-
souhlas s pavlinkou *3*
-
je krásný ,milý *14* a chci ti něco vzdělit hvězdoslave no a co ,že furt pláče , je to chudáček, že furt pláče *7*
-
-
Pavlí jo no máš ve všem pravdu
-
-
uplakanek furt brečí
-
co je to justin bieber? *8*
-
Hej ľudia !! keď teda hovoríte že Justin Bieber je gay ! tak nám to dokážte !! pozrite sa do vzťahov,má tam volakáho chalana ?? nemá má tam iba baby !! vy ste fakt všetci jebnutí čo hovoríte o ňom že je gay !! pozrite sa na niekoho iného !! napríklad na vás .. vy máte čo hovoriť on niečo aspoň dosiahol ,, a vy asi nič !! Sorry ľudia..a Haters !! aby vás tak slon do rána Jeb*l !!
-
Jasné myslite si čo chcete !! *16* som boybelieber a čo ?? má s tým niekto problém ?? hej bol predtým ako baba to priznávam, ale teraz je úplný frajer .. *8*
-
-
ohh .. boybelieberi sú strašne krásni... I love you *14* *14*
-
Já ho miluju.Myslím na něj od rána do večera.A navíc je dobrý že má i kluky za fanoušky i love JB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *2* *5*
-
Joo Boy Belieber *4* *3*
-
-
Sorry mám frajerkin NB *16* *14*
-
-
-
ano Bieber the best určitě je best no.. první od konce máš pravdu no... :D
-
-
-.- Jako ty co hele hleď si sví hudby nám se prostě Bieber*14* líbí tak to pochop :)
-
-
Presne ako hovoríš *14* *4* to sú presne ako keby moje slová
-
Je mi absolútne jedno čo si ľudia o mne myslia. Ja som Belieber a nehanbím sa za to. Na Justina som hrdá :) veľa toho dokázal. Nemilujem ho preto lebo má vypracované telo alebo má pekné vlasy. Nie, to ani nie je Belieber kto ho má rád len preto. Ja ho milujem preto lebo mi jeho hudba pomohla. Naučil ma, že mám veriť, že mám nasledovať svoje sny. Keby som mala možnosť tak by som mu chcela povedať ĎAKUJEM. Justin je moja inšpirácia, moja láska :) MILUJEM HO. Haters vravte si čo chcete, Bieber je najúžasnejší chlap na Zemi :) FUCK HATERS! BIEBER IS THE BEST ;)
-
Justin je ten najkrajši, najroztomilejši,najjebavučkejši chlapec na svete.Milujem ťa!Mám síce meno Marti_Horan to preto lebo mám rada Nialla Horan.Ale teba Milujem.Si ten najjebavučkejši,najkrajši chlapec na svete.Krásny,Sexy,Roztomily... Teraz ked máš tehličky na tele si ešte krajší!
-
-
Pavda pravda.Já mám ráda i Nialla Horana *1* *1* *1* *14* *14* *5* *5*
-