Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no more mr nice guy - to bylo v tom filmu
    hey stoopid

a pak ještě něco co nevim jak se jmenuje ale bylo to takové divné, jako by smutné a taky to bylo v tom filmu, ale už si nepamatuju názav

a pak ještě nějaké, ale necelé, nedá se to poslouchat

a když vy urážite Justinův vzhled a tím se naprosto snižujete, ponížím s etaky a napíšu, že cooper vypadá jak ta s toho vymítače ďábla. A proč má vlastně holčičí jméno?

PS: Možná byl hodně slavný, ale už není. Justin je slavný teď a bude pořád, narozdíl od Alice, jehož sláva uhasla.
  • Myslím, že Alice (já to aspoň umím napsat) Coopera zná velké množství lidí a řekl bych, že jeho popularita je srovnatelná s JB. S tím rozdílem, že Alice je bluesman, který skutečně něco umí a který si svou pevnou pozici na poli popmusic vydobyl mnoha roky dřiny. P.S. Co přesně jsi od něj slyšela?
  • v tom případě máš nejspíš hodně blízko ke zvířeti, které dělá bů bů bů!
    Jako nemusíš hned Justina urážet!
  • Já vím, že je to muž. Koukala jsem na jeho písničky na youtube.
    A jsou strašné a viděla jsem ho ve filmu a taky to bylo strašné, i když teda ten film jsem neviděla celý, ale prostě stejně a taky ho neurážím na jeho profilu. Ty máš rád jeho já Justina, nevím v čem je problém.
    Pro mě bude Justin Bieber vždy lepší zpěvák než Alic Cooper.
    A myslím, že je i známější (Justin). Vem si kolik lidí zná Justina a kolik Alice. Hm a teď si něco piš. :D
  • Až na to, že jsem o kousek výše napsala, že jsem to nemyslela vážně.
    Chtěla jsem tím ukázat, jak inteligentně zde někteří píšou.
  • Ne, ty Alice Coopera nemůžeš urážet, protože o něm nic nevíš; ani to, že to je muž.
  • Já vás nechápu. (michal, kronoss1 a spol)

Vy urážíte Justina, jelikož ho nemáte rádi, já taky neurážm napč. Alici Cooper, ikdyž by bylo co na ní urážet!!!
    Chápete?
  • Jo! Katherine má pravdu, není špatné psát ! a vy Justinovi závidíte!!!
  • Hlavně že jsi psala, že nejsi hater a teď jsi napsala abychom vás nenazývali hatery a hned nato se tak nazveš sama. -.-
  • To jsem já nepsala, to psal někdo jiný, přečti si to laskavě znova, když nevíš já nepsala že to půjde na léčbu
  • Teď tomu rozumím, ale nejdřív napíšeš, že se nechala ostříhat,aby pomohla nemocné dívce a pak že všechno půjde na její léčbu. No nezlob se, ale tohle by nepochopil asi ani Einstein. Nauč se líp vyjadřovat a diskuze bude jednodušší.
  • Díky, díky :)

O Serjově rozhovoru jsem nevěděla, pokusím se to najít na netu. Díky za info :).
  • Co já vím, tak vlasy šly do aukce a peníze pak na léčbu.

P.S. Stále se těším na tvůj (smysluplný) názor na oba zmíněné zpěváky (nebo alespoň na jednoho z nich)
  • Já vím proč si nechala ostříhat ty vlasy, protože chce aby ta holka v té nemoci nemusela být sama, prostě aby jí dokázala, že to není úplně tak nejhorší mít krátké vlasy a i kdyby to pro nikoho nedělala to je snad její věc jaký má vlasy ne??? To je jako kdyby tobě někdo přikazoval:"Adelko, nech si narůst vlasy až na zem!!!" A jestli nechápeto co jsem teď napsala tak si už asi fakt b*bá a nechápavá, no nemám co dodat
  • A ještě jedna důležitá věc: prosím vás vy BELIEBERS nenazývejte nás HATERY, protože my a hateři jsme od sebe asi tak daleko jako beliebers a Serje Tankian, no možná jsem to neodhadla úplně přesně, ale co víc říct když si tady vymýšlíte voloviny
  • Nemyslíš si doufám, že jsem to myslela vážně, že ne?
  • To Believe acoustic je úžasný.:)
  • Blažky to vystihla tuze dobře. Tím, že, Adele, neznáš taková jména jako Filip Topol nebo Serj Tankian, jen dokazuješ, že v hudbě nemáš nejmenší orientaci a je tudíž směšné s tebou a tobě podobnými diskutovat.

P.S. Se Serjem byl nedávno pěkný rozhovor v Rock&Pop ;)
  • Tak prosím příště reaguj na to, na co reaguješ.
  • Learn proper grammar, please.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit