Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přečetla sem si pár vašich komentářů. A nechápu, proč tady rozebíráte český pravopis, když tu jde o Biebera. Hádat a nadávat si můžete někde jinde. A když se vám nelíbí jak Justin zpívá atd. stačí to napsat jednou, ne ? A ne to tady pořád dokola opakovat. A ostatní by vám za to neměli nadávat, je to přece váš názor. Každému se líbí něco jiného a nemůžete někoho nutit aby se mu Bieber líbil. Nechci do vás rejpat, byla to jenom taková poznámečka k tomu, co tu píšete. Má se sem psát o Bieberovi a já přiznávám, že sem o něm moc nepsala. Neberte to zle :)
  • Knokosi, ty jsi nadrženej viď??? *1* *1*
    • Tak toto bylo velmi vtipné, strhující, odvážné, plné satiry, sakrasmů a ironie. Opravdu, tento příspěvek by se měl uchovat jako skvost pro budoucí generace.
    • Kronoss1
      Takhle se teď mluví ve školce? Tohle může napsat jen člověk, který ještě ani nedorostl do puberty. Lituji tě.
    • Dělá ti dobře se ztrapňovat?
      • Dělá ti dobře si hrát na pana chytrého, který snědl celou moudrost světa???
  • No Michale, docela ráda bych viděla tebe. Dám ti email a pošli mi tam fotku. Jenom mám strach, aby mi z té tvé krásy neshnil monitor. *3*
    • Ok, já to napíšu rovnou, že hezký nejsem. Ale co to tu má co dělat?
      • Když tady pořád všichni píšete, že Justin vypadá jako holka a že je hnusnej, tak se jen ptám, jak vypadáte vy ostatní.
        PS: "hejtovat" znamená nenávidět. My, co umíme dobře anglicky, si to dovedeme přeložit, i když to je napsané špatně.
        • Jo já patřím mezi ty co umí úžasně anglicky a slovo "hate" patří mezi ty základní
        • V češtině nemají takovéhle anglicismy co dělat - české slovo pro anglické "hate" existuje. Nevím, proč se tu pořád snažíte prznit náš jazyk.
        • Kronoss1
          Ano, v angličtině je to "hate". Takže pokud píšeš česky, tak to tam nemá, co dělat. Mimochodem "hate" není jen nenávidět, ale také nesnášet a v tom je velký rozdíl. Že si to špatně překládáte je smutné, ale hlavně, že umíš anglicky.
          • Tak ono nenávidět a nesnášet je jedno a to samé, koukám, že neumíš ani česky. Hlavně, že tady ostatní poučuješ.
            • Kronoss1
              Adele prosím tě, přestaň se tady ztrapňovat. Tvoje některé případy (které jsi ani neuvedla) nikoho nezajímají. Zkomolení jména, pomocné školy a tvrzení, že jsem blbý mluví samo za sebe. Ty ses jasně znovu mýlila a místo toho, abys sklonila hlavu a nic neříkala, tak se snažíš dál útočit. Ty mě urazit nemůžeš, mě mohou urazit pouze inteligentní lidé. Když se pořád zajímáš o věk (který si sama neuvedla), tak já ti ho rád řeknu. Mně je 20, kolik je tobě?

PS: Napiš nám něco anglicky, ať se zasmějeme. A mimochodem, poznám, jestli to je Google Translator.
            • Prosím tě Knokosi, kolik ti je roků, že se tady dohaduješ o takových hovadinách? V některých případech je jedno, jestli použiješ slovo nenávidět nebo nesnášet, to víš sám moc dobře, tak nedělej blbýho. Ty ho vlastně ani dělat nemusíš, ty takový jsi. Kolik že ti je roků? 7? Nebo kolik? Já se zase těším, až tobě přispěchají na pomoc kámoši z Bohnic. To bude sranda. Fakt nemám čas ani chuť tobě něco psát, na Michalovi je aspoň vidět, že má aspoň nějakou úroveň, ale ty?? No je vidět, že jsou prázdniny a že zvláštní a pomocné školy usedly doma za komp.
            • Kronoss1
              No, tady zase někdo dělá odborníka, ale evidentně na to nemá. Tohle je podruhé, co jsi se totálně ztrapnila. Takže jak už Michal psal, "nesnášet" a "nenávidět" jsou 2 rozdílné věci. V angličtině na to existuje slovo "hate", jehož význam se vypozoruje z kontextu.

A nejlepší na tom je, že když tě Michal opraví, tak ještě děláš, jakoby byl blbec on. To je opravdu k popukání. A ještě jedna věc. Pokud reaguješ na můj příspěvek o užití slovíčka "hate" v češtině, tak se bavíš o češtině. Už se těším na tvé loajální kamarády, jak ti přijdou na pomoc, ale my oba víme, že tobě se už, v tomto případě, pomoci nedá.
            • No jo, ty abys mě nechytal za slovíčka.....tohle je snad diskuze o Justinovi a ne o českém jazyce.
            • Ne, to samé to není. Představ si, že například alergik nesnáší pyl. Nenávidí ho? Ne.
        • Já samozřejmě dovedu pochopit, co to slovo znamená, já jsem jen sarkasticky odpověděl, protože tohle slovo je od pohledu hnusné.
  • Tak jsem tu pár dní nebyla a koukám, že se nic nezměnilo. Nejlepší je však Michal, který nepřetržitě vytrvává a Justina shazuje, co to dá. Michale, ty tvoje komentáře jsou jak z pomocné školy. Ty Justina prostě nenávidíš, protože prostě nedělá takový styl hudby, jaký se tobě líbí. No mě se třeba taky zrovna nelíbí hudba těch skupin a zpěváků, které jsi tady vyjmenoval, ale nikdy by mě nenapadlo jít na jejich profil a tam psát pořád dokola nenávistné komenty. To vypovídá o charakteru a duševního stavu pisatele. Já si myslím, že tě užírá i jeho vzhled. Beztak nevypadáš ani z poloviny tak dobře jako on a to bývá většinou předmětem nenávisti a pomluv té mužské části antifanoušků. To tady však nikdo nepřizná. A navíc si myslím, že Justin nedělá nic tak špatného, čím by svoje fanoušky kazil.
    • A) Jak už Michal níže popsal: Diskusní fórum je od toho, aby se DISKUTOVALO, tudiž jakýkoliv názor zde by měl být akceptovatelný.
      B) Vzhled Justina Biebera tady - pokud vím - nikdo nekomentoval. Mluvilo se o jeho pěveckých výkonech. Podle mě je jeho vzhled naopka to, co ho dostalo na výslunní - i když samozřejmě vypadá ve svých devatenácti na patnáct.
      • Vzhled Justina tady jeho antifans radši nekomentují, protože moc dobře vědí, že on vypadá hodně dobře. A to je asi žere. A ve světě šoubyznyse je důležitá i ta vizuální stránka. A diskutovat by se samozřejmě mělo, ale přijde mi divný, že někdo tráví své veškeré volno na diskuzi o někom, koho nemůže ani vystát.
        • Kronoss1
          Ty si myslíš, že tu trávím veškeré své volno?? Ty si spadla z Marsu ne?
        • Ano. Připadá ti, že člověk, který chodí nějak takhle http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model je normální a k tomu krásný? Potěš Pánbůh.
          • Ano Michale ty si můžeš uvědomit, že tento trapný článek si sem už přidal.. No vymysli si něco jiného. Ano, možná vypadá divně v tomto oblečení, ale to neznamená že není hezký. Podle tvého názoru si myslíš, že ten kdo se neobléká tak jak se to líbí tobě je hned ošklivej. Prosím zamysli se nad sebou a rozmysli co vypouštíš z úst.
          • Tak to je hodně dobrý.
          • Bylo mi jasný, že hned vybereš fotku, kde má brejle a vypadá ulítle. Ale věřím tomu, že i tak vypadá o 100% líp než ty. *1* *1* *1*
            • Kronoss1
              Michal: Ta a fakulta? Ty jsi se zbláznil.
            • Věřit je krásná věc. S tím možná uspěješ na teologické fakultě.
            • Adele ty si Belieber? :O ;) Náhodou i na této fotce vypadá dobře tak ať se zklidní! -_-
          • Doprdele vadí ti ho hodně jak chodí oblečenej?! Baví tě to hodně Justina tady takhle hejtovat?? Hlavně mu nezapomeň závidět, jo? ;D
            • Kronoss1
              Copak je to hejtovat? Já už se jednou ptal, ale žádná odpověď. Hlavně nezapomeň uvést odkaz na Pravidla českého pravopisu, kde bych toto slovíčko objevil.
            • Všechno.
            • hm.. tak to seš chytrej, no! -_- a jako co ti tak vadí na Jussovi?!
            • Nejlepší argument je dislike.
            • Děláš si prdel, že nevíš co to je hejtovat? No twl! :DDDDDDDDDDD Buď seš fakt tak blbej nebo to jenom děláš! :D -_-
            • Hejtovat? Was ist das?
  • Tady už se pravopis řešit nedá, stejně skoro nikdo neumí pořádně česky, někdo neumí ani vyjmenovaná slova, takže o tohle se nemá cenu hádat, přece jenom mnohdy jsou to překlepy na klávesnicích a dotykových přístrojích jako je tablet nebo mobil, třeba já píšu na tabletu a myslím, že na klávesnici bych udělala překlepů míň
    • Kronoss1
      Já nesouhlasím. Jednou má čeština háčky, čárky, i/y, s/z atd., a tak se mají používat. Jestli se to někomu nelíbí, tak ať píše anglicky, mně to nevadí, já si to rád přečtu i v angličtině.
      • Já právě háčky a čárky píšu!!! Jen jsem chtěla říct, že někdo je takovej tupec, že je mu všechno jedno a dokáže napsat takový hrozný chyby
    • Neříkej mi, že na tabletu nejsi schopná naklikat tečky, čárky, otazníky atd. Zároveň si nemyslím, že je omluva "skoro nikdo neumí pořádně česky". Je to rodný jazyk, tak bychom se k němu mohli tak chovat, ne?
      • Já toho jsem schopná, ani se nechci omlouvat, nemám komu se omlouvat a já si našeho rodného jazyka vážím a proto to píšu jak se má. Ostatně, mám ráda skoro všechny jazyky
  • Nechápu, proč mu pořád nadáváte. Udělal vám snad něco? On nemůže zato, že se vám nelíbí jeho hudba. Každému se líbí něco jiného. Nejdřív dokažte, že jste takový frajeři a zazpívejte před několika ticísi lidmi a teprve potom můžete soudit někoho, jako je Justin Bieber. Vím, že každý má svůj subjekticní názor, ale někdy je vhodnější si ho nechat pro sebe...
    • Jo udělal, všechny beliebery ho zbožňují a on se cejtí Strašně in a Strašně populární, ale přitom k populárnímu klukovi má daleko a mě děsně dere nervy, že ho mají ti blbí lidi tak rádi, ti zamilovaní puberťáci
      • Aha... no takže ty si myslíš, že on není populární?? Kdyby nebyl populární jak ty říkáš, tak by nebyl známí po celém světe ne?? Jeho koncerty by nebyli vyprodaný za pár minut, sekund. Takže podle tebe populární člověk je ten, koho nikdo nezná???
      • A jak podle tebe vypadá populární kluk? Pouč mě.....
    • Kronoss1
      V roce 2013 stavební firma XY postavila dům Z. Dům Z v roce 2014 spadl, protože ho firma XY špatně postavila. Taky za to firma XY nemůže?
    • Proč si nechávat názor pro sebe? Názory jsou od toho, aby se vyjadřovaly - bez toho by se neprosadila spousta skvělých osbností, jakými byli Sókratés, Descartes, Edison, Einstein, Galileo a spousta jiných myslitelů. A pokud vím dobře: Nikdo tu Bieberovi nevynadal - pouze tu bylo řečeno, že neumí hrát a zpívat, což je pravda.
      • Svůj názor si klidně vyjadřuj, ale ne takovým způsobem, že ho tady budeš zesměšňovat atd. Neumí hrát. Pokud vím tak hraje na bubny, klavír, kytaru, trumpetu. Na kolik hudebních nástrojů umíš hrát ty??? A si učitelka zpěvu, že můžeš říkat kdo umí a neumí zpívat???
        • To, že na to HRAJE neznamená, že na to hrát UMÍ.
    • A dále, projevení názoru je nadávání?
      • Podle toho, co ten dotyčný napíše, protože je rozdíl mezi "Já Justina prostě nemusím." a mezi "Bobr je nejteplepší id*ot na celým světě!"
      • Souhlas.
    • "On za to nemůže, že se vám nelíbí jeho hudba." Ale může. Kdyby dělal takovou, která by se mi líbila, tak by se mi líbila, to dá rozum.
      • Takže podle tebe se má dělat hudba která se bude líbit pouze tobě??? Ano tento komentář byl opravdu velice promyšlený. :D
      • A proč by se měl Justin věčně zabývat tím, co se líbí druhým? On si dělá svou vlastní muziku a to je dobře. Navíc mám pocit, že tobě by se stejně nezavděčil ničím, ty si na něm vždycky něco najdeš.
  • Taková poznámka mimo Justina Biebera: Slečně Natálii by mělo - údajně - být 25 let a měla by - opět údajně - studovat vysokou školu. Já se ptám: Může vysokoškolák napsat takovou hovadinu,totiž že na pravopisu a jazyku nezáleží? Vysokoškolák, který by už měl mít za sebou baklářskou práci? Slečno Natálie: Pochybuji o vašem vzdělání i o věku, který uvádíte. Bez urážky. Řeči o tom, že na internetu si můžu prznit jazyk, jak chci, mě neskutečně vytáčejí - omlouvám se za tuto poznámku na okraj, ale musel jsem ji uvést.
    • ano,,, víš je mi 23 a vůbec se nemusís zajímat jak já píšu neni to tovje vvěc, a kdyz jsem a nikoho nastvana proste pisu a nedívám se na pravopis,, vis je mi uplne jedno co si o mě myslíš
      • Kronoss1
        Napřed 25, teď 23, kolik příště? Já si to tipnu na 14 let. My poznáme vyjadřování vysokoškoláka a už teď ty říkám, že ty na vysoké škole nestuduješ, na to totiž nemáš vyjadřování.
      • Opravdu mne tímhle komentářem nepřesvědčíš, že ti je více, než 13 let a máš za sebou tříleté studium na VŠ. Pokud je to pravda, pak patří mé hluboké opovržení děkanovi, který tě přijal. Mimochodem, ve svém předchozím komentáři jsi tvrdila, že ti je 25.
  • michale ty se ani jinak pojmenovat nedáš :D
    • Ano? Hlavně, že jsi mi právě řekl/a Michale.
      • ano protoze sem enchtela jak mě neustale upozornujes ti nadávat víš ? :D
  • Natalie,mluvíš mi z duše. Taky si myslím, že na výsluní je hlavně díky své píli a vytrvalosti. Dobrý manažer je pro zpěváka jenom výhoda,ale ani ten nejlepší manažer žádnému zpěvákovi úspěch nezaručí, pokud ten dotyčný ze sebe nevydá maximum. Tu cestu si musel prošlapat sám a manažer je od toho, aby pomohl. Je to úplně stejné, jako když se někdo snaží zhubnout a najme si trenéra. Trenér poradí ty nejlepší cviky, ale snažit se musí ten, kdo chce hubnout. Ani ten nejlepší trenér NIKDY NEMŮŽE zaručit úspěch, když na to bude jeho svěřenec kácet. To snad musí být jasné úplně každýmu. A s Justinem je to úplně stejný případ. Neříkám, že je to nejlepší zpěvák na světě, ale talent a píli určitě má. Navíc má spousty fanoušků, kteří ho zbožňují a Justin zbožňuje je a tohle jim žádný hater nikdy v životě nedokáže vzít.
    • Fanoušků? Spíš "Fanoušek". Tzv. Beliebeři mají tu výhodu, že to slovo nejspíš vůbec neexistuje.
      • Pro tvojí informaci jsou to belieberes . Alespoň to piš zprávně
      • oo aby michal opět nezapoměl doplnit jeho "chytrý komentář" :D
        • Asi tak nějak. *1* *1*
    • Až budeš vědět, jakou "píli" a "vytrvalost" prokázal, tak dej vědět.
      • Tak já už to vím.
        • Ano? Takže?
  • Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, kteří hrají mnohem lepší hudbu a mnohem lépe zpívají.
    • Tak to bohužel chodí. Na výsluní bude vždycky to, co se nejlépe prodává.
      • OK, otázka je PROČ se tak dobře prodává? Tohle jsem nikdy nezjistil - proč jsou takoví zpěváci a takové zpěvačky vůbec prodávané.
        • nebo ještě lépe: Vyprodávané

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit