Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33
    http://www.youtube.com/watch?v=4dR65zYRuAc

Vážně se už nad sebou zamyslete!......Toto vaše pomlouvání k ničemu nevede...
  • Jakou lady Gagu?????
    Snad Lady GaGa ne?
  • Problém je v tom, že jak Bieber, tak Lada Gaga je prvoplánová popíková s*ačka.
  • Samozřejmě. Málokterý jazyk má tak propracovanou gramatiku a tak bohatou slovní zásobu.
  • Každý má svůj názor na všechny věci na světě! Někdo má rád třeba lady Gagu a někdo zase Justina Biebera.
    Já osobně Lady Gagu nemusím a nekritizuju ji a tak prosím nekritizujte Justina Biebera když ho nemáte rádi.
  • aluska33
    =D Si děláš srandu...Nejdokonalejších?=D Ted jsem se vážně zasmála..
  • aluska33
    Nejsi Belieber tak to nepochopíš...Jerry je prostě Jerry=D♥
    A Walter je prostě Walter..=DTo má Justino tam...=D
  • Ty si fanúšička alebo čo ? :D Jerry nie je prezývka pre Justin ale skôr pre to čo má v gatiach :D
  • Jenomže tohle je prznění jedné z mála věcí, na které můžeme být skutečně pyšní, totiž jeden z nejlepších, nejpropracovanějších a nejdokonalejších jazyků na světě.
  • No a co? tak jsenm malá holka je mi 11 let, ale můžu mít svůj názor *4*
  • Jo to jsme na tom stejně, já taky napíšu něco o Justýně a hned pomlouvají mě, právěže jsem v pořádku, mám svůj názor *5*
  • Mně není deset, ale jedenáct *15* *15* *15* *15* *15* Ale ať je mi kolik chce o mně se tady nebavíme *7*
  • Já neříkám, ýe Ozzy vypadá jak mimino, ale že Justin vypadá jak mimino.
    Náhodou Ozzy je dobrej zpěvák *3*
  • Proboha proč Jerry? Nejdřív to je JB a teď zas tohle? Může mi to někdo vysvětlit? *7* No to je debbil a svi.ě

*12* *12* *12* *12* *12* *12* *16*
  • ja osobně mam na j.b. svuj nazor ale nechci pomlouvat jako jini takze se diskuze zříkam *15*
  • Podle mě je zase dětinské, že sem lezeš a ani neznáš základy pravopisu.
  • aluska33
    =D Tak sem nelez a nevypadnou ti..!Bože!no a každej píše nějak..
  • aluska33
    Jdi se restartovat!!!Když přijede no a?Bude tě obtěžovat?Ne..Tak to ti může být u prdelky...-.-
  • kazdej si mysli zenumi spivat ale takhle to neni on krasnej hlas a tak le bude vzdy *2* *1* *9* *12*
  • Kronoss1
    Jsou mnohem horší osudy, věř mi holčičko, viz. holocaust, jestli ti to něco říká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit