Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si myslite ze nam belieberkam vyvratite nas narorze justin je best.
    Ste trapny s nim jak ho tu pomlouvate a pri tom tajne doufate ze budete jako on
    • Ziall
      tak určitě doufám, že budu jako on!! :D určitě doufám, že ze mě vyroste blbá grázlice co hází po sousedech vajíčka,jezdí opilá nepovolenou rychlostí, nakonec skončí v base atd.....
      PROBER SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • On je ten nejdokonalejsi clovek na svete.je hezkej, uzasne zviva, tanci, hraje na klavir, kitaru je bozi.
    I love you justine♡♡♡♡♡
    • Hele bieberko,když už tak kytara po k s tvrdým Y!!
    • Ziall
      hmmm, seš do něj zblblá, ale jeho skandály nevidíš, protože Justýnek je prostě božský!!! viď?
      byl by fajn, jen kdyby ze sebe nedělal pitomce
    • Od kdy??o.O *8*
      • Mrs.Wesley
        Přesně*3*
  • Populace bobrů bude za chvíli vymícena no možná ne...
  • Mrs.Wesley
    Hele JB a MC mají někdy hezké písničky ale oba jsou nenapravitelní *8*
  • Boře horšiho zpěvaka sem neviděla souhlasim s tebou ziall horik.
  • občas má pěkný písničky, ale kazí je debilníma klipama *16* *11*
  • Abych to řekla ... napsala narovinu.. :-).

Justin je jen loutka někoho kdo si ho našel, měl prostě jen štěstí.. nic víc žádný talent, nebo něco co by stálo za to. Někdo si ho našel a začal na něm vydělávat, poté se mu to začalo líbit a stouplo mu to do hlavy.

Nezávidím mu nic.. jsem člověk skromný - takže jeho sláva, peníze jsou mi někde.. být mezi smetánkou, ne díky už jenom z důvodu že se tam zdržujou takovýhle lidi co se na tebe vyserou hned co bys neměl ani na nějakou Colu...

Drogy, Alkohol, Sex? Ne na co... to potřebujou jen ti co nejsou se sebou spokojeni, takže upřímně... jen loutka co má velké sebevědomí a všichni mu to žerou... Nic víc!

That's All...
    • Presne stejne ten jeho radoby zpev ve studiu udelaj tak aby to vypadalo ze umi zpivat. Spousty lidi zpiva kolikrat o hodne lip nez on ale malo kdo dostane takovou sanci nebo se mu postesti jako ten trotl jmenem justin bobr.
  • Justinééééék *14* *3* *14* *4* *1* *6* *5* *4* *14* *5*
    • jj *14*
      • OMG! Takový zamilovaný belieberky ( nebo jak se to vlastně jmenujete), já vás nechápu.
  • Mrs.Wesley
    Justin bobr*1*
  • I love you Justin Bieber.Iam Belieber Forever.I love you.♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit