-
Bizzle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
NY NEMŮŽE ANI PSAT PTAKOVINA,PROTOŽE JÁ MILUJU JUSTINA *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *2* *15*
-
-
I want you all to apologize for the way i behaved lately.I am very sorry . I LOVE BELIBERS. Justin Bieber *3* *3* *14* *14* *4* *5* *5*
-
-
ahoj,justine já mám ráda justina bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
A to že tu někdo psal že Paul wesley je jeho starší kopie je pěknej NESMYSL...lidi ste blbí nebo ještě 100krát blbější???asi to druhý...čauvec*11**8**8**8**8**6**6**6**6**6**6**6**6**6*
-
Justin bobr ať si už zaleze do bobřince!*12**3*
-
-
Všude se píše o něm...to je samý-"zdrogovanej Bieber", "napadl člověka", "v jeho moči jsou stopy marihuany"...a těm Bobrovkám je to úplně jedno a furt ho milijou, nechápu....
-
-
No právě !! o tom to je ! Milovat svého idola i s chybami !! jenže ty to nechápeš už máš v tý svý hlavě nakouřeno !!! Vy haters tady budete na něho nadávat jakej je Gay atd.. že je ve vězení! přitom není ...
-
-
Přesně! :)
-
-
Závidíš že se o něm mluvíííííííí?Nebo že je slavnej,má dům,peníze,auta,motorky atd.?Když se ti nelíbí tak ho neřeš.
-
-
zavidet mu neni co fetak jeden. tak motorku mam taky byt budu mit taky prachy by se dalo rict ze mam taky. jo a bohatstvi neni vsechno jsou dulezitejsi veci nez prachy
-
-
Hele a kolik ti je?
-
-
Kolik tobe?
-
-
Kdyz nemusim Presne. Tak ok. 23 mi neni je mi 20 - 23
-
Tak 50 mi neni je mi 23
-
Hele nemusí s to říkat přesně ale je ti pod 15?nad 15?
-
Nejdřív tobě abych si byla jistá že si nepíšu s 50tiletým dědkem
-
-
-
-
Vzpamatuj se kdo by mu záviděl braní drog a dělání samejch blbostí*7**8*
-
-
-
Včera jsem na netu cet ze nejakej ULTRA k oko t ty nechal udělat plastiku obličeje za 2 mega aby vypadal jak Justin Jebal Bobr. Ta plastika se nepovedla vypadá jak zrůda dobře mu tak.
-
-
To je neuvěřitelný jaký ty fanoušci dělaj blbosti...
-
-
Taaaak jsem zase zpět pokavad někdo postrádal me komentáře tak dá palec nahoru
-
-
Já jo ale tak napůl*7*
-
-
a co to ze jen napul??
-
-
-
Ahojky, kdyby někdo měl zájem o jakékoliv CD, DVD od Justina, popřípadě o nějaký předmět s motivem nebo jménem J.B. stačí mi napsat na mail PetraPresley@seznam.cz . Mohu sehnat za mnohdy pěkné ceny :) (klidně i jiné skupiny a interprety ze zahraničí) *3*
-
-
ano mam zajem o nejake CD a DVD. poradne je naostrim pak s nima pojedu do ameriky tam si najdu bobra a zacnu je hazet po tom bobrovi
-
No jo nepiš to sem furt *6*
-
-
Justin měl hezký songy ale teď to chovani PANE BOŽE...(OMG)*7*