-
lidi ste tu
-
ahoj lidy jak sem tak koukala na ty vase komentare tak sem si uvědomila v šak te justin bil normaln i kluk ale někdo ho udelal hvězdou a každej je snim posedlej ale jak tet fetuje tak us pak nepude tak krasnej jak je tet tak sy ho tak srdci nedavejte ale jinak my nic dotohonení jak moje kamarádka ho miluje a ma odněj vsechni fotky
-
-
Ahoj Mendy a jak se jmenuje ta tvoje kámoška ? :) Jestli můžu vědět :))
*3* *3* *3* *3*
-
-
justin bieber má sexy vymakane tělo <3 *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S TÍM ZARUČENĚ SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Tak a jako vždy přicházím já se svým moudrem nemoudrem chci jen vysvětlit všem co tu píšou komentáře buť urážlivé nebo naopak, každý má svůj názor tak bychom ho při něm mohli nechat a nesoudit to je ode mně vše ahojky. *3*
-
-
Nemůžu si pomoct , ale Bizzle je prostě skvělej!!! *14* *14* *14*
-
-
Joo přesně Jerry je prostě dokonalej a sexy :)) *14* *14* *14*
-
-
Justin je úžasnej snad nejlepší zpěvák!!! Nechápu proč někteří dokonce tvrdí,že je gay! Nebo,že nechápou jak ho někdo může poslouchat. Jasně je pravda,že jeho chování bych rozhodně nechválila,ale jeho zpěv na 100 procent!!!
Je prostě nejlepší!!! *14* *14* *14* Akorát někteří lidi to možná nemají v hlavě v pořádku. -
ON SE NARODIL 1.3 JAKO JÁ !! NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *1*
-
-
NÓÓÓ NÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! TYYYYYYYYY SEEEEEE MÁÁÁÁÁŠ!!!!! (ironie)
-
Ty joo ty se máš :)
-
-
To teda! Taky bych se tak chtěla mít!
-
To teda! Taky bych se tak chtěla mít!
-
-
-
Drazí Beliebers, měla bych dotaz na jeden z vašich dokola opakovaných argumentů, a to "ty nikdy nedokážeš to, co Justin, tak ho nech bejt!! jen mu závidíš!" Jak můžete srovnávat rádoby zpěváka s lidmi, co zpěváky být nechtějí? :) Něco vám řeknu. Tito lidé "hejtují" ze dvou prostých důvodů: 1) chtějí vás vyhecovat k podobným argumentům, co jsem zmínila výše. Ano, je sice hezký, že svého idola bráníte zuby nehty, ale dokud budete užívat tyto ohrané nepromyšlené fráze, pouze tím podporujete to, co se o vás říká - hysterické 13tky. Berte to jako radu a tento typ "hejtování" ignorujte *3* a za 2)dnešní doba je smutná. Je komerční. Stačí mít průměrný hlas, hezkou tvářičku, kterou oblbnete statisíce holek a kolem sebe dalších 150 lidí, co vám napíší texty a složí písně (co prostě udělají všechno za vás). Vy si pak už jenom stoupnete na pódium a odzpíváte to, zatímco pro některé fanynky už pomalu jezdí sanitky. Jestli tomuhle se dnes říká úspěch, tak se mi vážně chce brečet. Abyste věděli, mám také svoji oblíbenou kapelu. V Čechách je znají pouze zasvěcenci, jsou klubová kapela. Ovšem hudbu, texty i produkci - to všechno si dělají sami. Baví je to. Tohle JE úspěch. A co se týče koncertů, nezažila jsem přátelštější atmosféru. CDčka a další suvenýry si prodávají sami, s fanoušky se baví jako přátelé, jako by se s nimi znali několik let. Váží si jich, neplivají na ně z balkonu *3* ... A teď se do mě pusťte, jak Justinovi strašně moc závidim *6*
-
-
Co to tady kecáš?!
-
-
Vždyť s tím mu určitě musí někdo pomáhat...
-
-
Ale Justin si písně skládá sám, ne?? Na rozdíl třeba od 1D
-
-
Ziall jo JB si je skláda sám a 1D ne tim to nikdo skláda a oni to jenom odspívají a udělají z toho aalbum :P
-
-
-
Bieber je nej celý film believe jsem proplakala a moooc ho mam rada jsem true beliebers *14* *14* *14* *14* *14* :*
-
♥♥ miluju ho sem rada ze je a ze patrim mezi jeho velkou rodinu beliebers, ty co ho urazi mu zavidi. Kluci ho nemaj radi jen proto ze je to kluk a vipadali by jak gejove, zavidi mu a ja se jim ani nedivim!!♥♥♥
-
-
já nejsem biebers a ani mu nezávidím to si jen myslíš
-