-
jajajaj Selena a Justin se zase dali do hromady to se mi nelíbí *11* *11* *11* *11*
-
-
Mě se to taky nelíbí ,ale já Justina mám ráda je dobrej ,ale Selena je hrozná kazí ho !! *16* *16*
-
-
!?
-
-
-
?????tak teď jsi napsala úplnou blbost
-
-
Přesně!!!!!!!!!!!!!!!! Moje řeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
happy birthday or holiday if you do not know that no one is mainly Fold away the greatest songs of all because my idol and favorite singer of all still look best from America I would like to say goodbye to you my perfect singer
-
Justin Bieber mi nevadí.Není to můj nejoblíbenější zpěvák,ale nevadími. Mimochodem každý má svůj názor tak by bylo i dobrý aby jste šetřili slovama jo?
-
Umím česky a jenom aby jsi věděla tak já jsem sestřenice Justina.
P.S. To je pro Natali F. -
-
Cože *8*
-
FAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* To není fér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já bych zase chtěla být jeho sestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ahoj ty si fakt sestřenice Justina ? :)) *3*
-
-
jb je supeeer milujem ho ,a pesnička confident omg i love
everybody love jb *14* *3* *4* -
-
Ahoj ty si taky Belieberka jako já ? :) Joo confident je taky moje nejoblíbenější písnička :))
-
-
ne asi
-
-
to bylo na mě ? :O :)
-
Jak se vám může Líbit *6* *6* *16*
-
-
Vždyt je nádhernej! Nechápu co proti němu ostatní furt mají! A náhodou na rozdíl od 1D umí zpívat,takže radši mlč! *11*
-
-
Jéé! Promin to bylo na tu Marušku a ne na tebe. Jenže tady ten můj počítač blbne tak to občas přeskočí.
-
-
Úplně normálně je lepší než 1D *16*
-
-
-
-
zabyla
-
jsi tu
-
-