-
http://www.youtube.com/watch?v=4dR65zYRuAc
Vážně se už nad sebou zamyslete!......Toto vaše pomlouvání k ničemu nevede... -
Jakou lady Gagu?????
Snad Lady GaGa ne? -
Problém je v tom, že jak Bieber, tak Lada Gaga je prvoplánová popíková s*ačka.
-
Samozřejmě. Málokterý jazyk má tak propracovanou gramatiku a tak bohatou slovní zásobu.
-
Každý má svůj názor na všechny věci na světě! Někdo má rád třeba lady Gagu a někdo zase Justina Biebera.
Já osobně Lady Gagu nemusím a nekritizuju ji a tak prosím nekritizujte Justina Biebera když ho nemáte rádi. -
=D Si děláš srandu...Nejdokonalejších?=D Ted jsem se vážně zasmála..
-
Nejsi Belieber tak to nepochopíš...Jerry je prostě Jerry=D♥
A Walter je prostě Walter..=DTo má Justino tam...=D -
Ty si fanúšička alebo čo ? :D Jerry nie je prezývka pre Justin ale skôr pre to čo má v gatiach :D
-
Jenomže tohle je prznění jedné z mála věcí, na které můžeme být skutečně pyšní, totiž jeden z nejlepších, nejpropracovanějších a nejdokonalejších jazyků na světě.
-
No a co? tak jsenm malá holka je mi 11 let, ale můžu mít svůj názor *4*
-
Jo to jsme na tom stejně, já taky napíšu něco o Justýně a hned pomlouvají mě, právěže jsem v pořádku, mám svůj názor *5*
-
Mně není deset, ale jedenáct *15* *15* *15* *15* *15* Ale ať je mi kolik chce o mně se tady nebavíme *7*
-
Já neříkám, ýe Ozzy vypadá jak mimino, ale že Justin vypadá jak mimino.
Náhodou Ozzy je dobrej zpěvák *3* -
Proboha proč Jerry? Nejdřív to je JB a teď zas tohle? Může mi to někdo vysvětlit? *7* No to je debbil a svi.ě
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* -
ja osobně mam na j.b. svuj nazor ale nechci pomlouvat jako jini takze se diskuze zříkam *15*
-
Podle mě je zase dětinské, že sem lezeš a ani neznáš základy pravopisu.
-
=D Tak sem nelez a nevypadnou ti..!Bože!no a každej píše nějak..
-
Jdi se restartovat!!!Když přijede no a?Bude tě obtěžovat?Ne..Tak to ti může být u prdelky...-.-
-
kazdej si mysli zenumi spivat ale takhle to neni on krasnej hlas a tak le bude vzdy *2* *1* *9* *12*
-
Jsou mnohem horší osudy, věř mi holčičko, viz. holocaust, jestli ti to něco říká.