Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsadila bych hodne ze svyho luxusniho zivota, ze vsichni hateri by chteli vypadat jako ON:*! Mit jeho vlasy, hlas, telo, vizaz, penize a miliony holek! NE, Justin:* nam nevymyva mozky, naopak vy si je vymyvate sami poslouchanim tech vasich sracek jak metal, punk rock, hip hop atd. Ani pustit nahlas si je nemuzes, protoze by ti hned praskla hlava:D
  • Dekuju alespon nekdo me jeste v tomto svete chape:P*. I LOVE BELIEBERS AND I LOVE JUSTIN BIEBER:***!!!. I believe;). I want tickets on Justin's concert:*;)
  • Barborka má naprostou pravdu. Proč někteří z vás používají větu tipu "bobra muže poslouchat jen narostej debil" atd... každému se líbí něco jiného a nám zrovna Justin. Každý je priginál, tak nevím, proč by vám se třeba nemohl líbit Ozzy nebo Michael Jackson. Já je neposlouchám a nenadávám jim ani vám, tak si lasakvě uvědomte, co píšete.
  • Dovol, abych ti rekla, ze znam Justina natolik jako Belieberka, abych to o nem mohla rict:P. Nezman nikoho kdo by si prosel tim co ON:*. Dalsi dukaz toho ze mu zavidite, ze uz jako osmnactilety kluk je miliardarem;). Jestli ho nemas rad, tak se mi dva v zivote a ani potom nikdy neshodneme:/:P
  • Dovol, abych citoval jednu z tvých mnohokrát opakovaných vět: "ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil" Ty to snad víš? Ty se s ním znáš osobně? Pochybuji. Navíc je mnoho lidí, kteří si prošli něčím mnohem horším než tenhle hezounek, který je v osmnácti miliardářem.
  • RESPEKT!!! FOREVER BELIEBERS AND DIRECTIONERS!!! Máš totální pravdu:P;). Myslím, že mluvi za všechny co milujou Justina a One Direction (Niall Horan:*, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles!)
  • Řeknu Vám to asi takhle:P. Vy všichni co se tady navážíte do Justina:*! Vždycky bude na světě skupina lidí, která ho bude milovat a skupina lidí, která ho bude nenávidět:/. Možná si posloucháme nějakej rock, punk rock, hip hop nebo co to posloucháte za divnou hudbu, možná máte člověka, kterýho ve svým stylu hudby obdivujete, já ho mám:P. Jako vy obdivujete Boby Marleyho nebo Michaela Jacksona nebo koho ještě, tak my Belieberky zase naopak obdivujeme Justina Biebera a není na tom nic špatnýho. Každej z nás je jinej, každej z náš je sám o sobě origínál. My Belieberky nebo Directionerky Vám taky nenadáváme do vašich oblíbenců, tak proč vy jo? Nikdy Vás hatery nepochopím! Každej zpěvák, umělec, herec v životě dokázal něco jiného, neco vůjímečného co ho proslavilo, právě proto se stal Justin slavným. Někdo se proslavil tím, že natočil film, někdo že vyprodal Madison Square Garden a někdo jako Justin:* tím, že umístil páš videí na youtube;). Uvědomte si, že existují skupiny lidí, každých uznává někoho jinýho. Být Belieberka neznamená být s Justinem od začátku, ale až do jeho konce a stát při něm. Vždycky bude za Justinem stát skupina holek, určitý dav, miliony holek, který ho podporujou, milujou a budou za něj bojovat. Budu jedna z nich a to mi věřte. Možná říkáte, že je Justin:* gay, že zpívá jako holka atd., ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil. Stejně si pořád myslím, že lidi co o něm takto luví mu pouze závidí, co dokázal a co má:P. Nu, vím, že s tím nic neudělám, nedokážu hatery odstranit ze světa, vždy tu budou a budou Justina nenávidět, s tím už nikdo nic neudělá. FOREVER BEIEBERS & DIRECTIONERS. I LOVE YOU!
  • Alusko, teda jakékolY mě dostalo. Mně nejde o to se do někoho navážet. Já chci pouze diskutovat o hudbě, od toho se to tady jmenuje diskuse.
  • aluska33
    Jo budem si ho poslouchat!..A jako vy se neustále navážíte do Beliebers atd...To snad není pravda.My vás máme někde,snad vy nelezte do životů ostatních..
  • A proč bych nemohla být dětinská když jsem dítě? Já se za to nestydím, že je mi 11 vy paka!
  • Fajn poslouchejtes i svýho miláčka bíbříčka dejte pokoj, hlavně nás co nemáme rádi Biebera, strčte si ho do pr*ele a neopravujte nás a neposílejte někam na vyšetření a takový ty debiloviny
  • No ještě že jsi to pochopila, že tady mluvíš s lidmi ktery neznas, takže mluvíš do větru
  • Hm to ja napsala, že vypadá jako mimino :-) a je tompravda
  • Vole!Nema jen nactilete fanynky-.-!Jo stoji o ne,protoze kazdy zpevak stoji o jakekoly fanousky...Je to uz tady trapne,nikdo nic o nem nevi,ale stejne se do jeho zivota s*re.Mate nudny zivot,ale to jeste neznamena,ze se musite starat i o cizi.Ale vas malej mozek to nepochopi!...
  • Kronoss1
    Tak drogy jsou velice široký pojem. A chlastají všichni. Takže zrovna chlast je normální.
  • Kronoss1
    Zase špatně čteš a reaguješ na špatné lidi.
    Jen tak pro pořádek. Mně je buřt, jestli kouří nebo nekouří trávu. Ať klidně šňupe kokain nebo pervitin, je to jeho věc.
    A jen tak pro zajímavost. Závislost na marihuaně je daleko menší než na cigaretách, bavíme se o stovkách procent
  • Kronoss1
    Pro své růžové brýle na očích jsi zapomněla číst viď?
  • Kronoss1
    Víra je na ho*no. Musíš vědět.
  • Kronoss1
    Děkuji, že jsi napsala fanynkám a ne fanouškům. Už víme, jaké to dítě má jméno.
  • Kronoss1
    Prosím reaguj na danou osobu a nepiš nový komentář. Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit