-
Tak znova:
Už mám toho urážení fakt dost, každý nevhodný příspěvek okamžitě bez milosti smáznu!! -
-
Ticho tam!
-
-
To bylo na koho?
-
-
Na hudy.
-
-
-
Ahoj hudy podle toho co pisem si myslim ze jsi belieberka ja sem taky mam justina hrozne rada pockat miluju ho i kdyz je kazdou chvili samej skandal tak semnou to ani nehlo miluju ho dal ja vim svy jakej je a to mi staci nwm jestli mas rada one direction uprimne ja ne hlavne mi vadi harry na co si hraje je namyslenej a ani na to nema ale neurazim je na webu nemsm je rada ale to ze umej zpivat se jim uprit neda ale justin je lepsi tisickrat lepsi takovy zlatoo
-
-
Jsem správce fór (viz hvězdička u mého nicku), žádný fanoušek!! Proto měřím všem stejným metrem....
-
-
Co to je správce fór?
-
-
Člověk, který se stará o diskuzní fóra.
-
-
-
-
-
Co na něm všecí vidíte mě se vůbec vůbec nelíbí. :-!
-
-
Víš, co na něm vidíme ? ;) to by bylo nadlouho to psaní ;) .. a ještě něco , když se ti nelíbí tak sem nelez né ? :P *3*
-
-
Chudák... V Americe ho nechcou a tak si přejou, aby šel zpátky do rodný Kanady, jenže tam ho nechcou taky tak co má chudák dělat no?
-
-
Dostal! A jako prase!
-
-
jee to muj SEXOUŠEK!!!!!! :-* *14* TO JEHO TĚLO *6* UMIRAMMMMM!!!!!!!!! *14* *14* I ♥ YOU BABY
-
Justin je prostě nejlepší na světě a nedělám si z vás pr*el, myslím to doopravdy! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hrozne se líbíš moji kamaradxe terce je do tebe blazen
-
Ted´ mě napadlo, že jak by asi Justin (můj oblíbený zpěvák) vypadal s normálníma brýlema? :)
-
-
I když... Je pravda, že jemu by brýle určitě neslušely.
-
-
Nechápu co na něm všichni vidí. Mě se nelíbí jak vzhledem tak zpěvem. Ale chápu, každá 12 školačka potřebuje svého idola a na to je on perfektní, takže něco dobrého se na něm najde.
Mě osobně připadá jako rozmazlenej spratek, kterej v životě nebude muset pracovat, jenom proto že je hezkej a podle některých(nepatřím mezi ně) umí zpívat.
*10* *10* *10* *10* *10* -
-
Hele, mě není 12 ale 15 ;) a co ? Splnil si jen svůj sen. Když byl menší tak si muael vydělat peníze, protože neměli skoro žádný peníze ;) vydělával si aby svojí rodinu obživil . Jen se mů splnil sen. A ano umí zpívat :)
-
-
Ano najuspešnejšia hviezda sučastnosti na Baby (hudbe) má 5 Milionov Dislike a 2 Milionov Like vážne je nauspešnejší a aj tak poslední polrok ide dole vodov a počkajte do roku 2015-2016 ten K***t bude sedet v Base!!! *16* *16* *8* *8*
-
Varovala jsem vás!! *10* *10*