Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • belusacka

new single

lidi na mým blogu je jeho nejnovější písnička Favorite girl . jukněte tam : http://belusacka.blog.cz/0911/favor ite-girl
    • kikiss11

Re: new single

je opravdu skvělý(ten singl ale i on :))....zbožňuju ho!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • belusacka

Re: new single

oprava *1* na : http://belusacka.blog.cz/0911/favorite-girl
  • lol

Nerikam ze neni dobry ale trochu me desi jeho hlas je mu 15 a este ho ma takovej deckej blby bude az zacne mutovat *1* *1*ale zpiva dobre jj TaLLenT
    • alficka

Re: lol

jo no to máš pravdu ale tak zatím to neřeším no až začne mutovat tak začne no jednou stejnak musí ale stejně ho upaaa mocky mooc žerůů *14*
  • simca186

Justin prostě borec jak něco..

Toto největší borec jakýý može byt!!Zpívá kurňa dobře..Prostě nejlepšíí borec!!Moc ho mocinky moc ráda..Protě best..Muck:-**
    • kikiss11

Re: Justin prostě borec jak něco..

jj suhlasim *4* *14* *14*
  • lovekikushqua

...

*14* justin je nej klučina na světě! *14* žerů ho! a vy posraní trapáci dite pomlouvat někoho jiného! akorát závidíte že nejste tak hezcí jako je on!!!
  • alficka

<3 <3 <3

ježiši já ho prostě miluju *15* *14* fakt ho žeru mocky *14* a komu se nelíbí tak ať sem už neleze.... *13*
    • Re: <3 <3 <3

a můžete hlasovat pro jeho píseň na www.iklo.blog.cz a ti,co ho rádi nemáte,tak třeba pro píseň někoho jiného *3*
      • Re: Re: <3 <3 <3

a můžete na 3 místech,za 3,2 nebo 1 bod *3*
        • stember

Re: Re: Re: <3 <3 <3

v T-music byl 1. ale ti teplouncí tokiáci ho předběhli=( *10* *8* *8* *9* *7* *5* *8* *9* *13*
  • nikolletka

cute XD

___hmm tak to je moc luXusní boy :oDD
    ___má mazec songy ..
    ___tak sem zvědavá jak dlouho vydrží
    ___na 1 mistech :oDDD
    • Re: cute XD

nech ho na pokoji ty kravo jedna radsi se koukni na sebe a pak mluv a drz hubu pi.........!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • stember

Re: Re: cute XD

nějaká pošahaná ne??xD *15* *15* *15*
      • nikolletka

Re: Re: cute XD

omg tak to sry ae nějak netušim co sem o něm řekla špatnýho že takhle nadáváš...
        já ho mám jako zpěváka ráda tak nwm co ti je?!!
  • lenicqa24

číslo

Tady máte na něj číslo: 877 971 4487
    • majly

Re: číslo

To mají i v Americe 9 čísel *7* *7*
      • stember

Re: Re: číslo

ee mají 10 *4* *4*
    • ??!!

tonenijehocislojetoupejasny!!! *8* *16* *13*
      • alficka

Re: ??!!

ty nemáš mezerník nebo co?? *7* *5*
        • 8.ball.8

Re: Re: ??!!

Má mezerník, ale nemá mozek.
          • kikiss11

Re: Re: Re: ??!!

Jé, já se začnu učit Česky ju? Kdyžtak mě vždycky oprav *4*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: ??!!

Spolehni se. *16*
  • Motiv do mobilu

Chcete motiv do mobilu s Justinem? Více zde http://justinbieber-fansite.blog.cz /0910/chcete-motiv-do-mobilu-s-just inem#komentare Je to fakt mega hezké :)
  • Buzna

boze dalsi kokutek jako by nestacili us5 a tokio hotel vzdyt je to decko boze a neumi se hejbat furt dokola bum um bum takovej malej trapacek co???samponek priposranej v ruzovym abyste se znej vy posrany kravy nepodelali *3* *3* *3* *5* *8* *5*
    • Re: Buzna

ty máš asi krátký vedení
      • MONCA.SANTOROVA

justi bieber je nejlepšííííííííííííí
        • z.u.z.k.a

Re: MONCA.SANTOROVA

NECHTE TOHO!!! *16* hele.. myslím že malý s te jedině vy kdo uráží Justina... protože to by asi inteligentní lidi nedělali a srali by na to!! takže je to fakt trapný chodit na tyto stránky a kontrolovat co tu lidi píšou a odepsat jim... tak nwm kdo je tu malý...jedině vy!! to dokazuje vaše IQ!! *13* *15* *15* *16* pro fans. :serte na ně.. jsou ještě malý! *1* ignorujte to a pak je to přestane bavit!! *3* *4*

Pičo co tady děláš....počkej já vím že by závist tak tady píšeš jak je hnusnej...závist závist závist...njn necch se vyšetřit a vypadni od tud za včasu....bůh ví co nejsi ale nejsi nic...ON ŠTYLOS ..ty krétén a idiot... píčo a už tu nic nepiš buziku vyjebaný zalez do nory... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Co tu děláš když ho jenom pomlouváš??? *16* když už tak pomlouvej u sebe doma,ale nepiš to sem do Fanklubu...si hezky vyser odejdi a pápá buzerantéééé vypatlany *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *16*

Ubožáčku*9* ...asi nevypadáš dobře tak jako ten kluk...zpívat umí..hold prostě kdo vypadá prostě líp než Vy (TY) tak je hned u tebe buzna...fakt už trapný a uhozený řeči z roku 0 ....Růžová je fajn...US5 také =)))... dzááá... :* :D You are LOLman..;) *13* *3*

hle vis co ti reknu??? tak sem nechod kdyz ho nemas zrovna v lasce....nwm proc sem chods.... ses trapna di do prdele... oohhh ty se tam vlastne nevejdes... skoda... tak pa vis kam mas jiit.. *1* *4*
      • kicalek

Re: Re: Buzna

presne je jedno kdo koho miluje a podle nas teda si myslim ze Justin je uuuuuuuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaaaaaaaasn eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *9*
      • alficka

Re: Re: Buzna

přesně moje slova...nevim proč ti kdo ho nemají v lásce tak proč sem chodí...ježiš každej má rád někoho, každej máme jinej styl hudby a a jinej vkuz tak nám proboha tady nenadávejte že jsme uplně vypatlaný když jsme do něj blázni...fakt nemám ráda když mi někdo nadává když nemá proč a ani mě nezná ..tak si děte na svý idoly zatraceně *8*
        • hana39

Re: Re: Re: Buzna

já stebou souhlasim já mám třeba ráda Michaela Jacksona a taky pořát někdo na něj nadává že je to plastikouš a tak *3*
        • kikiss11

Re: Re: Re: Buzna

Přesně!!!! Tky to nechapu....to ste vsichni tak vymasteny nebo co? uz je to fak trapny......kdyz se vam nelibi tak se jděte zahrabat nebo děte do prdele...hlavne ze vy ste dokonaly ze???fakt me to sere a asik nejsem jedina..... *16* *8* *8* *16* *10* takze zmiste je jasny ze kazdej ma vlastni nazor ale ja taky nepomlouvam toho kdo se mi nelibi!!!!!!! aaaaa uz jinak nwm co rict.......vy ste buzny...ON je skwelej tak si to dete psat nekam do pí...... ..kurva... uz zacinam bejt sprosta.....tak dete do prdele!!!!!§ *10* *10* a neserte!!!!§ *8* *8* *16* *16* *16* *16*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Buzna

Taková malá nána, a je sprostější jak kanál. Kdyby ses ty střevo jedno hloupé naučila radši Česky ... Kam ta mládež dneska spěje ...
            A pak prej naše budoucnost, to se teda máme na co těšit. *16*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: Buzna

Až Ti bude 18, snad dostaneš rozum holka. *4*
            • kikiss11

joooj a ty česky umíš????? pý...a taky není moc hezký slovo ne???!!!! *10*
            • 8.ball.8

Je až k pláči, jakým způsobem používáš Češtinu, chce se mi z Tebe blít, opravdu je to smutné. Kolik Ti je? 10? Až se naučíš pravopis jazyka Českého a vyjmenovaná slova, tak můžem o něčem diskutovat. *16* PÝ*O.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Buzna

co se furt tady vozíváš ty idijote vipatlanej to je naše věc né kdo se nám zalíbyl a ty do toho nemáš co kecat tak radši votpal seš trapnej trapáku
  • UJde...

*9* vzdyt dela furt ty stejny pohyby...podivejte se na less only girl furt tam delA TO SAMI!! a to ruzovy tricko...ze mu to zerete..x))) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit