bravu
ahojky a sou tam prej je 2 písně
-
-
-
..
SEXXXXXYYYYY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN BIEBER!!! *14* *14* *14* *14* ON je nej!!!!! Zbožňuju ho, je skvělej!!!! -
-
Re: je topravda??
zitra vyjdenew BRAVO ajustinbudenahlavni strane ae nvm estlitoco tampisujeprada!!fakt nvm! *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
hmmm
ten kluk je moc hezkej a com mu preju at je nejlepši *4* *3* *4* *3* -
Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Konečně je ja netu ukázka všech písniček z alba Justina ... To album bude užasné!!!! Ukázky http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Já hO Tk mIlUJu zBožNujU ho.kDO Má JEho PLaGáTy výStŘIžKy SaMOLEpLKY a CoKOlIV S JuStInEm bIeBEReM.bErU TO LeVnĚ dĚkUju.juStiN je nEjLePŠÍ -
-
Justin
muck justin je peknej love *4* *4* *4* pěkne zpívá * *3* *14* *14*
-
-
tak má nebo ne???
já už se v tom fakt nevyznám-má Justin bráchu nebo ne?????????ten Christian je brácha Justinovo holky(Caitlin Beadles)ne???? *7* -
-
Re: tak má nebo ne???
jojo cailtlin má bráchu christiana a justin má myslím sourozence ale nwm jestli sestru nebo bráchu *3* *7* *4* *3* -
-
MÁ
na malou segru!!! *3*
-
-
Re: tak má nebo ne???
Neboj nejsi jediná která má v tom tak trochu zmatek....Také by mě to docela zajímalo..Ale vubec si nejsou podobný na sourozence. -
-
Re: Re: tak má nebo ne???
ahojky holky jak tak koukám tak máte v tom zmatek tak ten kluk není jeho sourozenec je jedináček a ta catlin je jeho holka *3* *5* (je moc klásnej) *14* *3*
-
-
-
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
jo !!!opravdu skvělýýý to album si musim koupit:)!!!!!
-
-
nový song!!!!
Justin má nový song jmenuje se ''Love me''a původně to byla písnička O-zonů ale Justin ji má leší samozdřejmě=D *15* *15* *15* *1* *3* *3* *4* *14* -
CD MY World
Jeho CD už si můžete předobjednat i v ČR stojí 399,- více informací najdete http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: CD MY World
kdo chce od justina adress a telephon number tak Im your speek
-
-
justin
justin je uplně úžasnej škoda je ta že šije v anglii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: justin
ae on je z Ameriki!!! *1* *1* -
-
Re: Re: justin
Ok dík...Mno škoda že nebydlí v Anglii jezdím tam za bráchou a ségrou tak bych o třeba potkala někde v supermarketu..:-D si dělám srandu....!!!Stejně je nejhezčíííí *8* *8*
-
-
Mno tak někdo teda říkáte že žije v Anglii a někdo že žije v Canadě..Tak kde teda bydlí???:-D Mno ale upa úža klučíííkkk *8* *8* -
-
oommggg...v Anglii se narodil...ted bydli v Atlante..! *1* -
narodil se v Kanadě a pak se odstěhoval do USA
-
-
Díkybohu za to, že "šije" v anglii, protože kdyby "šil" tady, tak by tu moc dlouho jako rádobyhvězda nevydržel. *5* -
-
justin super krásně zpívá ´miluju ho *14* *14* *14* -
To jo no....nevydržel:( ale neříkám že by mi to vadilo kdyby žil tady:) *14* *14* -
To jo no:( neříkám ale že by mi to vadilo:) -
v žije v Canadě ne v Anglii *13* -
-
Re: Re: Re: justin
Povídala Deniska *4* -
Re: Re: Re: justin
jeho rodiče se rozešli takže za taťkou jezdí do kanady a s mamkou ''žije''v střední americe přesněji v Atlantě ale pořád někam jezdí na vystoupení takže se moc nedá říct že bydlí v atlantě=) *1* *3* *5* *4* *3*
-
-
-
lol to jo :D us vidim jak se dostan na Medison Squels v New Yorku a vypordal lisky behem 2 hodin :P mozna jo, ale as zacne spivat neco co neco opravdu rika ne neco ze jezdi na kole :P.. A nezije v anglii tam se narodil zije v Canade..
-
-
:P...
Koukněte se, třeba tohle je češka, zrovna moje sousedka, a spíva vyborně,, myslim že si tu slávu zaslouží vic ona pač pro to udělala víc neš ten kluk..
Odkaz na ní : http://radkasings.com/ -
-
Re: :P...
*1* -
-
Re: Re: :P...
Máá pravdu http://www.youtube.com/watch?v=veey 5rJDekE .. Pekne spíva :) -
-
Re: Re: Re: :P...
A já myslel, že Zpívá. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :P...