-
i love you justin bieber *14* *14* *3* *3*
-
i kdiž je geyy tak stejnak je užasni *4* *4* *4* *4*
-
justin je tak skvěli a tak sexi miluji te justine moc semi libišt
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Už se nějak nepíše o tom jeho letu do vesmíru, našel jsem to na http://bieber-justin.cz/drby. Neví někdo něco víc?
-
Justin vypadá jako holka? A kde? Že jsem si nevšimla. Podle mě je to normální pěkný 19letý kluk.
-
Komerecni loutka, ktera beha po podiu tak, jak to velepani budou chtit. Nechapu poc ho tak milujete, co pro vas udelal? A to ze bere drogy, a pouziva playback to je vam jedno?
-
-
ano
-
i kdyby bral drogy tak mi na něm bude záležet furt stejně nepřestanu ho milovat jenom kvůli tomu že to teď nemá lehký a máte pravdu on ani neví že existujeme a přesto nám dokáže právě on způsobit radost jakou nám nedá nikdo jiný na Světě. Není to jenom tím jak vypadá ale jak se k nám i k ostatním chová a jak dokáže rozdávat úsměvy!!! Belieber forever!!! jo a není mi 13 ale 17 tak kdyby náhodou tak piště vlhká 17!!!!!
-
-
aha... To je prima, a jinak si v poradku? *7*
-
-
-
★MŮJ★JE★JUSTIN★BIEBER!!!!!CHCI★SI★HO★VZÍT★
-
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
Jestli ses nejaka mega teen superstar, muze s tebou bude chodit. Ale jestli ses nejaka holka z baraku co se pronej reze, to asi ne...
-
-
Miluju Justina Biebera.Přemíšlení o něm mi zabírá 100% mího života *1* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *2* *4*
-
-
Urcite mas velezajimavy zivot , ze? Cely den se libat s plakatem s JB a hejtovat hejtery Jusitna na YT.
-
-
Viete že Justin berie drogy bolo o tom aj v správach a je namyslený len si kúpte nejaký časopis tam uvidíte že je na svete viac ľudí, ktorí ho neznášajú ako tí čo ho milujú a nechápem čo je na ňom také úžastné....iba to že je podľa Vás krásny
-
-
Justin drogy nebere! Jen kouřil marihuanu! Myslí že marihuana není žádná droga, na které můžete být závislí!! *10*
-
-
Ach ano, marihuana je neskodna jen kdyz ji kouri JB... *15*
-
Ty Seš taková Pí*a! Pí*a! Svět Neviděl!
-
-
-
Tak prej už poletí i do vesmíru - http://bieber-justin.cz/drby/