-
Justin♥..Je dokonalý♥
Ehm...jen takový menší..detail..
on nechodí s Ashley Moore ;)
Ale jinak pohoda ;) -
Nejdřív se nauč psát a pak sem piš něco na ten zbůsob. A nebo víš co, radši ne!! Jseš trapná
-
hele ,lidi proboha proč si z něho pořád děláte srandu *10* vždyt ten kluk je chudák *16* místo toho aby si prožil normální děctví a pubertu tak z něho něakej blb musel hned udělat celebritu ... a pochopte, ZA *16* KAŽDEJ *16* JEHO *16* PRŮŠVICH *16* DOSTÁVAJÍ *16* NĚÁCÍ *16* TÝPCI *16* TAM *16* ¨TAM NAHOŘE,, *16* PRACHY *10* *10* *10* *10* Proto prosím nestěžujte mu to ještě víc ... už tak to má dost tešký a popravdě řečeno... mu to nezávidím *13* ale i tak ho už nechte bejt *16* *10* jak by asi bylo vám *16* do ničeho vás nenutím ale je to jen na vás jestli změníte svůj názor ... mmm když o tom tak přemýšlím je to vůbec váš názor nebo jste se už nechaly zblbnout *3*
-
-
máš pravdu si jeden konečně dobrý který ví jaké to pro ně ho je děkuju *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1*
-
nevím kdo si ale máš pravdu *5*
-
-
Chcem ťa muchlovať Justine a veľmi. Pod ku mne budeme sexovať
-
-
Zajdi si k psychiatrovy tohle neni sneni to je nenormalni.
-
-
hahahha
-
-
-
justine pamatuješ jak smese poprvé líbali *3* *4* *3* *4* *2* *2* *2*
-
-
Jasné že pamätám :DDDDDDDDD :DDD hh bola si úžasná
-
Něco na ten způsob si napsala níže.
-
-
Přesně na tyhle rádoby "umělce" bych zavedla cenzuru!! *16*
-
I LOVE JayBee *14*
-
Mě se náhodou Justin líbí.♥
-
one direction - louis tomlinson to je teprve kus
*14* *4* -
-
jj *14* *4*
-
Yes, souhlasím, zaky ho ŽERŮŮŮŮŮŮŮ *14* *14*
-
Víš kdo je kus? Arnold Schwarzenegger v terminátorovi 2
-
-
A nepretiahnul ťa náhodou? :DDD ten Arnold
-
-
Presne. Oni všetci z One Direction sú krásny a sexy
-
:-DD haló?
nevim jestli sis všimla ale je tady napsáno Justin Bieber tak sem prosím necpi nějaký one direction:-*
každej má svůj názor a tohle je můjna 1D : *11* *11* *11* *11* -
-
a tohle je múj na tebe *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
-
já nevim ja ho moc nemusim každej má svůj názor.. Podle mýho názoru je takovej dětinskej prostě je nějakej divnej..=)) NIC PROTI, TI KTEŘÍ HO ZBOŽNUJOU..!!! *2* *3*