Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně lepší vzor než Justin (opravdu nevypadá přirozeně, to ti rozcuchaní rockeři naopak ano :-D ). Justin a jemu podobní ještě víc "rozšiřují" materialistickou společnost a vůbec dělají z kluků holky (oteplují je) a učí mladé lidi, že je nejdůležitější v životě vypadat dobře a mít co nejdražší hadry, místo mít nějaké morální hodnoty a dobrou rodinu a zaměstnání. Vím, o čem mluvím, sám mám takové přátele, které nejvíc zajímá hodnota a značka oblečení, jsou líní a morálka je pro ně tabu. A pak na nás starší generace nadávají, jak jsme nevychovaní a drzí a mají pravdu! Stydím se za tu dnešní generaci, přestože k ní patřím.
  • Řeknu ti to takhle: nelze všechny strkat do jednoho pytle, a stejně jako v kvalitní muzice se vyskytují tvými slovy "alkofeťácký fluida," tak i v podprůměrné popové produkci (kam patří i Bieber) jich opravdu není málo. A navíc, to, že někdo bere drogy, by nemělo být pro posluchače důležité. Podstatné je, jakou má hudbu. Marián Varga jednu dobu dost propadal alkoholu a nejspíš i drogám, ovšem to nic nemění na faktu, že jeho hudba je dokonalá. Janis Joplin se na vrcholu své kariéry bez heroinu neobešla, a přece to byla zpěvačka, která neměla a nemá obdoby. Navíc drogy a alkohol prostě k době hippies (i pozdější) patřily. Stejně jako k dnešní hudební produkci patří mnoho podprůměrných "umělců" s prvoplánovými písničkami a mnoho dětí ze základky, které je žerou.
  • Justin je super nej kluk nej zpěvák prostě super *14* *14* nejhezčí kluk na světě přesně je můj typ....prostě fešák
  • Lepší poslouchat Justina, než ty vaše alkofeťácký flujda, co jste tady vyjmenovali, které ve 40 letech vypadali na 60, protože chlastají, fetují, hulí a kdoví co všechno, opravdu krásný vzor pro mladé lidi. Zlatej Justin, ten nic takového nedělá a vypadá přirozeně!!!! No jaké hvězdy, takoví fandové, že???
  • Lepší vypadat jak mimino, než se vyjadřovat jako krávy a volové.
  • Inteligentní člověk nepotřebuje doktorát, aby pochopil tak jednoduchou věc. Chápu, tobě by nepomohl ani ten doktorát.
  • Pro Kronnose: Mě že došly argumenty? To vy se tady furt hádáte jak idioti a Justina chcete za každou cenu ponížit, protože jste sami nuly, které nic nedokázali, vytáčí vás to, tak pomlouváte lidi, kteří jsou úspěšní a mají peníze. A že jich Justin má. Vím, že peníze nejsou všechno, ale taky jsou potřeba. Jste všichni vážně pošahaní, kdyby blbost kvetla, tak budete samé poupě.
  • Ozzy vypadal příšerně vždycky, to Justin je oproti němu hezounek. A o Ozzym píšu, protože ho tady někdo jmenoval jako dobrého zpěváka, tak na něj píšu svůj názor.
    PS: Můj děda vypadá milionkrát líp než Ozzy a je o dost starší
  • Kronoss1
    Doktorka medicíny promluvila. Alespoň se nese* do věcí, kterým evidentně nerozumíš.
  • Kronoss1
    Adele: Úplně je vidět, jak se chytáš posledních stébel, které tam ani nejsou, protože ti naprosto došly argumenty. Jsi jako malé dítě, které dupe nožičkou a stále si stojí za svým.
  • Kronoss1
    Nebudu se obtěžovat to číst, takhle prznit jazyk český je trestuhodné.
  • Kronoss1
    Tak Rammstein je metalová kapela, takže asi těžko bude mít nad sebou duhu a poníky. Ozzymu je 64 a to, že vypadá jak vypadá, bude asi tím, že byl léta na chlastu a drogách a přežil to!
  • Uvědom si prosím, že Ozzymu je šedesát čtyři. Tvůj děda je jistě krasavec, že?
  • Justin ukázal ZADEK!!!!!
  • Furt sem ne*er Ozzyho, už o něm mluvíš dost dlouho, vůbec nevypadá přirozeně ani normálně, prostě mimino. Trochu mi připomíná mucholapku, taky se na něj lepí samej hmyz a vynáší ho až do nebes
  • m to je pravda, proč se hádat když z toho nic nebude a stejně se ani neznáme :-) :-)
  • Jo půlka lidí je s ním a druhá půlka lidí proti němu, já vím jsem proti němu, ale proč pořád komentujete můj názor?
    Tak si o něm myslete svoje a mě taky nechte abych si myslela svoje, no a bude to ok. Ať je Justinovi kolik chce, vypadá sice mladě, ale není zrovna pěknej
    Dobře fajn je tady stovky názorů např. Že má hezkej, je to gay, je to idiot, je namyšlenj, má talent, krásně zpívá, ale přesto ho nikdo z nás neviděl, ve skutečnosti
    Já tady jednou něco napíšu a už je z toho éra psaní a ozvou se fanynky a zárobeň pomluvači, to je jak nějakej bulvár nebo co, já fakt nevim a sami si přiznejte vy FANYNKY a BELIEBERS, že jste taky někdy určitě někoho pomluvily, protože nikdo není svatoušek.
    Ještě něco lidi, přestaňme se hádat
  • No a co, tak ať má!! Třeba i tohle dokáže někomu pomoct.
  • Ano, může to pomáhat lidem, kteří nerozeznají kvalitní text od kýče. Pink Floyd měli dobré texty, Yes měli dobré texty, Black Sabbath měli dobré texty, ale Justin Bieber má texty na úrovni dvanáctiletého děvčete, které si čmárá veršíky do sešitu z matematiky.
  • A co ty víš, třeba někomu jeho slova pomáhají, nebuďte tady všichni myšlením zaostalý a koukejte na to ze všech pohledů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit