Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Michala:: O hudebních kriticích tu píšeš bohužel jen ty. Máš dost krátkou paměť.
  • Pro Michala: o hudebních kriticích tu bohužel píšeš jenom ty. Máš dost krátkou paměť.
  • To máš pravdu, ale jaké argumenty máte vy? Že je teplej a že dělá falešný pop. To jsou vaše argumenty. Když si to myslíš, stačí to napsat jednou a ne tisíckrát dokola jak .......
  • Kronoss1
    Jen tak pro zajímavost, co děláš za školu ty? A vsadím se s tebou, o co chceš, mám mnohem větší rozhled než nějaký Justin Bieber.
  • Kronoss1
    A z tebe tryská blbost.
  • Kronoss1
    Trapné je, že on vlastně nic nezažil, a tak nemá o čem psát.
  • Kronoss1
    Nesouhlasím, ale každý má právo na svůj názor.
  • Kronoss1
    Ty už jsi jako Rytmus s tím fenoménem. Světový fenomén jen tak maximálně průjem.
  • Kronoss1
    Já se na Óčko fakt nekoukám. A rozhodně by tomu Katy Perry ani Lady GaGa nepomohly.
  • Kronoss1
    Já jen tak mimo. Hudba Miley Cyrus stejná s*ačka jako Biebera.
  • Kronoss1
    I kdyby jsi tam napsala více vykřičníků, tak ti to moc nepomůže. Najdi si, co je diskuze a pak se vrať. Díky.
  • Tohle je diskuse. A diskuse je o tom, že se diskutuje. To znamená, že mají být dvě strany z odlišnými názory, které vznáší protiargumenty.
  • Každý má náký svůj názor na jakoukoliv hvězdu a nikdo ten názor nemůže změnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nevím o co se tu někteří snaží všechny ty trapný pomluvy a nesmyslný kecy, už je mi z toho zle!!!.....Uvědomujete si že jste jen a jen TRAPNÝ!!!!!!!!
    Tohle je stranka o Justinu Biebrovi a jestli ho nemáte rádi tak nechápu proč na tuhle stránku vůbec lezete natož proč tu píšete všechny ty ubohý komentáře.....Nemáte ho rádi OK ale nechte nás co ho rádi máme a neotravujte nás komentářema které nas fandy J.B. VŮBEC nezajímají.
  • A pro koho je hudba Biebera? :D
  • Adele, nebereš to za dobrej konec, když tady jakoby "na oplátku" začneš pomlouvat idoly haterů JB. Akorát se pak do tebe víc pustí, ale dělej, jak myslíš, ostatně názor na Miley Cyrus ti nikdo brát nebude, stejně jako nám názor na JB :). Já tedy Miley znám jen díky bulváru, ale pokud vím, tak se nechala ostříhat kvůli jedné dívce s rakovinou. Nejdřív si zjisti info, než něco vypustíš z pusy ;)

P.S. Tou tvojí větou "A její hudba je jen pro malý holky" sis to pěkně zavařila. Věř, že nebude trvat dlouho a někdo se zeptá: "A pro koho je hudba JB?" :)
  • A co si zaslouží ta tvoje Miley Cyrus? Je to umělá hvězda, která musela nejprve točit pitomej seriál na Disney Channel,aby byla populární, Justin nic takového nemusel. A její hudba je jen pro malý holky. A v Bravíčku se taky objevuje, tak nechápu, co furt řešíš. A navíc ze sebe dělá tvrdou rockerku, i když na to nemá, viděla jsem ji s oholenou hlavou a v nějakým trapným rádoby rockerským oblečku a vyprskla jsem smíchy, protože si hraje na něco, co není. Je trapná a ubohá!!!
  • Já se tady nechci hádat, ale určitě mám v něčem pravdu, protože to že si myslím že Justin stojí za ho*no , jako zpěvák, to mně nikdo nevezme a ani vám BELIEBERS, ale jednou až pochytíte víc rozumu tak si uvědomíte jak jste mu pořád nadržovali a chválili a on si to nezaslouží...
  • Pokud vím, tak třeba Miley Cyrus taky žerou zamilovaný puberťačky.... to je totiž hvězda jen pro náctiletý holky.
  • No hlavně, že ty víš, o čem diskutuješ. Nerozumíš ničemu, pořád se vytahuješ,jak rozumíš hudbě a tvoje názory jsou k smíchu. Ty vážně nedokážeš překousnout, že je Justin slavný a bohatý,pořád tady oxiduješ a snažíš se ho pošpinit, jak jen to jde. Tak mu to konečně přej, že je slavný...
  • Myslím, že jeho fanoušků je víc, z toho čísla by ti asi spadla brada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit