Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Tak určitě, proč vymýšlet argumenty, že ano? Ono je těžké vymyslet něco, co vlastně nejde ani vymyslet. Souhlasím, že ostatním čtenářům této diskuze (jsou zde vyjímky jako Michal) je opravdu 10 či 12 let. Dovolím si ale zpochybnit, že bys z něčeho vyrostla, protože tu nemáš 1 příspěvek, ale mnohem více.
    A pokud to opravdu nikdo nepochopil, tak já se teď už docela bavím na vašimi komentáři, protože jsou opravdu k smíchu. To je ale asi v pořádku, on Justin tu inteligenci taky vysokou nemá, soudě dle jeho rozhovorů.
  • justin je príma kluk i když zpívá jako holka a mám všechny boty jako on stéjné barvy a stéjné značky *14* *14* *14*
  • Je rozdíl poslouchat a slyšet, a jedině člověk, který stráví celý život v zvukotěsné místnosti, má možnost ubránit se tomu všemu, čím nás zásobují masmédia... A ve výsledku je jedno, jestli je to Justin Bieber, Lady Gaga, Selena Gomez nebo Britney Spears. A opět bych musel zopakovat to samé i k tvé větě o fotkách. Jen člověk, který se nekouká na televizi, nečte noviny, nechodí na internet a konečně ani nevystrčí hlavu z domu, nemůže vědět, jak vypadá ten navoněný pseudozpěvák. Jeho desku jsem si pustil, protože jsem si myslel, že když ho všichni tak chválí, tak by se v jeho hudbě měla skrývat nějaká kvalita. Mé zklamání bylo obrovské a JB se tím pro mě zařadil k dalším z řad popových pseudozpěváků. Ovšem nemějme jim to za zlé, takoví lidí byli vždycky a všude. A u nás především. Dnes jsou to Chinaski a Kryštof, dřív to byl třeba Pavel Liška, ve světě by se jich našlo ještě víc.
  • Jo, ale nemůžu pomlouvat zpěváka, když jsem ani neslyšel, jak zpívá *2* to, že jsem si jednou pustil jeho písničku a jednou jsem ji viděl v televizi ještě neznamená, že ho poslouchám... zamysli se *3*
    A mně není u prdele, jen ho nesnáším... to je rozdíl
  • aluska33
    Jen sem lezete,protože máte nudnej život-.-....
    Normální člověk by nediskutoval o někom kdo mu je u prd*le!
    Vlastně ted Justin řekl,že svoje Haters miluju..."Jsou tak roztomilí až k smíchu,oni o mě pořád přemýšlí a stále na mě myslí co by zase napsali =D"
    Je to pravda pořád jen o něm píšete a přitom ho nemáte rádi..Chodíte na profil o něm=DD Koukáte se na jeho fotky...Posloucháte jeho písničky..
    Protože,když napíšete,že má hlas jak holka,tak je logický,že jste ho museli poslouchat..Nebo když napíšete,že vypadá jak holka,tak jste se museli dívat na jeho fotky.....Opravdu ubohé!
  • Tak kdyby sis nezačal tak by tě nikdo neurážel ;)
  • dobrý, teď zase na oplátku uráží mě *1*
  • Jo tak se hnedka musíte zbláznit z blbýho pravopisu?? :DDD
  • Já se snažím diskutovat na úrovni a bez urážek, ale někdy to prostě nejde, zvlášť když místo argumentu napíšete něco duchaplného tipu "CO JSEM LEZETE DYŠ HO NEMÁTE RÁĎI!"

pozn. Pravopisné chyby jsou záměrné.
  • No něco jinýho je diskutovat o tom a něco jinýho je mu nadávat. Dobře napište, že ho nemáte rádi, to bereme. Ale jakmile začnete urážet Beliebers a Jusse tak to si fakt nenecháme líbit... Ale to tu píšeme pořád, ale vy nás pořád musíte urážet.... Tak to pak můžete jít do háje -.-
  • Protože nemáš v pořádku oči a nejspíš i mozek.
  • Na diskuzi o Justinovi lezeme proto, abychom o něm diskutovali. Pokud vím, tak toto není žádná fan stránka, takže náš nesouhlas s jeho chlapským hlasem a vzhledem je na místě, stejně jako vaše luvinky mucinky *5*
  • Proč mi příjde, že má na každý fotce/videoklipu rťenku? :-D
  • Proč sem lezete když ho nemáte rádi? Proč nejdete rovnou na Ozzyho profil a nenapíšete tak tam je úžasný? Kažsý má svůj subjektivní názor a každýmu se líbí něco jiného, tak jsou beliebeři hned magoři? Může mi to někdo vysvětlit?

P.S. Já jsem nevydržrla poslouchat ani dokonce jednu písničku od Ozzyho.
  • kdo říká že tě budu ignorovat?
  • No právě. Tobě se jeho hudba líbí a mě ne. U Justina je to naopak, jenže s rozdílem, že já Ozzyho neponižuju. Ty Justina ano a to se mi na tom nelíbí.
  • Jo super budete nás ignorovat, to jsem si moc přála, dík. Aspoň můžu říct svůj názor
  • Dobrá rada pro fanoušky - nereagujte na poznámky lidí, co ho pomlouvají. Sami nic nedokázali, žere je vlastní neúspěch a tak potřebujou shazovat někoho,kdo něco dokázal a vede spokojený život. Kašlete na ně, pokud se vám Justin líbí,tak je to OK, každému se přece líbí něco jiného,což některé zatemnělé mozky nikdy nepochopí. Ať ho tady pomlouvají třeba do haleluja,Justinovi tím stejně neuškodí,on bude populární i s jejich kritikou.Na jejich kritice vůbec nezáleží, je to jen kapka v moři. Vždycky se najdou závistiví lidi plni zloby, zášti a nenávisti. Prostě chudáci... Takže na ty blbý kecy od antifans nereagujte, protože jim dělá ohromnou radost, když se s nima začnete hádat. Jejich nešťastná povaha jim dává co proto. Prostě je ignorujte a hotovo...
  • Já se tady nepotřebuju dohadovat s nějakým pošahaným puberťákem, vymýšlet argumenty jak blbec a ponižovat lidi, kterým se Justin líbí. Za prvé mi není 10 jako vám (úroveň vašich komentářů je hodna úrovni 10letých capartů), za druhé na to nemám čas a z těhle puberťáckých hádek jsem dávno vyrostla. Já tady jenom říkám, že mě přijde od vás pěkně blbý a trapný furt psát, jak je Justin hroznej,když to stejně nikoho nezajímá. Jeho fans ho budou mít pořád rádi, i kdybyste mu nadávali nonstop. Když ho nemáte rádi, tak to stačí napsat jen jednou a ne omílat pořád to samé dokola jak.....
  • Nikdo netvrdí, že Justin je nejlepší na světě. Znám lepší zpěváky,ale nechápu, proč bych to měla cpát na tuhle diskuzi a svůj názor nutit lidem, kteří Justina považují za nejlepšího. Tak at, je to každého věc ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit