Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radka.mihalova: nauč se psát to tvoje ,,ti" se píše ,,ty"
    t tvoje ,, ko mu" se píše ,,komu"
    ach jo jak tady bráníš toho tvého ,,biebra" spíš bych řekla že je to ,,BIEBROVÁ" ale jak myslíš.... ale co zase píšeš ty tvoje nudy takže DOBROU!!! :DDDD
    AbtiBieber: konečně normální komentář!!! Konečně žádná nuuuuuuda :DDDDD
    Lukáš Pintér: I ty jsi normální :DDDDD
    asi už taky usínáte jako já co??? :DDDDD
    • drž hubu nech si to tvoje poučování strč si to někam ti si nikdy chyby nedělal/a hele chyby co lidi dělají patří k životu a jestli se ti ti komentáře nelíbí ta je nečti nazdar *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* tobě by se to taky nelíbilo kdy by ti někdo říkal že si hnusnej a ubohej machírek že jeto rozmazlenej machr taky by se ti to nelíbilo tak neponižuj ostatní kterí jso vís než ti. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Nechápu tě, jak už jsem psala: Je to jen člověk a každý člověk má své chyby. A taky přesně tohle je to jak jsem psala že ti co ho nemají rádi tak si o někm rádi vymýšlejí nepravdivé věci. A co má dělat když ho tady ponižujete může ho bránit, nikdo to zakázat nemůže lidé mají svoje právo a tobě může být úplně jedno jesli Biebera brání nebo ne. A navíc ti taky může být jedno co kdo sem o Justinovi píše je to jeho věc a když o něm píše něco hezky je to fajn ale když někdo prostě tady začne nadávat sprostě a psát věci které nejsou pravda a myslí si že sprostými slovy se všechno vyřeší tak prostě někdo zakročit musí a musí začít dotyčného bránit.
  • Oukej teda už súhlasím..hovoríme že je sexíí..chceme sa s mím vyspať..áno ale on aspoň niečo dokázal nie že si vyrobil na herectve..spieval pred divadlom avon zarábal pre rodinu...je toho doosť dokázal to čo vi nie !! a to sa vysvetľuje tím že o ňom hovoríte že je gey a samé kokotiny !! prosím vás hovoríte že on nemá fanúšikov ?? tak na twiteri má 42 448 768 sledovaní..to je milionkrát toľko čo vi nie !!!

PS: to je len môj názor,,hned ma začnete úrážat že ??

*10* *10*
  • Kdyz vidím,co se dnes vsechno s*re do hudby je mi spatne,hlavne kdyz to nemá ani kousícek talentu / Justin Bieber /
  • radka.mihalova
    nebo ti seš heščí *12*
    • Nejdřív se nauč psát a pak mu nadávej! Celou větu máš gramaticky špatně. *3*
  • kiss.miss
    OK ještě jsem nenapsala svůj názor na J.B a tak to napravím a nebojte se..budu co nejvíce slušná. A prosím. Nezajímá mě, že se mnou nesouhlasíte, ale když mi to napíšete slušně, tak slušně odpovím. Když napíšete něco typu "kráv*" a různé nadávky, taky nebudu hodná. Za své názory se kát vážně nebudu.

Dle vašich komentářů sleduji reakce typu "Nechte ho být!" vždyt mu nikdo nic nedělá..on tyhle diskuze nečte a jestli jo, tak je mu to nanejvýš jedno. Kdyby každé celebrita hledala, co o něm ve světě píšou a připouštěl si to k tělu, tak by se z toho zbláznil. Nemyslím si, že je gay, ale trochu zženštile působí a chce to měnit skandálním chováním, ke kterému se za moment dostanu. Na začátku kariéry jsem ho nemusela, ale přišel mi jako roztomilí klučina, který se slávou zmást nenechá...opak je pravdou.
    Podobně jako Miley Cyrus. Drogy, mejdany, arogantní chování a bůhvíco ještě. Co si tím chce dokázat? Peněz má dost, fanynek taky....Nikdy nepochopím to machrování, že to není ten sladký mladý muž, za kterého ho všichni mají. To je hodně mrzuté.
    Prostě mu stoupla sláva do hlavy a je to čím dal horší. On je king, on může udělat všechno, není nikdo lepší než Justin. Pak dělá vztekloprda, když se pokouší někoho napadnout...chtěl tenhle život, tak ho má s plnou parádou. Abych to shrnula.
    On je klasický případ "Z nuly hvězdou". Pořád si musí něco dokazovat(jakoukoliv kravinou) a vy ho za to žerete, to je taky jeden důvod, proč Belieberky moc nemusím...obzvláště když machrují po netu, to je každý hned King. Křivdila bych, kdybych napsala, že neumí zpívat..Umí zpívat, ale netrefí se každému do noty.
    • Je pravda že se vždycky nechová perfektně, ale to nikdo z nás. Každý někdy udělá nějakou kravinu a my ani nevíme jaký to je být v jeho kůži. Např. koho by ne.ralo kdyby ho na každém kroku sledovali paparazzi a jen by udělal nějakou hloupost hned je toho plnej internet.
      Děláš jako bys o znala osobně.
      • kiss.miss
        S tím rizikem se chtěl stát hvězdou...paparazzi, prakticky žádné soukromí. Plno celebrit to zvládá, nevím, proč on by nemohl. Jestli to opravdu vyznělo tak, že bych ho znala osobně, tak o to jsem se nesnažila..To je prostě pohled, jak ho vidím já. Svými projevy prostě usuzuji, že se až přehnaně moc myslí...je rozdíl mít zdravé sebevědomí a narcismus. Slávu si nemusel tvrdě vydobýt, prostě mu spadla do klína, po sladké písničce Baby. Jasně chápu, že ho to štve, ale chtěl to, má to. Třeba se časem srovná a uvidím ho v jiném světle, ale zatím to tak nevypadá.
        • Ale jak víš že mu sláva spadla do klína? Co ty víš čím vším si musel projít. A navíc on nikdy nechtěl být slavný. Chtěl být šťastný.
          • kiss.miss
            Věř mi, něco jsem o něm načetla a věř že víc, než jen skandály v bulváru. Jasně lepší by bylo ho někde odchytit, ale to nemůžeš ani vědět ty, čím si prošel a já taky netvrdím, že to vím. Nevím jaký vidíš rozdíl mezi štastný a slavní, u obojího se čeká, že mu přinese to druhé, jestli mi rozumíš. Kdo by nechtěl být slavní, bohatý, milován a ocenován? I když v jeho případě....Můj názor je objektivní, jednoduše diskutuji a nenutím tě tvůj nějak měnit.
  • Právě jsem byla na chatroulette a byl tam Justin. Byl tak krásný :D
    • se mi stalo taky ale to neni skutečnej Justin, jenom počítačovej program :D
  • Twl nechte ho bejt. Už jste stěma komentářema tipu "Je gay a neumí zpívat!" trapný! -.- Jak může být gay, když má holku? Jak to, že neumí zpívat, když dostal už hory ocenění? Logika lidi! Kdyby místo hejtování dělali něco pořádnýho. Já sice nemůžu nikomu zakazatovat, aby svůj sem s.ral svůj názor na Justina, ale urážet ho nemusíte.
    • Přesně tak. Moje slova. Respekt! *3*
  • Jak může být mezi 10 nejlepšími herci když nehraje???
    A ty drogy? *11*
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516768945061130&set=pb.120607428010619.-2207520000.1373999610.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F1069845_516768945061130_220399625_n.jpg&size=399%2C325
    Asi tak no
  • som.markuuus
    Justina Biebera zbožňuju ale teďka poslední dobou se chová příšerně a to nemluvím o rychle jízdě!!! Až se jednou zabije zklame hodně lidí!!! A drogy?? Je to prase!! Jak to může strčit do huby! Jinak není to Gay jinak by nebyl na holky!! A ti co ho pomlouvaj(kluci) mu jenom závidí protože to co ma justin kolem sebe tolik holek by chtěl každej borec proto o něm kluci říkají že je to GAY!!! Poslouchám ho a je božskej :** Mám ho moc ráda a doufam že se dočkám až bude někdy v ČR!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit