Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Tak se teď vytaste s argumenty. Michal to napsal jasně, stručně a výstižně a ještě uvedl 4 argumenty. Vy ale žádné nemáte co?
  • Kronoss1
    Pro vás ano. Ale to z něj pořád nedělá dobrého zpěváka. Takže není nejlepší na světě, ani náhodou.
  • Kronoss1
    Ty děláš jako by byl jediný Bieber populární a jako by i jiní mladí umělci neměli peníze a slávu. Špatně holčičko. Možná je čas oprostit se od své argumentace o závisti a opravdu se zaměřit na tu hudbu a trochu se zamyslet. Opravdu si myslíš, že mu všichni ti lidé závidí? Jediné, co by se dalo závidět jsou ty peníze, ale on není jediný, který ty peníze má. Já bych řekl, že si spíš nechcete přiznat, že to není jen o Biebrovi, ale hlavně o jeho muzice a o dnešním směřování popu, které je tedy katastrofální. Bieber je nyní typický příklad muziky, která nemá hlavu ani patu, natož srdce. Já také nejsem nijak žánrově vyhraněn. Ve fitnessu je nejlepší hard rock nebo metal, ale nebráním se ani jazzu nebo Mozartovi, Dvořákovi, Smetanovi a dalším. Ani ten pop mi nevadí, když je tedy dobrý a poslední opravdu dobrý pop dělal Jackson.
    A mimochodem. Justin v rozhovorech ukázal, že má v hlavě slámu a ne mozek.
  • Sorry to psal můj brácha z mého pc takže je to za mě :-) , ale jaksi s ním souhlasím (on chtěl být anonym)
  • To jsou ženský no, ty se budou hádat pořád.
    I když já si taky osobně myslím, že je blbej, protože i jakejkoliv zedník má větší talent než tady ten JEBE to je fakt úchyll, kdybych ho mněl bodovaz body od 0 do 10 dostal by ode mě hodně bodů, ale mínusovejch, prostě pod 0, prostě -10 bodů by získal, jako zpěvák ovšema i jakocelebrita, ale jako pitomecc by mněl 10, jo ale fakt, toto myslím vážně
  • já vím ale kdyt je to jedno každýmu se nemůže líbit všechno a každej ne!?
  • A ty vaše přiblblý kecy, že vypadá příšerně atd. považuju za výpadek inteligence a za zhoršený zrak,protože každý normální člověk vidí, že Justin vypadá úplně normálně jako pěknej mladej kluk. Jenže má tu "smůlu", že se proslavil a zakomplexovaný lidi mu to nedokážou odpustit. Úspěch, prachy ani vzhled. Prostě závist, zloba,nenávist, vlastní neúspěch....co jinýho.
  • A přijde mi stupidní ho odsuzovat hned dopředu, aniž by nějakou blbost udělal.
  • Pro jeho fanoušky je jeho hudba úžasná, protože se jim to prostě líbí. Tak jako pro tebe je úžasná jiná hudba, tak pro ně je dobrej Justin. Jak jednoduché k pochopení. Ovšem asi jak pro koho.
  • Nikdo ho do nebes nevynáší. Jeho fanoušci ho prostě mají rádi, no a co? A nelíbí se jim, že na něj plivete špínu, aniž byste ho osobně znali. To se jim nedivím. Vám by se taky nelíbilo, kdyby někdo pomlouval vaše hvězdy. Pane Bože,no a co, že je mladej...každej mladej člověk nemusí bejt blbej jak necky a dělat trapasy a kraviny.
  • Pořád mi podsouváte, jak je Bieber skvělý zpěvák a jak je jeho hudba úžasná. No dobrá, přinutil jsem se pustit si jeho album Believe. Po druhé písničce jsem to vypnul. Bylo to pro mě několik minut utrpení, kdy jsem poslouchal komerční popík bez ducha a bez myšlenky. A to bych si troufl tvrdit, že žánrová vyhraněnost je mi cizí a je-li pop udělaný dobře, nevadí mi. Takže proč je Bieberova hudba špatná? A) Elektronickou hudbu na počítači umí udělat každý B) Bieber neumí frázovat C) Texty jsou zcela stupidní D) Jak poznamenal Kronoss, je rozdíl zpívat s živou kapelou a nebo na playback.
    Prosím, hned pět důvodů a napadají mne další.
  • Já si sobě neškodím, jenom mě štve jak ho každý nebo spíš hodně lidí vynáší až do nebes. Je mladej kdoví jakejch problémů a trapasů se ještě za svůj život dopustí...Ještě něco ADELE, nemusíš sem cpát tolik komentářů.
  • Táhněte odsud všichni pomlouvači, když se vám Justin nelíbí,tak sem nelezte a je to.
  • Principessa15
    No možná, že se tak některý vyjadřujou, to já neovlivním, ale nemusíte hnedka všechny Beliebers, protože všichni Beliebers se nechovaj jako malý holky...
  • aluska33
    Přesně=D*
  • A taky nerozumím kecům o tom, jak vypadá. Vypadá úplně normálně jako každý 18letý kluk a myslím, že je vážně pěknej. Počkejte,jak bude vypadat, až mu bude 25, strčí vás všechny do kapsy!!! *15*
  • Ještě něco,když tady budete Justina pořád pomlouvat, tak si nemyslete, že mu tím uškodíte nebo že mu klesne popularita. Škodíte akorát sami sobě!!!!
  • Hele je jasný, že všichni ,co ho tady pomlouvají, mu jenom tiše závidí...popularitu, peníze, majetek, fanoušky, život na vysoké noze, že si v osmnácti letech může dovolit Ferrari, Lamborghini, Porsche, mít barák za několik milionů, cestovat po celém světě, může mít prakticky skoro všechno, je zajištěný do konce života. Ano,závist z vás tryská na míle daleko,tak si to konečně přiznejte, protože kdyby vám byl ukradenej, tak sem nebudete lozit a nebudete ho pomlouvat, závistivci. Závistivý český národ se opět projevuje v celé své kráse!!! Teď vážně, když se vám tak nelíbí, tak proč sem chodíte a drbete? Proč ten čas nevyužijete lépe,abyste si místo těch blbých keců taky mohli splnit svůj sen? Proč vám tolik vadí, že je tak populární a má spoustu fanynek? Mám pro vás blbou zprávu, ať chcete nebo ne, Justin má talent, něco umí a hodně toho dokázal a to není jenom práce jeho managementu,ale zasloužil se o to sám svojí pílí a manažer je od toho,aby radil, co a jak nejlíp udělat. Manažera mají i vaši oblíbenci,tak nechápu,proč Justinovu popularitu hážete jen na jeho manažera. Pokud by byl Justin poleno,tak ani ten nejlepší manažer z něho hvězdu neudělá!! Rozumíte tomu??? Nerozumíte, že jo.....Ani se tomu nedivím. Třeba se tou zlobou a závistí zalkněte.
  • nechápu co proti němu máte je to nejhezčí zpěvák a souhlasim s tim že někdo má rád třeba to ho ozzyho a já mu nenadávam tak proč vy nadáávááte justinovi asi protože ste mentálně postižený . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I když jsem tam chybně uvedla Klause a královnu (nejsou to umělci),myslela jsem tím spíš všechny slavné lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit