Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj já jsem fakt št'astná že ti mohu nasat jseš totiž můj idol s Taylorem Lauutnerem samozdřejmě miluju vás oba dva *14* *14* *14* *14*
  • Kronoss1
    Už se hroutí. No, nebude to trvat už moc dlouho.
  • Jak to o něm můžete napsat aby od nej byl pokoj podla mě je moc SEXY a roztomilej a má moc hezký písničky je to můj nejlapší zpěvák a idol který exsistuje.
  • ja to jenom holka tak o co vám de
  • njn někdo ho nemá rad nebo ho neznáší ale někdo říka že je moc sexy
    proto říkam že Jstin Bieber je moc SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vy fakt máte rádi toho zjeva jo? Toho neschopnýho fintila, kterej ani na svůj koncert nemůže přijít včas nebo kterej se pobleje na svým vlastním koncertě, já bych diskvalifikovala a zakázala ho v celem světě, to by byla od něj úleva, to by bylo šťastnejch lidí a já samozřejmě mezi nima
    • milá lauro
      myslím si že to co jsi napsala je totálně ubohý. Ano přišel pozdě na koncert, ale to se snad může stát ne??? nezajímá vás že třeba rihana přisla o 4 hodiny později vid?? jo a ze se pozvracel na podiu tobě snad nikdy v životě nebylo zle??? myslím si že je to trapný, když se někdo nikomu směje, že se pozvracel, kdyby si si přečetla víc, talk by jsi věděla že měl nějaky problémy z žaludkem a že mu doktoři řekli, že nemá vystupovat, ale on i přesto šel protože nechtěl zklamat svoje fanoušky. Jako rozmysli si nejdřív co píšeš jo?? ja ho osobně neposlouchám ale nejsem až tak hloupej abych ho odsuzoval za to že se pozvracel na podiu. Myslím si že tendle kluk má talent a dotáhl to hodně daleko. jo a jedna otázka proč sem lezete , když ho nesnášíte???? tadle stránka je predevším pro jeho fanoušky a ne pro nějaky žárlivce
      Takže si nejdřív přečtěte co si prožil a potom tady něco piště
    • Hele, to že se poblinkal na koncertě - noa co jako se má stát? Ty si snad nikdy neblinkala? Tobě snad nikdy nebylo zle? No určitěéé... Hele když mu tak závidíš jeho prachy, jeho holky, jeho krásu.. Tak ho neurážej a rovnou to sem vyval že mu závidíš, a neurážj ho tady..." On je určo mnoooooohem hezčí,rozumnější, lepší a mnoohem víc toho dokázl než ty... On tu pro nás zpívá, tancuje hraje na kytaru, piano, trumpetu a bubny.. Ty si zpíváš akorát tak na záchodě ne? (se divim že ten záchod ještě máte)... A to že přišel pozdě - Kuli tomu bysi ho zakázala? Jo možná by se někomu ulevilo ale 95% lidí ze 100% by bylo hooodně zklamaní. No a že ty si mezi haters JB.!" Koho to zjímá? Ale stejně mu jen závdíš... Tak se tu ne*er a di do pi*i... Děkuju za ochotu .... A příště- kdybych věděla kde bydlíš tak tijedu zmlátit hubu, protože odsuzovat někoho jen podle toho že se pozvracel-___- Usuď sama že je to pěkná pí*ovina;)) Tak pa a příště tu nekecej nesmysli jop? Děkuju... (kolipa ti vůbec je?) asi 8 co??
    • Chtěla bych vidět tebe na podiu. Tebe by tam ani nepustili. A pokud jo, tak by tě publikum vypískalo na tři doby.
      • Fakt bys chtěla? Tak to nevím jestli se ti to podaří, jak vůbec můžeš něco takovýho říct o člověku kterýho neznáš? Tohle nechápu
      • Jak můžeš něco takového napsat, copak ty ji znáš?
        • Jo takže ty si vyprodával arény a měl koncerty před 20 tisíci lidmi???
        • Kronoss1
          Tak určitě, má tu křišťálovou kouli.
          • najdi si něco jiného tohle už je pěkně trapnéé (nezapomeň napsat že já sem taky trapná)
    • Mě by se zase ulevilo, kdyby jste do něho už konečně přestali rejpat, jenže to se nestane. Ty ho ale nemůžeš zakázat, tak se ti taky neuleví.
      • Vždyť oni jenom záviděj, protože oni nikdy nebudou tak slavný jako je on a v životě se mu nevyrovnaj! ;)
        • Už je to tady, všichni jsme trapní a jen mu závidíme, protože jsme jen nuly, co nikdy nic nedokázaly. Nemáš něco, co jsme ještě neslyšeli? Třeba co bychom mu vlastně měli závidět?
          • Jo víš Michale ty prostě nemůžež unést to že má fanoušky kteří ho budou vždycky bránit, my nemůžeme za to že ty nemás nic.... tak se se ku*va už nes*r.. joi je zajámavé že ty sem píšeš taky furt samí.... :D ahahaha musím se ti smát trapáku
      • Asi tak
    • Tak tak. Jé, to by se nám všem ulevilo.
      • Tak to mám pocit, že se vám neuleví nikdy. *1* *1*
        • Kronoss1
          Nikdy neříkej nikdy.
  • proč se ze selenou rozešel moje dvě kámošky by byli rádi kdybi sses dal justine ze selenou do hrmady! *16* *12* *12* *12*
    • No je pravda, že když byl se Selenou měl v mozku o kapku víc rozumu
      • Jde vidět, že se tady sešli opravdu inteligentní lidi. *15*
    • Že se rozešel s tou... Jak to říct slušně... Byla asi jediná moudrá věc, kterou za posledních devatenáct let udělal.
  • Pročítám si diskusi tak deset až dvacet stran dozadu... Zajímavé, ale znova si uvědomuji tu marnost veškerého našeho počínání.
  • Teď tady každej přeje k narozeninám, většinou všechno nejlepší, ale já zůstanu u nenávisti k němu takže mu přeju všechno nejhorší, ale to je jedno ať si dělá co chce vyblitec nafintěnej, jsem ráda, že existujou pořád mé oblíbené celebrity jako je: Miley Cyrus, Lucie Bílá, Lucie Vondráčková, Lady GaGa, Rihanna, Hilary Duff, Chiara Grilli, Adele, Ewa Farna, Gabriela Gunčíková, Katy Perry, Kesha...prostě pro mě zpívají nejlíp a hotovo! Ještěže jsou....
    • víš lauro, ta tvoje miley cyrus je čistě náhodu belieberka víš kesha taky a ta tvoje ewa farná promiň ale je dost trapná
    • Já bych se vážně bála napsat někomu, že mu přeju jen to nejhorší, protože se to vždycky proti tomu dotyčnému obrátí. Ale vždycky!!!! Chudáku Lauro.
    • Milá Lauro, přej a bude ti přáno aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Boží mlejny melou pomalu, ale jistě. Doufám, že jsi pochopila, co tím myslím.
      • Samozřejmě, že jsem to pochopila, ale nemysli si, že mě tím změníš
        • Já to nepíšu proto, abych tě měnila, je mi to celkem fuk, je to tvůj život. Píšu to, abych tě varovala.
          • To je od tebe milé, ale proč mě potřebuješvarovat?
            • Spi dál....
    • Tím, že mu přeješ všechno nejhorší si moc nepomůžeš a když ho tak nenávidíš, tak proč sem lezeš? Proč radši nejdeš spamovat na profil Lady Gaga? Chápu, že jsi s vývojem pozadu, ale zas tak to dávat najevo nemusíš.
      • Ne nic nechápeš, já si taky můžu komentovat stejně jakonty
  • je to nejsledší a nejroztomilejší kluk na zeměkouli !
    !!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit