Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomas.lajza

New song & web

Ahoj všichni mám nový web o Justinovi tak se pls podívejte :) Ps. Mám tam uplně nový song Justina který dnes unikl na net z alba My World :) Ten song je božííííí
    http://justinbieber -fansite.blog.cz/
    • alficka

Re: New song & web

je skvělá :D *14*
  • ČTĚTE!!

vtipy-vesele.wgz.cz
  • kikiss11

jo je levák..

ja to četla takžr jestli ti nejsou kecy taq je to pravda:) mijuju ho *14* *14* *14*
    • Re: jo je levák..

chtěla bych s ním chodit miluju ho je nej nej nej nej nej kluk miluju tě justine.každou noc se mi o tobě zdá jak se my dva líbáme jak spulu zpíváme jak spolu spíme jak se obímame.no prostě patříme k sobě jsme svoji miláčku jsme spřízněné duše posílám ti francouzáka a velké romantické obejmutí.miluju tě miluju tě.my k sobě patříme my se máme ráno spolu v posteli budit my si máme spolu dávat francouzáky my spolu máme užívat večer v postely ta mě máš svím penisem opíchat a já ti mám penis vykuřit chápeš a tímto se tě chci zeptat chceš se mnou chodit chceš si mě vzít za manželku justinku můj chceš se mnou mít první zasunutí tvého penisu do mé vagíny.miluju tě odepiš mi lásko.ošukej mě a vem si mě papa miláčku *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: jo je levák..

ok věříme ti.. *15* ale za 1. on tu nechodí nemá proč když tyhle české stránky nezná a rozuměl by ti leda tak hovno.. :D za 2. moc náš nezajímá že spolu budete šukat.. *15* a za 3. neber tohle jako nadávku já Justina taky miluju ale až tak ne jak ty.. :D jen jsem ti to tak napsala že ti težko odepíše... ale není to nějaká nadávka na tene nebo tak něco.. je to tvoje věc.. *3* *15*
  • Levák

On je levák,že jo???.....jako já *1*
    • 8.ball.8

Re: Levák

*7*
  • justin

Justin je sqvelej miluju ho.... *14* *14* je zkratka super nekdy bych ho chtela videt *4* *1* krasne zpiva moc se ho lafuju *14*
    • Re: justin

Mooooooc luxus on!"!! je nadhernýýýýý... *14* upe se mi lííííbííí.... *14* nechápu jak se někomu nemůže líbit....má pekne songy.... *14* *14* *14* *14* *14* miluju hoooo on nejvííííc štyl boy...upe štyyyl jede:D:-* *14* *14* *14*
  • alficka

hlasujte!

Ahoj prosím dál hlasujte pro justina na www.t-music.cz může se hlasovat do pondělí do 12:00...ať ho máme na 1. místě v t-music chart *1* . Dík moc a hlasujte!!! *5*
  • nyfinka.xxx

SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

AhOjIk HoLsInY juStInEk Je TaK sLaDkÉéÉéj!!! *14* UpA z NěJ nEmŮžU!!! *14* *kDo(UpA kDoKoLi) Si ChCe O nĚm PoKeCaT a VyMěNiT sI nOvInKy O nĚm ThAk Ať PíSnE jUj???
    P.S.bUdU mOcInKy RáDa!!! *14* *14* *14* *3* *4* *14*
    • 8.ball.8

Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

tY jSi aLe píí*A, pRoTo pÍšEš JaK nEjVíC VyPaTlaNá hUsA? *16*
      • Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

hej ty ploc ji nadavas vys co mi vylys vaginu a ja ti vykuřim ten tvuj hnusny penis pedofile zmrdany *5* *14* *14* *14* vys proc ti tak nadavam.protoze te miluju a vazne ti ho chcu vykuřit *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

jestli je ona píča tak co si teda ty a jestli je ona píča tak to ty asi taky né protože se po ní opičíš dežote na foukanej debile

ne ty pises hůr tak si zvykej!
        • alficka

Re: Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

ježiš marija kdy tady konečně přestanete psát ty trapný nadávky a urážky...já fakt netušim co si tim dokazujete *13*
      • peggy20

Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

mš pravdu že píše jk pizda le nemusíš se hned stresovat okey?!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: SlAdKéÉéJ*jÁ bYcH hO cElÝhO sPaPaLa!!**

Vůbec nestresuju, to vážně ne. Bez obav, slečny. *5*
  • JUSTIN BIEBER ten nejkluk

JUSTIN JE TEN NEJKRSNEJŠI KLUK CO JSEM KDY VIDĚLA JE CHTĚLA BYCH HO ZAS VIDĚT *14* *5* *14* *3* *4* *8*
    • kikiss11

Re: JUSTIN BIEBER ten nejkluk

jooooooooo presne *14* *14*
  • alficka

T-MUSIC

Tyjo viděli ste t-music chart? Justin se z novinek dostal na druhý místo!!!!...Tyjo hlasujte pro něj dál ať je na 1. *14*
    JUSTIN JE ÚÚÚŽASNEJ!!!!!!! *14* *14* *14*
  • vanca

justin

strasne bych chtela videt justina a aby se mi podepsal... snad ho nekdy uvidim na vlastni oci *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit