-
Všechno nej k narozkám :)
-
Všechno nejlepší bobře!! *1*
-
Blažky a Michale, na jednu stranu vás docela obdivuji, protože vymýšlet pořád dokola stále nové hovězí komentáře musí dát docela fušku ne? *1* *1* *1* *1*
-
-
Vcelku; zvlášť, když jsou adresovány člověku, který na ně nedokáže odpovědět k věci, a místo toho a) větu otočí naruby proti tomu, kdo ji napsal b) odpoví nadávkou a přidá pár kreténských emotikonů (víš, co to slovo znamená?), což by žádný normální člověk neudělal. Stále nám dokazuješ, že jsi nevyspělá a neorientuješ se v hudbě (o čemž tvrdíš opak), protože nevědět, kdo je Serj Tankian...
Popularita není známkou kvality, zkus to pochopit. Myslíš si, že se orientuješ v hudbě, ale nejspíš jenom v těch pár interpretech, kteří okupují hitparády, Óčko a Bravíčko a o kterých je vám podsouváno, že se jedná o kvalitní hudbu. -
-
Že neznám nějakýho Tankiana je mi fuk, kdyby byl tak dokonalej, jak tady píšete, tak ho zná už dávno celý svět. Vím,co to je emotionikona na rozdíl od tebe, kterej si to musíš nejprve vyhledat ve slovníku a pak machruješ, jak umíš áááánglicky.
Omyl, nevyspělí jste vy, protože jenom infantilní děcko pořád o někomu dokola hovoří, že je nekvalitní a že to o něm říkají kritici a že vypadá jak holka. Jen opakuju to, co jste tu řekli snad milionkrát. Pak, kdo je nevyspělý, že??? -
-
Neboj, holka, o Serji Tankianovi už dávno ví celý svět. Nebo, abych byla přesnější, ta část populace, která se nedívá jenom na MTV, ale zajímá se o hudbu trochu hlouběji. To, že o něm nevíš ty a tobě podobní je pouze díky tomu, že se o něm nepíše v nějakém laciném bulváru, ale v prestižních hudebních magazínech, které (jak vidno) nečtete. Jak už tady psal Michal. Popularita nerovná se kvalita. A jak už jsem tady psala já, srovnávat někoho jako je Serj Tankian s někým jako je Justin Bieber je pomalu už kacířství (sama se za to stydím). To, co ten chlap dělá je obdivuhodné, Arméni jsou na něj, jakožto na svého rodáka, hrdí za to, jak obhajuje jejich společnou zem. A Justin Bieber? Vypískají ho v jeho rodný Kanadě. Ne, opravdu tady nechci vytahovat staré záležitosti, jen poukazuji na to, že pokud někdo dělá věci dobře, tak je na něj jeho národ hrdý a nestydí se za něj.
-
Don't push it. Someone might take your word for it and start writing all posts in English.
-
-
Dobře vystiženo, Michale! :)
-
-
-
Happy birthday Justin. *3*
-
Všechno Nejlepší ! :)
-
všechno nejlepší
-
Happy B-day Justin!!! *14* *14* *14*
-
Ja ho tak nesnasim i ted zpiva jak holka a to je dospelej.
-
-
Copak on má holčičí hlas? Propláchni si uši, má hlas jako normální mladej kluk.
-
-
Justin není tak špatnej, song Beauty and a Beat se mu docela povedl, ne? A gay rozhodně není!!!! To by asi nechodil s holkami ne? Píšu zde, protože argumenty antiBieberů jsou hodně ubohé a píšete to zde jenom proto, že mu závidíte prachy a slávu, kterou vy asi nemáte, co??? Běžte si vylejvat mindráčky na někoho jinýho, který je opravdu špatný zpěvák/čka. Justina jsem sice předtím neměl moc rád, ale teď mi nevadí, má potenciál.
P.S.: Dobrej vzhled má možná od přírody, možná pomáhá make-up, ale nechte ho žít a nenavážejte se do jeho vzhledu, protože vy evidentně jste šeredy, kterým ani ten make-up nepomůže. A co plastika? Ta taky vám nepomůže, ptže budete vypadat jako zrůdy. Mohli byste dopadnout jako Justin Jedlica, který to s plastikami přehnal, protože chtěl vypadat jako panáček Ken. A to býval před těmi plastikami pěknej kluk *9* *9* -
-
Já alespoň dovedu obětovat jednu vteřinu života, abych napsal slovo "protože."
-
-
A jaký to má význam pro tuhle diskuzi?
-
-
Já myslím, že by se mělo diskutovat alespoň trošku na úrovni, ne? Zkratky a smajlíky si používejte v mailech, esemeskách nebo v chatu.
-
-
-
-
A ještě jednou píši: Nadávka není argument!