Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ale každej ma jinej názor tak jako ujde je dobrej ale chodit bych snim nechtela !!!!!! *5*
  • justin chodil se selenou ted ji podvádí s miley cyrus je fakt divnej kdyby chodil se mnou dala bych mu koppačky !!!!!!!
  • Nejhorší zpěvák na světě.
    Dávám "Nelíbí se"
    *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Mas pravdu
    • Tvůj problém ;) tak sem nelez když se ti nelíbí né ? logika :*
      • Tohle není fansite, takže sem klidně může napsat i negativní názor. Hezký den.
  • Nechte justina na pokoji jestli ho nemate radi tak sem aninelezte kezdej ma na justina jinej obrazek ja ho miluju neni dokonalej ale i pres to je muj vysnenej kluk je uzasnej mam hodne malej pokojik ale celej je polepenej plakatama justina mam jich asi 20 a nejhezci je ten v skoro zivotni velikosti
    • A ty se nauč česky! Teprve potom sem něco piš! Nevím kolikrát to ještě budu muset každýmu připomínat! *13*
      • Nespamuj už těmi češtinářskými připomínkami! Máš sice pravdu, ale je to otravné pořád číst. Hezký den.
        P. S.: Mezi "nevím" a "kolikrát" má být čárka.
        P. P. S.: Každýmu, jakožto nespisovné slovo, není vhodné pro psaný projev.
        P. P. P. S.: Tito lidé by ti mohli pomoci:http://www.kvalitni-doucovani.cz/nabizim-doucovani/cestina/ Sice nemám zkušenost, ale snad si vybereš.
        • No tak dobře, já teda s těmi češtinářskými připomínkami už přestanu! Ale ty už přestaň dělat všude hezký den! Taky je to trapné...
          • Už jsem přestala, jak sis mohla všimnout. Vtipné, jak ve správném kontextu naštve i otřepaná zdvořilostní fráze.
        • No tak dobře, já teda s těmi češtinářskými připomínkami už přestanu! Ale ty už přestaň dělat všude hezký den! Taky je to trapné...
  • Jo chodi justin se selenou ona mi uz trosku prijde naivni veri ze se justin zmenil a on je porad stejnej a ja si myslim ze ho naka selena nezmeni vcera rikali na ocku ze na jeho balkone bytu byla videna naka holka a dneska zase psali ze si na plavbu pozval naky dve cernosky on vzdycy selenu prosi aby mu odpustila ale je furt stejnej jelikoz sem ho videla na zivo drzim s nim tak si nekdy rikam kdyz ji ten justin porad podvadi jestli ona neni frigidni
  • Renato to neni pravda barvu oci ma tmave hnedou vysku nevim ja nekde cetla ze ma 178cm to fakt nevis cemu verit a postavu ma uzasnou protoze cvici ne jak ve zpravach rikali ze mu davali naky prasky aby mel vetsi svaly to neni taky pravda cvici porad je proste KRASNEJ........
  • Všechno se změnilo... Barvu očí a vlasů nemá tmavě hnědou, ale světle hnědou. Neměří 181 cm, ale 175. Má novou přezdívku. A nemá už normální postavu, ale atletickou! Zajímavé... Jak je to možné?! Měřil 181 cm, tak jak se už mohl zmenšit?! TO NEJDE!!!!!!!!!!!
  • hele no tak proč ho nenavidite justina co vám udělal ???? on nám změnil život a já diky je mu jsem se změnila diky je mu se citím skvěle *1* jsem belieberka ale mate pocit že justin že je sobec a děcko vy se pletete justin je dospělí muš třeba všechno napraví když jste naň ho takovy tak on je taky na vas takovy *9* vy ho spiš rozčilujete on nemá rád pochopte to prosím justin je nejlepší klučinek na světě *1*
    • DospělÍ muŠ?!
      • Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
      • Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
        • Myslím, že jí šlo o to š na konci. Čistě můj osobní názor. Taková milovnice jazyka českého a nevšimne si?
          • Jsi trapná!! A navíc, kdo říkal, že jsem milovnice českého jazyka?!
            • Tvé češtinářské připomínky a věčné opravování hovoří za vše. Ale byla v tom jistá dávka ironie, přiznávám.
    • Přesně tak :) Jsem taky Belieberka.
  • Nechodí Justin náhodou zase se Selenou ?
    • Jo.
    • Jo.
  • Nevim proc sem lezou blbeckove ktery justina nemaj radi ja nesnasim 1D a taky nelezu na jejich web a neurazim je kazdej ma rad to svy tak justina nechte bejt vim ze je samy skandal za napadeni fotografa a ze byl videt s nakou holkou ale jak vy vlastne vite jak to bylo? Nevi to nikdo jen sam justin uz me stve porad ty kecy na nej hold uz je takovej a nikdo s tim nic nenadela ale ja ho miluju takovyho jakej je je to moje zlaticko a nestydim se za to ze sem belieberka mama mi koupila k narozkam tu nejnovejsi knizku o nem a je plne dojeti byla sem i na tom filmu believe vypada sice jako namyslenej frajirek ale jeho kamosi o nem rekli ze je to hodny a dobry clovek proste jedinecna megastar s nejvetsim poctem fanousku na svete.. Justine miluju te...
    • Prosim tě ty si fakt myslíš že je to ve knížce napsaný po pravdě??????????????????????????? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit