Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani ne, třeba ty, Adelko!!!
  • Tos reagovala na mě? A pleteš se - Bieber si nic nezařídil sám, zařídily to věci jako YouTube a samozřejmě dnešní zhovadilá společnost plná holek, které diskutují a ani nevědí o čem.
  • Mysli si,co chceš, ale Miley pomohl ke slávě její táta, jinak by se neprosadila, Justinovi jeho rodiče nepomohli, všechno si zařídil sám.
  • A představ si děvče, že jiní zase mají rádi Justina. To je ale novinka co?
  • Jo hele já Bravo nečtu, protože nejsem žádná puberťačka a Miley Cyrus mám ráda jako zpěvačku a herečku
  • Z tohoto příspěvku je cítit mnoho závisti, viď, Adele.
  • Tos teda udeřila hřebíček na hlavičku...hlavně,aby tam byla Miley Cyrus....to je teda hvězda na entou. *15*
  • To je hrozný, pořád ho vystavujou v tom blbým Bravu, který čtou zamilovaný puberťačky co si říkají fanynky a nebo taky hodně BELIEBERS, žé? Anebo ten Harich, ten jakoby šel v jeho šlépějích, taky debbil, můžou si s JEBE podat ruce. Jo a na Óčku je taky pořád jak Bíbřáč tak i ten "Harik šoumen", no já čekám kdy tam bude třeba Rihanna, Lady GaGa, Katy Perry, Shakira, Miley Cyrus nebo ASPOŇ One direction, ale tihle dva exoti teda to potěš koště no
  • Kdo tu mluví o hudebních kriticích??!!
  • Tak o tom jsem nikdy neslyšela
  • Jo, Linkin Park je elektronickej sh*t.
  • Tak a jdu si spravit chuť Led Zeppelin. Robert Plant aspoň už ve věku JB uměl zpívat a řadil se mezi nejlepší.
  • No, poslouchám to jeho Believe Acoustic (věř akustice?!). Na některých místech si hraje rádoby na bluesmana, odmyslím-li si to nesnesitelné kvílení a vzdychání, zas tak špatné to není. Není to žádný virtuos, ale kdyby se jeho tvorba ubírala tímto směrem a objevily se kvalitnější texty, mohl bych ho ve svém žebříčku povýšit na průměrného popového zpěváka, který se snad časem naučí zpívat.

P.S. Zajímalo by mě, jestli si kytaru nahrál sám. (Poměrně o tom pochybuji)
  • Já bych neřekla, závist a nenávist z ní jen tryská.
  • Že dokázal vyprodat svůj koncert během několika vteřin svědčí o tom, že je to světový fenomén, který si může dovolit vydat o sobě knížku už v 18 letech!! *5*
  • Prosím, přečti si znova, na co jsi reagovala. Z Lauřina příspěvku nečpěla ani trocha závisti.
  • Že vyprodal koncert během několika vteřin, za to můžou hlavně překupníci.
  • Já si to na rozdíl od tebe ve slovníku hledat nemusím.
  • Linkin Park a s*it?? Propláchni si uši.
  • Prosím, najdi si ve slovníku, co znamená slovo závidět. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit