Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkUzasna
    Vše nejlepší k včerejším natozeninám!!:) I Love u!!:)
  • Dodatečně Ti přeji Justine všechno nejlepší k tvým včerejším 19. narozeninám! *4*
  • Michale, chci se tě zeptat, jaký názor máš třeba na Miley Cyrus.
    • Kronoss1
      A to je podle tebe jako dobrá zpěvačka? Aha.
    • Uměle vytažená hvězdička, z které by se člověk pozvracel. Mám na ni veskrze stejný názor, jako na Lady GaGa, One Direction, Rihannu a ten ostatní póvl, kterým je hudba przněna.
      • Michale aha a proto je jeden z nejúspěšnějších zpěváku a vyhráva ceny??? trochu divný ne?? když podle tebe neumí zpívat prosimtě zamysli se nad tim co píšeš
  • Někteří se fakt nevzdávají!!!
    Jak ho pořád můžete chválit, chcípáka hnusnýho a ubohýho, ať jde do prrdele!!!
    • ano nevzádavj protože jeho fanoušci ho ají radi a budou ho bránit. Anno za to ty jsi dokonála laurinka kterou miluje celej svět.. víš myslim si že pravda je taková že po tobě ani pes neštěkne!!!!!!!! a ti jdi do pdele.. jo a jedinej kdo je tady ubohej tak to si ty víš.. (já vim krutá je ta pravda že??) jo jenom sem se chtěla zeptat jak by se líbilo tobě kdyby jsme tady začali nadávat na tu tvojí lady gagu atd.... taky by ti to nebylo příjemný a taky by si je bránila tak enděl to co tobě vadí taky
    • jako lauro si naprosto ubohá chováš se jako vracek . Aha hnusnýho a ubohýho zpěváka kterej má na twitteru přes 36. milionu fanoušku :)) kolik máš ty na twitteru 5 ??
    • jako lauro si naprosto ubohá chováš se jako vracek . Aha hnusnýho a ubohýho zpěváka kterej má na twitteru přes 36. milionu fanoušku :)) kolik máš ty na twitteru 5 ??
    • Proč bychom se měli vzdávat? Když se nám někdo líbí, tak z téhle diskuze jen tak neodejdeme. *5*
  • Michale, odpověděla jsem ti na ty tvoje otázky.
    • Upřímně řečeno je to lepší, než jsem čekal. I když některým odpovědím ses skutečně vyhýbala - například když jsi mi na poznámku o špatných textech odpověděla, že umíš dobře anglicky. Irelevantní. A v Óčku se nevyskytují žádní mí oblíbenci. Jednou jsem s překvapením zjistil, že se v něm objevili AC/DC (saprment!), což je pro mě jakž takž snesitelná kapela, některé věci si občas pustím. Ano, dává velké peníze na charitu (podle všeho), ale jak jsem napsal, jeho to vůbec nezatěžuje, protože člověk s tak astronomickým příjmem je za normálních podmínek schopný být zabezpečen na několik set let. Bez manažera by ztracen skutečně byl, protože sice na YouTube měl v začátcích shlédnutí a odběry, ale to hodně, hodně lidí, ať už zpívají či cokoliv jiného. Tvá věta o tom, že je svůj, je zcela směšná, protože Bieber zcela podléhá módním vlivům, viz to vzdychání (které na kvalitu vliv má, normální člověk se dovede obejít i bez něho), různé elektronické aranže, primitivní rytmy až po ony prvoplánové texty. A k tvé dřívější poznámce, ke které sis už asi nestačila přečíst mou odpověď, že managera mají i The Rolling Stones, k tomu ti řeknu toto: Je něco jiného management využívat a něco jiného se díky němu proslavit.
      • Aha koukám že si tady někod hraje na experta. Jo tak podléhá modním vluvům víš někomu zálezí na tom ja vypadá na rozdíl od tebe a on nesedí furt u pc jako ty.. Jo jenže rooling stones jsou skupina pokud vim a je jich víc aele justin eje jenom a je mu 19. jak si se choval ty když ti bylo 19 ?? (pokud ti už devatenáct bylo) :D
  • bacha na Michala ten očividně ví o čem mluví :D směju se ti :D zaprvé zkus si o něm zjistit něco víc a potom vypouštěj ty tvoje moudra :D kolik ti je?? taky dneska 19? a se*e tě že si na tebe nikdo nevzpomněl ?? :D chudáku *6*
    • Já aspoň umím na za čátku věty napsat velké písmeno a na konci tečku.
      • Omg, ty seš asi hodně mimo že? Nehodlám tady s tebou řešit y/i, velký písmena atd. *7* jestli si to nepostřehl tak tady se řeší co sem napsala a né jak sem to napsala TEČKA .!!!!!!!
        • Ty przníš jednu z mála věcí, na které můžeme být opravdu hrdí, totiž na jednu z nejdokonalejších řečí na světě. A to jedno není.
          • Nevím jestli sis všiml, ale tohle je stránka o JB a né jak správně psát větu, tohle si běž řešit někam jinam. Tady to jen tak mimochodem nikoho nezajímá stejně jako tvůj názor. A navíc můžu si psát jak chci, není nikde napsaný že do diskuze musím psát velký písmena, tečky atak. *1*
            • Ano, to máš pravdu na VŠ není problém se dostat. Horší je se tam udržet a dostudovat ji. *3* Ale to ty nemůžeš vědět žejo, myslím že budeš rád když dokončíš základku. *15*
            • Zdá se, že se dneska dostane na VŠ každý blbec.
            • *1* *1* *1* Jen pro tvou informaci studuju VŠ a náct, už mě taky nějakou dobu není. Promiň, ale jak mě tady můžeš poučovat o vyspělosti člověka, když se sám se*eš na stránky, který tě nezajímají a urážíš tady někoho o kom nic nevíš?? Podle mě bys to měl být ty kdo by potřeboval dospět. *6*
            • Úroveň psaní vypovídá o jisté vyspělosti člověka. Ovšem jestli chodíš teprve do páté třídy, je logické, že tomu nerozumíš.
      • No to toho umíš fakt hodně. *1* *1*
  • Jsem velká fanynka Justina a myslím si že ti kdo ho uráží ! Jsou blbý nemaj ho rádi to pochopím ale tak proč mu říkat že je GAY když měl holky... a navíc jenom závidej dokázal toho víc než oni a šel si za svým snem !! :* :* a on mě naučil BELIEVE *14* *14* *14* *14* *14*
    • Nadávají mu do gayů, protože jsou sami gayové a lesby, vytáčí je to, tak tenhle stav hází i na druhé lidi.
    • Nauč se psát!
      • Ty opravdu neumíš vymyslet nic trapnějšího než nauč se psát???? tady nejsem na stránce o českém jazyce víš... (nezapomě reagovat tak že jak píše že to vypovídá o člověku) o tobě mi to říká ze si chytrej, namyšlen, vykompeksovanej deb*l
      • Nauš se jiný argument.
  • ahojte nenávidím jusťáka. Smrdí až za hory.!!!!!!!!!!!! btw všechno nej justínku *12*
    • Tohle je trefnej komentář, máš pravdu, je to fakt debbil
    • Nedejchej si pod nos blbečku, ten smrad bude asi z někoho jinýho. Běž radši do vany. *3*
  • Nemáte ho rádi? Tak táhněte do Háje ;) Vám se taky nikdo nese** do života a neříká co děláte špatně a navíc, nám se jeho muzika líbí, tak to posloucháme, když se vám to nelíbí, tak to do řitě neposlouchejte, nikdo vám to nenakazuje.. ♥
    • Ale se*e, buď bez starosti že ano.. A taky mi semtam lidi říkájí, co dělám špatně. Ale na rovinu, komu ne?
      Taky že "to do řitě neposlouchám", a kromě mainstreamu (který mi může leda tak políbit) mi to opravdu nikdo nenakazuje.. Mam svoje uši ráda, poslouchám jiné věci.
      Na druhou stranu mi ale nikdo NEZAKAZUJE sem chodit a diskutovat, pro některé z vás možná "nadávat, závidět, blábolit.." (každého jiný názor že).
  • Něco na počtení si...

http://www.jenpromuze.cz/start/14281-justin-bieber-a-jeho-dalsi-kulervouci-model
    • víš to co on má nasobě je draží než tvůj celej barák..(polud ovšem nějaký máš, že??) jo může se oblíkat jak chce, tento článek psal opravdu nějakej chtyrýý človek...
    • Já ho mám ráda, ale to jeho odívání je někdy taková hrůza,která je plná nevkusu a kýčů,že jsem se musela smát :) Myslím si,že se nemusí oblékat do takových hrůz,aby měl pozornost. Kluk je to fakt šikovný :)
    • Miluju jejich články o něm.. To se člověk konečně od srdce zasměje a zároveň skoro poblije nad fotkami
      • Tak tak.
        • Proč tady lidem otravuješ život !? Nezastávám se teď Justina Biebera, ale lidí co sem napsali svůj ná zor a ty je hned tady kritizuješ za pravopis. Neměl by jsi se spíš soustředit na to co píšou a ne na ro jak to píšou. Tvoje komentáře jsou fakt hrůza.
          • Vím, že jsem tam napsala dvě chyby, ale to na těch slovech nic nemění.
            • Samozřejmě, že je důležitější sdělení než forma, ale jak píši, forma vypovídá o vyspělosti diskutujícího. A odejít nemůžu, protože bych se zase stal terčem urážek. Ono se totiž nejlépe nadává tomu, kdo tu není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit