-
no more mr nice guy - to bylo v tom filmu
hey stoopid
a pak ještě něco co nevim jak se jmenuje ale bylo to takové divné, jako by smutné a taky to bylo v tom filmu, ale už si nepamatuju názav
a pak ještě nějaké, ale necelé, nedá se to poslouchat
a když vy urážite Justinův vzhled a tím se naprosto snižujete, ponížím s etaky a napíšu, že cooper vypadá jak ta s toho vymítače ďábla. A proč má vlastně holčičí jméno?
PS: Možná byl hodně slavný, ale už není. Justin je slavný teď a bude pořád, narozdíl od Alice, jehož sláva uhasla. -
Myslím, že Alice (já to aspoň umím napsat) Coopera zná velké množství lidí a řekl bych, že jeho popularita je srovnatelná s JB. S tím rozdílem, že Alice je bluesman, který skutečně něco umí a který si svou pevnou pozici na poli popmusic vydobyl mnoha roky dřiny. P.S. Co přesně jsi od něj slyšela?
-
v tom případě máš nejspíš hodně blízko ke zvířeti, které dělá bů bů bů!
Jako nemusíš hned Justina urážet! -
Já vím, že je to muž. Koukala jsem na jeho písničky na youtube.
A jsou strašné a viděla jsem ho ve filmu a taky to bylo strašné, i když teda ten film jsem neviděla celý, ale prostě stejně a taky ho neurážím na jeho profilu. Ty máš rád jeho já Justina, nevím v čem je problém.
Pro mě bude Justin Bieber vždy lepší zpěvák než Alic Cooper.
A myslím, že je i známější (Justin). Vem si kolik lidí zná Justina a kolik Alice. Hm a teď si něco piš. :D -
Až na to, že jsem o kousek výše napsala, že jsem to nemyslela vážně.
Chtěla jsem tím ukázat, jak inteligentně zde někteří píšou. -
Ne, ty Alice Coopera nemůžeš urážet, protože o něm nic nevíš; ani to, že to je muž.
-
Já vás nechápu. (michal, kronoss1 a spol)
Vy urážíte Justina, jelikož ho nemáte rádi, já taky neurážm napč. Alici Cooper, ikdyž by bylo co na ní urážet!!!
Chápete? -
Jo! Katherine má pravdu, není špatné psát ! a vy Justinovi závidíte!!!
-
Hlavně že jsi psala, že nejsi hater a teď jsi napsala abychom vás nenazývali hatery a hned nato se tak nazveš sama. -.-
-
To jsem já nepsala, to psal někdo jiný, přečti si to laskavě znova, když nevíš já nepsala že to půjde na léčbu
-
Teď tomu rozumím, ale nejdřív napíšeš, že se nechala ostříhat,aby pomohla nemocné dívce a pak že všechno půjde na její léčbu. No nezlob se, ale tohle by nepochopil asi ani Einstein. Nauč se líp vyjadřovat a diskuze bude jednodušší.
-
Díky, díky :)
O Serjově rozhovoru jsem nevěděla, pokusím se to najít na netu. Díky za info :). -
Co já vím, tak vlasy šly do aukce a peníze pak na léčbu.
P.S. Stále se těším na tvůj (smysluplný) názor na oba zmíněné zpěváky (nebo alespoň na jednoho z nich) -
Já vím proč si nechala ostříhat ty vlasy, protože chce aby ta holka v té nemoci nemusela být sama, prostě aby jí dokázala, že to není úplně tak nejhorší mít krátké vlasy a i kdyby to pro nikoho nedělala to je snad její věc jaký má vlasy ne??? To je jako kdyby tobě někdo přikazoval:"Adelko, nech si narůst vlasy až na zem!!!" A jestli nechápeto co jsem teď napsala tak si už asi fakt b*bá a nechápavá, no nemám co dodat
-
A ještě jedna důležitá věc: prosím vás vy BELIEBERS nenazývejte nás HATERY, protože my a hateři jsme od sebe asi tak daleko jako beliebers a Serje Tankian, no možná jsem to neodhadla úplně přesně, ale co víc říct když si tady vymýšlíte voloviny
-
Nemyslíš si doufám, že jsem to myslela vážně, že ne?
-
To Believe acoustic je úžasný.:)
-
Blažky to vystihla tuze dobře. Tím, že, Adele, neznáš taková jména jako Filip Topol nebo Serj Tankian, jen dokazuješ, že v hudbě nemáš nejmenší orientaci a je tudíž směšné s tebou a tobě podobnými diskutovat.
P.S. Se Serjem byl nedávno pěkný rozhovor v Rock&Pop ;) -
Tak prosím příště reaguj na to, na co reaguješ.
-
Learn proper grammar, please.