Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to jsi sebral kde? I u skupin je na prvním místě zpěv, to je základ kapely a doprovod je to vedlejší, jenom doplněk. Když zpěvák neumí zpívat, tak se kapela nemusí ani snažit.
  • Jaj tak když ho nesnášíte, tak proč sem lezete?
  • A pro někoho je slast na duši zase Justin.
  • No tak se ti nelíbí no, je to tvůj názor, mě nerozhodíš :). Přesně s tímhle jsem totiž počítala, když jsem sem psala své oblíbence.
    P.S. Pro někoho kravál, pro někoho slast pro uši. Já zas nepovažuji za hudbu to, co vypouští do světa JB :).
  • Boha jeho! Uvědom si, prosím, že kvalita se neměří počtem fanoušků! A že neznáš třeba takového Serje Tankiena, tím jen dáváš najevo svou hloupost.
  • Rammsteinům nijak neholduji, ale je třeba si uvědomit, že u kapel (a to nejen u Rammsteinu) nejde hlavně o zpěv, ale o celkový dojem a o instrumentální podání. Kdežto u sólových zpěváků (jako u JB) jde o jejich zpěv především, neboť zpěvák vystupuje sólově a sám za sebe.
  • A Rammstein - to je snad nějaký zpěv?
  • Ale ano, má, ale ty o tom zatím nevíš. *1*
  • Ne, nemá, a ty to víš.
  • Justine, jsi vážně dobrej. Jen to těm haters pořádně natři. Máš na to!!!! *3* *3* *5* *4*
  • Kromě System of A Down nikoho neznám. Takže to asi nebudou takoví světáci jako Justin. :-DDDDDD
  • Já vážně nevím, o co vám antifans jde. Jste vážně k smíchu. Proč sem furt píšete, že Justin neumí zpívat? Napsali jste to snad milionkrát a píšete furt jedno a to samý dokola jak blbečkové. Že vás to baví. Mimochodem, mě se zase nelíbí System of a Down - kravál a ne hudba. *1*
  • No a představ si, že jiní lidi mají rádi Justina.
  • Kronoss1
    Vtipná vsuvka na tvoje video.
    Pro slabší povahy to moc není a pro ty, kteří neumějí anglicky taky ne.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ya2TlGvY6nM
  • Kronoss1
    Je to jedna z krás češtiny. A pokud chceme mít alespoň nějakou raritu ve světě, tak si svůj jazyk musíme chránit a k tomu patří, milá zlatá, i gramatika.
  • Kronoss1
    Ty taky moc psát neumíš, takže nepoučuj.
  • Kronoss1
    Ta čeština je příšerná. Dávej větší pozor ve škole.
  • Kronoss1
    No, jediná ty umíš z těch ostatní fanoušků psát česky, gratulace. Naprosto souhlasím, že někteří z tzv. antifans česky taky neumí.
  • Kronoss1
    Holčičko, tady byly tuny argumentů. Obviňovat mě nebo Michala z toho, že nemáme argumenty je naprostá neznalost a demagogie. Uvedli jsme jich několik a asi o 7 stránek zpátky jsem jich taky pěkných pár uvedl a vaše odpověď? Závidíš, MSG, nic o něm nevíš atd. Jediný smysluplný argument je MSG a to je zatraceně málo. Takže proč se snažit. Uvedla jsi někdy ty nějaké argumenty? Nevšiml jsem si.

Edit: Já poslouchám Ozzyho, Rammstein, Metallicu, Linkin Park + rádio Beat v autě, kde je mix rocku, hard rocku a metalu. Nebráním se ani hudbě 20.,30. let (blues a jazz) nebo rock 'n rollu a dokonce ani klasické hudbě, jako je Mozart, Beethoven, Vivaldi, Čajkovskij aj.
  • jo a když jsem napsal něco proti Justýně tak hnedka nejsem v pořádku a mám špatný mozek... hlavně že vy máte dobré argumenty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit