Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ať je Justin jakej chce,ale stejně něco dokázal a to dokáže málo kdo!
    A myslím si,že kdo o něm říká,že je teplej atd.tak mu i trošku závidí,ano jsou i lidé,kteří ho nemají rádi nezávidí mu,ale je jich málo! A kolik vás tady je, kdo něco dokázal? Nikdo! Měli by jste se trošku taky někdy zamyslet!
    • S tím "nesuďte ho, když jste sami nic nedokázali" mi připomínáš Zemanovo "pokud jste nebyli v listopadu 89 na Národní Třídě, nemáte právo teď protestovat". Obojí je pěkně hloupý nápad. A co dokázal? Má talent a je hezký (podle některých) - to je vše. Ale jsou i lidi, kteří se museli tam, kde jsou, dostat tvrdou prací.
      • moje rec mluvíš mi z duse *3*
        • hej nazor a to ti rekl kdo *11* *11* *11*
          • Hooodně lidí,by ses divil/a!!!!-.-.
        • Nevim na koho to je? :-)
      • Hej si vůbec normální? Co tady píšeš? Asi si to nepochopila! A co jako tady píšeš o Zemanovi? Není vůbec žádná řeč o něm-_-
        Pro některý je hezkej a pro některý ne! A já tady nepíšu,že je hezkej a má talent! Takže se uklidni,sbohem.-_-
        • Ne, tys nepochopila mě. Nejde o Zemana ale o princip. Zamysli se! Kdyby diskuze fungovaly na tom principu, o kterém mluvíš, nikdo by nesměl žádnou celebritu zkritizovat, pokud sám není celebritou. Ten Zemanův výrok byl jen přirovnání, chápeš? A s tím talentem a krásou - ne, o tom jsi opravdu nemluvila, ale píšeš, že toho hodně dokázal - a co dokázal jiného než tyto dvě věci? A jestli jsem normální... a co je vlastně normální? Tak si třeba mysli, že jsem nenormální.
          • Ale jezis marjaa,prosim te,kdyz mu kazdej zavidi!!! A ano dokazal toho hodne tady vydelava 88Milionu dolaru mozna i vic.A tak kdyz je takovej kre*** tak proc ma ba youtube treba na jedne pisnicce treba miliardi zhlednuti??
            Hele vc co,kazda na neho mame jinaci nazor a to tak bude (asi)
            • Na youtube má tolik zhlédnutí, protože na světě je poměrně dost teenagerek, které potřebují mít svůj idol, který je hezký, zpívá žánr, který je zrovna in a který je nezadaný. Btw neznám moc lidí, kteří by mu záviděli, a proto ho neměli rádi. I fanynky jsou svým způsobem závistivé, když si vzpomeneš na to, jak spousta z nich nesnášela Selenu, když chodila s Justinem.
              A teď se budu bohužel opakovat, už jsem to sem někdy psala. Co znamená něco dokázat? Co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch.
              • Reakce na příspěvek:

Závist je špatná lidská vlasnost.
    • Názor maš pravdu :))))) *3*
  • Justinka miluju ale ta jeho barva mě trochu sklamala *9* ale Justin Bieber se musi polepšit my jsme Beliebers my tomu musime věřit *14* *14* *14*
    • Zoufalci.
  • :-):-):-):-)
  • Na profilovce na rtenku je asi vazne gay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
    • Hej přej si od Ježíška okuláre ;)
  • neni to neco uplne hustyho *16* *16* *16* ale na nejakych foteckach je hezky a mimochodem admini vy admini mne jste zablokovali na psani 1 den tak se nezblazntete mam novy ucet hahshahah
  • Nechápu ty řeči proč by ho měl někdo vyhostit do Kanady, to by stejně nešlo když USA a Kanada mají dohodu o volným pohybu osob. Navíc z USA se vždycky vyhošťovalo jenom z politických důvodů a tady žádný takový důvod není.
  • pajjuska
    No počkat!!!! V rádiích jsem slyšela, že je jeden z nejslavnějších celebrit, jak může??
    Dyť je to totální, no radši nic. Já vlastně zapoměla, je slavnej, protože ho furt zatýkaj *16*
    • Souhlasím *16*
  • no pááni justin bieber to rozjel na tom koncertu byl ták sladky nejlepší nejjkrasnějši kluk na celym světě nikdo na neho nemá jajjjjjj beliebers zbožňuju justina biebra a moc moc a vite co říkejte si onem co chcete ja vím svoje hm *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *14* *14* *14*
    • Tak si to užij.
  • Podle mě za takových 10 let po Justinovi neštěkne ani pes. On je typická celebrita téhle doby, kdy frčí pop, hip-hop, nebo co on to vlastně zpívá.
    A až trochu zestárne nebude ani hezkej (ano vím, teď mě všichni seřvete jak to můžu vědět), ale je to můj názor.
    Prostě se omrzí a upřímně má tolik fanoušků jen proto jak vypadá. Vzhled hýbe světem. Nebo si snad někdo myslíte,že kdyby byl dejme tomu na vozíčku a byl ošklivý měli by jste jeho plakáty všude po pokoji?! Ne! Psalo by se o něm jako o tom talentovaném chlapci, ale nikdy...Nikdy by nebyl takhle slavný.
    Takže můj názor na něj. Hezkej idol 12 holek, jehož sláva postupně upadne...a to jak proti sobě neustále někoho štve je trapný a neuvěřitelně dětinský. Asi stejně jako neustálé rozchody se Selenou.
    P.S. A nelíbí se mi. Vypadá moc jako dítě a o jeho inteligenci raději pomlčím.
    • Máš úplnou pravdu!!!
      Nechápu jak se mým kamarádkám může líbít :)
  • Četla jsem nějaké komentáře a nějaké holky se pořád hádají a holky k čemu to vede? K ničemu. Já jsem měla dřív Justina ráda, ale teď ho nějak nemusím asi je to věkem *3* nebo nevím...... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit