-
=o*
ou on je prostě sladkej zachvíli převálcuje i zacouše prostě je nej =o* =o* *MUCK* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* -
-
Ja uz mu ho kourila...
Ja uz mu ho stejne kourila! -
-
Re: Ja uz mu ho kourila...
sim tě radši se objednej k psychouškovy=D *15* *15* *1* -
hej se ti něco zdálo né že si mu ho kouřila koště!!!!! -
hej se ti něco zdálo né ....že si mu ho kouřila!!!!!!! *8* *8* *8* -
takze tys mu ho kourila???? asi tezko ty piicooo.... ses fakt krava twle...si mysliszeti nekdo na to naleti???uklidni se!!!!! *3* -
Vždyť nevíš ani co to je, prosímtě. *4*
-
-
-
tak to je hustý
hej on je o 3dny starší než jááá mrtěěěěěě ale je mócinky hezu a ten hlásek no:-* *14* -
-
Re: tak to je hustý
*1* strasne muluju justina je proste skvQlej!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh je fkt hustynkatej!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: tak to je hustý
12 let ... *5* -
-
Re: Re: Re: tak to je hustý
Ne je mu 15!!!ty wole *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: tak to je hustý
Slečně nademnou je 12, Ty náno hloupá. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak to je hustý
15 mu je se mu podivej na životos vole
-
-
-
-
-
Re: tak to je hustý
Oba dva jste ještě děti. *5* -
-
Re: Re: tak to je hustý
hm za to ty si velkej bacha na něj starej mladej
-
-
-
xD
Ten chalan je proste cool .... spievá super...a je aj pekný!!! *14* *14* -
Justin je miláček!!
*14* uplně ho milujuu...Na jeho věk je náhoodou dobreej! A vy si polibte- bych chtěla vidět vás jak zpíváte?? Já aspoň chodim na zpěv..a vidim že ten kluk je dobrej!! *14* -
-
Re: Justin je miláček!!
je skvlej a co la enadelat ma kvasnej hlas porad mi huci v hlave!!! *1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
upa nej clovicek na tejhle zemekouli
jses ploste uzasnej zpevak:....mas upa nej pisnicky na svte......... a ses i hrozne hezkej -
-
Re: upa nej clovicek na tejhle zemekouli
Simonka a Anetka měly zřejmě popito. *4*
-
-
ofic.stránka
Ahojky, nevíte někdo jestli má Justin Bieber oficiální stránku ??? Vůbec ji nemůžu najít. *7* -
-
kajuska
jj ae uz nvm jaka to je ae pokusim se ji najit *3* *3* -
Re: ofic.stránka
justinbiebermusic.com -
Re: ofic.stránka
Jak Tě tady za tohle mohl někdo oznámkovat za 1, to vážně nechápu, jedině že by sis přidávala bodíky sama. *5*
-
-
Životopis
Tady na osobnostech je životopis Justina dost krátký :( Pokud chcete na blogu mám jeho přeložený životopis z americké stránky který je víc obsáhlí :)
http://justinbieber-fansite.b log.cz/ -
love me
ta jeho new písnička LOVE ME je božíí krásnaá *14* *14* *14* *14* -
love me!!!
to si piš Justine že I Love You!!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: love me!!!
a ta písen je fakt goooooooooooooooooooooooooddddddd
*3* -
-
Je fakt skvělá tento týden by se měl objevit ještě jeden song z alba ... Tak ho určitě najdete na mém blogu :) Ale napíšu i sem :)
-
-
justin je fakt moooooooc boží a ma hezky hlas ja sem do neho blazen me se moc líbí. achtela bych ho videt na živo to je teda smula *14* je mi to lito ze ho nemuzu videt *9* -
-
Re: Re: love me!!!
justine ILove you .my names terezas Im from brno and you? mas hezky hlas a boooooooooooooooooožíííííííííííííí píííííííííííííííííísnnnnnnnněěěěěěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: love me!!!
jo je prostě cool *14* *3* *3* -
Re: Re: Re: love me!!!
joooo PřEsNě!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Love Me
Nový song Justina Love Me zde http://justinbieber-fansite.blog.cz / -
-
Re: Love Me
tvl úžasná ale stejně se mi víc líbí lonely girl...ale tahle je taky moc hezů *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Love Me
ty woe ta je BOMBA!!!! Ta je fakt božííí áááááááááááá krásná já už nevim jak to napsat!!!Justin is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-