-
„Justin Bieber je hodnej kluk.“ Přesně tohle o něm tvrdí jeho kámoši. Je to pravda nebo ne? Já si myslím, že je „hodnej“ když není na veřejnosti. Ale když vyjde ven, lidi na něj řvou, ať táhne někam atd. Justin to hodně dlouho snášel, ale teď už si to nenechá líbit! „Jsem člověk a mám své city. To co o mně někteří říkají, mě velmi uráží.“ Ano, tohle opravdu Justin v jednom interview řekl! „Haters, zavřete na chvíli oči. Představte si, že jste Justin Bieber…“ https://www.youtube.com/watch?v=75YWkigjRS0
Tohle video přidala jedna Belieberka 11. 8. 2013 na YouTube. Asi si myslela, že tím hatery trochu zklidní, ale to nepomohlo… Hateři byli, jsou a budou. Každá celebrita má své antifanoušky. To k showbussinessu prostě patří. -
-
Uznávám, že hezky zpívá. Ale hodný tedy není ani omylem. Ano, každá celebrita má antifanoušky, ale ne každá jich má tolik. Myslíš, že jsou to antifanoušci jen tak pro nic za nic? To je jen těžko uvěřitelné. Mnohé celebrity se chovají slušně a mile a nemají skoro žádné antifanoušky, pokud porovnáš jejich množství s množstvím fanoušků. Čímpak to asi bude?
-
-
Ellie, antifanoušci celebrity nesnáší, protože jim závidí jejich úspěch nebo chcou např. Justina znechutit jeho fanouškům. Lidi, kteří Biebse nesnáší kvůli jeho chování, jsou většinou rodiče Belieberů. Bojí se, aby si z Justinova chování na veřejnosti nebrali jejich potomci příklad.
-
-
Rodič nejsem ANI OMYLEM, ale důvod, proč ho nemám ráda, je právě to chování. Kdyby antifanoušci jen záviděli, musely by jich mít všechny celebrity stejně jako JB. Neříkej mi, že on je nejúspěšnější, nejkrásnější a nejtalentovanější a proto má tolik antifanoušků - to není pravda.
-
-
Nejúspěšnější zpěvák? Je. Nejkrásnější? Je. Nejtalentovanější? Je. Jo, proto má tolik anťáků.
-
-
A co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch.
-
-
Ale je to pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ne, není. Znám spoustu herců, hereček, zpěváků a zpěvaček, kteří krom toho, že jsou hezcí, museli taky pořádně zapracovat, aby se dostali tam, kde jsou. Co udělal on? Zazpíval, maminka to natočila a dala na youtube. Zbytek za něj dělá jeho vzhled a jiní lidé. Někteří si všechno oddřeli sami a kromě vzhledu a talentu mají i rozum. Talent není všechno - jemu stačil ten talent na zpěv, ale podle mě jsou uznáníhodnější lidi, kteří se museli vypracovat.
-
-
-
-
A jak víš, že není v SOUKROMÍ hodnej? Ty jsi u něho někdy byla na návštěvě?
-
-
A jak víš, že v soukromí hodnej je? Tys u něho byla? Pokud je v soukromí hodnej, proč blbne na veřejnosti a podvádí Selenu Gomez?
-
-
A jak víš, že Selenu podvádí?
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jy_wQ5I9shs
-
On hezky zpívá, to je pravda a má talent, ale to jak se prezentuje chová a oblíká..... *11* Myslim, že by se měl nad sebou zamyslet. Jediný, co mě fakt neuvěřitelně šte jsou Beliebers... panebože, to jsou někdy fakt takový pipky. Ty kecy: on něco dokázal!!!!! (jste s tim trapný) spousta lidí toho dokázali mnohem víc a on je slavnej hlavně kvůli mokrejm 13.......... beliebers běžte někam ( a s hejtama jsem tady smířená) :)
-
-
Máš naprostou pravdu. S timhle souhlasim. Sem holka a Justina Biebera nesnáším. Beliebers jsou možná i o něco horší než on. Beliebers běžte do...... *16*
-
-
beliebers jee tomu sluši je tak on je jíni než někteří zpevaci nebo herečky ale jedno vam řeknu holky ne byt te seleny gomez tak takovy on na vžicky bude muj idol nikdo naněho nemá ani pitomi 50 cent at sede schovat more na justina biebra nikdo nemá a můžete se namě zlobit ale za pravdu se nikdo nehada protože vite žeto je pravda beliebers
-
-
Omg todle neni zadna pravda to si jen myslis ze je nebo se ti to jen zda! A 50 cent? To snad nemyslis vazne co jsi napsala! Muzes treba napsat i ze Eminem je proti nemu nic. Prosim te neprehanej tady a nepis na internet blbosti!!!! Blbibrs maj vymlete mozky z toho vosoucha
-
-
wooo justin bieber je tak krasny libi semi na něj stil chovani vlasi on je prostě dokonaly jajjjju je táák roztomily a tak heyky zbožňuju ho je to muj zpěvak a vždycky bude ikdyž všichni o nem mluvi a le me to je jedno *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *3* *3* *5* *5* *7*
-
Ahoj lidičky *1* jak se máte *3* já dobře a vy *4* . Já si myslím že justin je nejlepší spěvák *6* .Tak čus bus autobus.
-
-
i love you *16*
-
V téhle diskuzi končím. Beztak se tady lidi budou hádat a ničeho nedosáhnou. Již od 1. září končím. MĚJTE SE
-
A koho to zajímá, že ti je 14???. To si jako myslíš, že se tě všichni začnou bát?????
-
-
V klidu, já se jí ptala oplátkou za ten samý dotaz. Nicméně Baruj, od 1. 9. ode mně budete mít pokoj.
Sbohem.
-
-
Né to bych si opravdu nedovolila Karolínko :DD Je mi 14:)
-
-
Už jsem tě upozorňovala, tuto zdrobnělinu nesnáším, Barboro.
-