Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Kde máš nějaké podklady pro své tvrzení o mladickém vzezření?
  • Já jsem nenapsal, že se mu nepodaří uspořádat charitativní koncert, nehledě na to, že jich je mraky a že většinou jde jen o laciná gesta. Já jsem napsal, že se mu nepodaří udělat něco jako Live Aid, a nepodaří se to ani nikomu jinému.
  • Kronoss1
    Peníze Bieber vydělávat umí, to ale neznamená, že dělá kvalitní muziku a umí zpívat - bohužel.
  • Máš pravdu, ale uznej, že je to vážně kravina o něm říkat, že je to gay, že dělá gaye z jiných lidí, že by nikdy nedokázal uspořádat charitativní koncert a že by se nikdy nevzdal celého honoráře pro charitu. Tohle prostě inteligentní a nezamindrákovaný člověk nemůže říct, tohle může říct možná jen někdo, kdo ho zná osobně a velmi dobře. Tahle diskuze je jako házet perly sviním. Nikdo ho tady nezná a přesto každej do puntíku ví, jaký je, co by udělal a co ne. To je vážně dětinský. Pro chytrého a inteligentního člověka je tahle diskuze ZTRÁTA ČASU, proto už se jí nezúčastním. Nemíním tu ztrácet čas se zakomplexovanými lidmi, který si tady o něm vymýšlejí naprostý sci-fi.
  • Chováte se všichni jako mimina! Vždycky bude existovat skupina lidí, kteří ho budou milovat a skupina lidí, která ho bude nesnášet. Takže si myslím, že je zbytečné lidem vnucovat názor, že Justin je skvělý, totéž platí u názoru, že je to i..ot a bůhví další negativní věci o něm. Nechte lidi, aby si udělali na tohoto zpěváka vlastní názor a pak nebudou vznikat tyto debaty o něm.
  • Chtěl bych vidět toho notorického dislikeáře.
  • Až na to, že on tu trávu nekouřil ;) To byl jeden kluk kterej se jmenuje Robin a je Jussovi hodně podobnej ;) Nejdříve si zjistěte informace a pak tu pište něco o tom, že Justin hulil....
  • Ano, teoreticky může. To mu nikdo nevezme. A jestli stojí o náctileté fanatické fanynky, ať si je klidně má.
  • Myslím si, že názory hudebních znalců jsou fanynkám u zadku. A jak jsem psala, Justinova hudba se může ještě změnit, takže se může vyšvihnout do kvalit, o kterých se vám ani nezdálo.
  • Zase sčítáš jablka s hruškami, protože já jsem napsal, že jde o hudbu, kdežto že Bieber vypadá jak mimino napsal někdo úplně jiný.
  • Minimálně v jednom pravdu máš - tohle je skutečně diskuse o ničem, poněvadž já ti tady od začátku vysvětluji, že kvalita je kritérium, u kterého nezáleží na vkusu. Je prostě kvalitní a nekvalitní hudba. Samozřejmě to nelze objektivně posoudit, ale každý hudební znalec ti potvrdí, že Justin Bieber prostě kvalitní hudba není, a to ani ve svém žánru.
  • A když nejde ani o ten vzhled, ale jen o hudbu, tak proč furt píšete, že Justin vypadá jak mimino? To má v 18 letech nosit knír, bradku nebo snad rovnou plnovous?
  • A navíc - Justin je mladý a jeho kariéra teprve na začátku, jeho hudba se může ještě měnit, takže se může stát, že jednou Rolling Stones strčí hravě do kapsy.
  • A já se tady celou dobu snažím naznačit, že každý má jiný vkus a to, co někdo považuje za kvalitní hudbu, někdo může považovat za odpad a naopak. Bohužel mě tady nikdo nechápe. Tohle je diskuze o ničem.
  • Mně jde o to naznačit, že všechny lidi z jedné skupiny házíš takříkajíc do jednoho pytle; vlasatí lidé jsou ošklivější než dnešní mládež s hloupými účesy a rock je jen kravál, o kterém si lidi jako já myslí, že je to kvalitní hudba.
  • Nepsala jsem, že jsou všichni oškliví.
    PS: A ty asi moc dobře víš, jaké vztahy má Justin s Rolling Stones a s Paulem McCartneym viď, a kdo ho bere vážně a kdo ne. Pardon, já jsem zapomněla, že Mick Jagger je tvůj otec, Paul strejda a Justin tvůj soused, takže to víš všechno na 100%.
  • Budiž. Až se to stane, tak si o tom můžeme podiskutovat.
  • A - k té ošklivosti rockerů, třeba takový Jim Morrison je určitě zarostlý, vlasatý a hrubý primitiv, který je celý hrozně šeredný a kterého nikdy ani jedna dívka nemilovala.

http://www.tokeofthetown.com/2010/12/08/Jim-Morrison1.jpeg
  • No jo prosím tě. Vážně nestojíš za jediný komentář. Chtěla jsem tady diskutovat s inteligentními lidmi a ono to vážně nejde. Ty určitě vidíš do budoucnosti co. Ty jsi bůh.
  • Já Justinovi věřím!! Věřím tomu, že to všem těm pitomečkům pořádně natře až jim spadne brada do klína!! A ještě se budou omlouvat za to, že na něj házeli bezdůvodně špínu. Ono se může stát, že jednou vy budete v nouzi a Justin podpoří nějaký projekt, který vám bude ku pomoci. Co budete dělat pak?? Sypat si popel na hlavu. Je mi z vás špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit