Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všetko najlepšie *14* Hateri sa môžete aj dosrať ;)
    • Kronoss1
      Díky, ale zrovna dneska narozeniny nemám. Normálně je ale mám tak 2x, 3x do týdne.
  • Dobrá, Adele, jsem ochoten opět shrnout pár mých argumentů, které tu zazněly, proč si myslím, že je Bieber absolutní nic, které si troufá říkat zpěvák.

1) Špatně frázuje (zjisti si, co to je)
    2) Má malý rozsah
    3) V každé "písni" na efekt vzdychá
    4) Texty jsou zcela bezduché, což ovšem někdo jako ty (kdo neumí anglicky) nemůže posoudit
    5) Nebýt jeho manažera, dnes o něm nikdo neví
    6) Nebýt Brava, Óčka a podobných hovadin, tak jste o něm dosud neslyšeli ani vy; 7) Nevypadá vůbec mužně, ačkoliv si to myslí
    8) Dává pár tisícovek na charitu, ovšem co to je pro člověka, který si loni vydělal miliardu; 9) On a spoustu dalších ovlivnili celou jednu generaci, ovšem v tom nejhorším slova smyslu; 10) Během roku vydá dvě alba celkově o ničem, které slouží pouze jako vytahovačka peněz z holčiček, jako ty; 11) Nijak se umělecky nesebevyjadřuje, pouze podléhá trendům a vydělává prachy; 12) Každý, kdo se alespoň trochu v hudbě orientuje, pozná, že prostě zpívat neumí a jeho "muzika" je velice, velice špatná.
    A teď mi prosím, čísílko po čísílku vznášej protiargumenty. Už teď se těším.
    • ano na efekt vzdychá a co je ti po tom??? ty si manažer bneo si jako učitel zpěvu nebo co?? jo jasně texty zcela bezduché ze si tám vylívá srdce dekuje svojí máme ze ztála při něm a zpívá a haiti ano zcela bezduché neví nikdo o něm dovol abych se zasmála jako michael jackson mel taky manazera, rolling stones meli taky takte tento argumet ti envysel ... Ano proto v americe vychází na preztižních casopisech nevypadá muze?? je mku 19 chtela bych videt tebe joo hele byl v žebříčku sexy idolů v americe . ANO MŮŽU SE TĚ ZEPTAT KOLIKKA CHARITÁM PŘIZPÍVÁŠ TY???? ŽE SI TADY HRAJEŠ NA CHYTRÍHO KTEREJ UTRÁCI PENÍZE ZA KRAVINY. VÍŠ KDYBY SI VĚDĚL ŽE I PENÍZE DÁVA SVOJÍ MÁMĚ VÍŠ ALE TO TY NIKDY V ŽIVOTĚ POCHOPIT NEMŮŽEŽ. Ano ovlivnil je v nejhorším slova zmyslu poroto jim ríká nikdy neříkej nikdy a jeho moto je věřit... jo kolik si vydal ty albumů za poslední rok??? ano vytahává peníze z holčiček víš kdyby si věděl ze on dělá koncerty zadarmo a peníze vydělané dáva charitě ....... neumí zpívat ano jistě proč vyhrává hudební ceny proc jeho producent je Usher a L.A read kdyby neumel zpívat myslím si že by mu manažera nedělaly víš pracuj radsi na sobe a nepomlouvej lidi o kterých nic nevíš bud tak hodnej
    • Zde jsou mé odpovědi:
      1) Justin frázuje dobře
      2) ano, má malý rozsah
      3) ano, vzdychá, ale to dělá hodně zpěváků a na jeho výkon to nemá vliv
      4) jeho textům rozumím, mám z angličtiny státnici (najdi si na netu, co to je výraz "státní zkouška")
      5) jeho manažer mu pomáhá v propagaci, ale to neznamená, že by byl bez něj ztracen.
      6) ano, objevuje se v Bravu i Óčku, ale v Óčku se objevují i tví oblíbenci, od toho ta TV je
      7) to bude tím, že je mu 19 a stále zraje, v 19 není člověk zcela dospělý8) Justin dává na charitu tolik peněz, že by ses z toho potentoval(máš špatné informace)9) ovlivnil celou generaci, ale nedělá nic špatného, za co by měl být cenzurován, podívej se třeba na chování Madonny nebo Lady Gagy10) každý interpret vydává alba pro své fanoušky, tenhle argument je vážně směšný, a taky nejsem malá holka, je mi hodně přes 20.11) on se vyjadřuje svou hudbou a nikomu nepodléhá, je zcela svůj12) jeho muzika není nejlepší, ale taky není nejhorší, jeho hudba se vyvíjí a za pár let může být někde úplně jinde
      Tak doufám, že jsem tě potěšila a těším se na to, až mi moje odpovědi zase začneš vyvracet
    • Kronoss1
      Těšit se můžeš, ale spíše bych řekl, že je to zbožné přání. Půjčím si od ADELE tu křišťálovou kouli, kterou má, a předpovím, že si vybere tak 2,3 argumenty, na které ti odpoví, že tomu nerozumíš, že jen závidíš, a že si nic nedokázal a završí to nějakou pseudo vtipnou poznámkou, nad kterou se zasmějí tak děti na kroužku kreslení. Nesmím zapomenout, že se tam někde určitě objeví to telecí a hovězí, které tak ráda používá, za sebe doporučuji i zvěřinu, protože to tady někdy díky ADELE vypadá jako džungle s těmi zelenými "smajlíky".
      • Také to tak vidím. Ale zase je hezké, že má ráda zvířátka.
    • Tisícky? Oh, takže tie milióny pre Haiti, Japonsko a pod. sú tiež len malé peniaze? ...
      Nepreslávil by sa bez svôjho manažera? ...šak skrz Youtube mal sto tisíc sledovaní a milióny videní! Ty totiž ani nevieš ako sa on preslávil. Láskavo si pozri Never Say Never a potom tu začni vykecávať!
      Pusť si nejakú akustickú pesničku a spoznáš, že vie spievať ;)
      Bezduché texty? Doboha človeče počul si Pray, Down to Earth, Believe či Never Say Never? Alebo kopu ďalších ako napr. Be Alright?
      ..Môj zlatý, Justina miluje 38% svetovej populácie a keď dosiahneš to čo ON, tak potom ho začni kritizovať :-)

...Áno, a teraz sa do mňa pustite haters, ale vy nieste nič. Zatiaľ čo on pomáha chorým deťom, daruje veľké peniaze(nie tie tvoje posraté tisícky, ale milióny), tak ty sedíš za počítačom a kritizuješ ho;)
      • Kronoss1
        Prosím tě a kde bereš ty čísla, těch 38%? To je nějaká statistika? Průzkum? Asi ne viď? Takže klid.
        Co se týče Youtube. Na Youtube má spoustu zhlédnutí takových věcí .. příkladem budiž PSY -Gangam Style.
        K těm penězům. Je třeba říci, že vydělat zhruba miliardu, tak je pro mě nějaký milion drobný peníz. Navíc, všechny slavné osobnosti mají vlastní charity anebo darují na charitu, Bieber není ani první, ani poslední, který to dělal.
      • Dobrá, možná, možná dal někdy nějaké miliony, jenže co to je pro člověka, který loni vydělal miliardu? Každý normální člověk by byť jen z deseti procent té částky zabezpečil svou rodinu na několik generací.
        Možná začal být slavný díky YouTube, ale kde by byl, kdyby nebylo internetu? Nikde.
        Akustické album jsem slyšel, to bych ho jinak neposuzoval.
        A texty skutečně bezduché jsou, pouze opakují již stokrát omleté prvoplánové fráze.
        A na Never Say Never se nepodívám, nejsem sebevrah. Stačilo mi podívat se na trailer a už jsem si musel jít pustit pro uklidnění Pink Floyd nebo Yes (to znát nebudeš a i kdyby, tu hudbu nepochopíš).
        • taková otázka kolik si přispěl ty jestli se můžu zeptat??? jo on svojí rodině dává peníze jeho matce koupil dům ... kolik si ty napsal písní??? na kolik hudebních nástrojů umíš hrát??? klik más fanoušků??? az mi budeš schopnej na todle odpovědět potom se muzeme o něčem bavit
    • Vida, tři minuty a už je tu dislike.
  • vše nejky nejky I♥you HATERS *12*
  • radulka11
    Všechno nejlepší k narozeninám *14* *4* *5* *14* *14*
  • ADELE má pravdu, jste tak ubohý těma nesmyslnejma poznámkama. Určitě máte IQ tykve *1* *1* . Je velmi smutné, co dělá s lidmi závist a zabedněnost. Běžte pomlouvat třeba Bruna Marse, ten zpívá jako holka!!!
    • Já si myslím že Bruno Mars
      Zpívá dobře
    • no to teda nezpiva justin je dobrej a neco dokazal az neco vy dokazete a bude kolem vas takovej poprask tak mi napiste
  • tahni *16*
  • No, no....Michal a Blažky pokračují ve svých telecích výlevech, tak je hezky povzbuďme. A opět papouškují zhovadilosti, které už napsali tolikrát. Je to jako nekonečná mexická telenovela, pokud přeskočíte 30 dílů, tak se nic nestane, protože se tam opakuje to samé dokola, takže když na tuhle diskuzi vstoupím až za rok, tak nejnovější příspěvek bude od Michala a hádejte, co napíše? Že Justin je nekvalitní zpěvák, že to o něm říkají hudební kritici a Blažky to doplní originální větou, že Justin vypadá a zpívá jak holka. *1* *1* No a ještě si myslí, že Justinovy fanynky jsou úplný blbky a nevědí, co to znamená demagogie, shut your f*cking face atd. Sami si to museli nejprv vyhledat ve slovníku a pak machrujou. To je typický příklad jejich ohroženého ega, mají komplexy a tak si je léčí tady, místo aby vyhledali pomoc odborníka. No prostě chudáci. *15* *15*
    • Kronoss1
      Od 2. do 4. řádky to vypadá, jako bys mluvila o sobě. Že by sebereflexe?
  • Všechno nejlepší Justínku!:**
    • Kronoss1
      Stejně si to nepřečte a i kdyby, tak tomu ani nebude rozumět. Tak na co to psát?
      • Já vím že si to nepřečte, ale stejně mu popřeju.
        • Kronoss1
          A jak? Myslíš, že to telepaticky vycítil?
  • Hele haters, už jste vážně trapný s tím, jak mu furt nadáváte, že vypadá a zpívá jak holka. Jak vypadáte a zpíváte vy? To radši nechci ani vědět. Vy budete asi těžce retardované případy, které potřebují odbornou pomoc. Justin totiž vypadá jako normální, mladý kluk a nutno podotknout, že na rozdíl od vás vypadá hodně dobře. A hlas má normální, ani chraplák, ani příliš vysoký, prostě normální.
    Jedinej problém je ve vás, že nedokážete přežít, že se proslavil někdo, kdo se vám nelíbí. V tom případě máte hodně velikou smůlu, protože v životě ještě uvidíte a uslyšíte mnoho věcí a lidí, kteří se vám nebudou líbit. Tak to prostě je. Takže tady furt nekřičte jak poranění jeleni, ale radši se s tím smiřte a uleví se vám. *15*
    • Kronoss1
      Jak zajímavé, nejenže jsi vlastníkem plakátů a voňavek Justina Biebera, ty máš i křišťálovou kouli, ve které vidíš jak vypadáme a slyšíš jak zpíváme. Abych ti to ulehčil, tak se přiznám (bez ironie), že zpívat neumím. Co ty?
    • Táhněte do prdele, vy zmodernizovaný čůzy. Pokud budete poslouchat tyto sračky, národ zblbne a nebude znát nic jiného než toto. Na všechny ty osobnosti, které kdy byly, si nikdo už nevzpomene. Věř mi, že to co on "zpívá" není zpěv, i já umím zpívat lépe. Spíše kvičí jako prase, když jde na porážku. Ty jsi nás všechny lidi, kteří ho v lásce nemají už viděla a slyšela, že můžeš soudit?
      • aha.. no neumí zpívat a proto bylo jeho cd nejprodávanější, vyhrává hudební ceny po celým světe a má jich doma přes 36 a to je mu 19 let. Jenom můžu se zeptat kolik máš ty hudebních cen??? jeho manažer je usher. L.A.Reid maddisone square garden vyprodal v jeho 15 let za 22 min a v 19 letech za 22 sekund. nooo ale ano jasne on neumí zpívat zamysli se jo :D
      • Neviděla, ale nechápu, proč furt říkáte, že vypadá jak holka, když to není pravda. Sami beztak vypadáte jak zombie, potrefená husa se totiž vždycky ozve.
        • Třeba vypadám hůř než zombie, ale jak to víš? Ale i zombie je pořád lepší než on, takže. A pokud jde o IQ, tolik kolik máme my, ty nikdy mít nebudeš.
        • Kronoss1
          I zombie má něco do sebe. Bieber je už moc mainstream.
    • Takže ten, kdo má jiný názor než ty, je podle tebe retardovaný? Jak poznamenal Kronos, to je demagogie (najdi si, co to slovo znamená).
      • oo náš pan učitel národů se opět vyjádřil chytrým způsobem..... jak vtipnéé... myslim s že adele to vystihla úplně přesně
      • Neříkám, že kdo má jiný názor, je retardovaný. Btw, vím, co to je demagogie, nedělej ze mě blbce jen proto, že ty sis to v tom slovníku musel najít. Já jen říkám, že názory,že vypadá jak holka jsou projevem retardace, protože on vypadá jako normální kluk a jestli to nevidíte, tak si pořiďte hodně silný brejle.
        • Kronoss1
          On z tebe blbce dělat nemusí, toho ze sebe děláš sama.
  • Vsechno nejlepsi k tvym krasnym narozeninam a spokojenosti do dalsich let. Happy birthday.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit