Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jaké reakce jsi čekala, když jsi zde napsala, že bys do psychologicky propracované role (jakou role Jacka Sparrowa opravdu je) obsadila místo profesionála J.D.(navíc celosvětově uznávaného a obdivovaného daleko více lidmi než J.B.) někoho, kdo se nechal jednou zastřelit v nějaké kriminálce?
  • Michal - nemusíš ho hned urážet!

Katherina - ty jsi fakt (kosočtverec s čárkou uprostřed).
  • Náhodou - taková role by mu sedla :-))
  • Vím, že to není na mě, ale ten hrál tátu Jacka, že? Nebo já se nemusím prát, já sem si tím jistá. Já jen, že máš pravdu, že mu to fakt sedlo.
    A napadlo mě, pravděpodobnější, něž že by Justina obsadily do role piráta, je, že by ho obsadily do role mořské panny, je to blbost, ale pořád je to víc pravděpodobné.
  • Hele, nehodlám se bavit s někým, kdo neumí ani napsat slovo role, kdo nezná výklad slova úsměvný a kdo (jak poznamenala Blažky) těží ze situace, která nikdy, ale NIKDY nemůže nastat. Jasně, nikdo nevidíme do budoucnosti a stát se může hodně věcí, ale pravděpodobnost, že se stane zrovna tohle, je jako že na mě zrovna teď spadne meteor. Myslíš, že by nějaký režisér obsadil do role piráta, drsného chlapa s ještě drsnějším životem, někoho tak zženštilého, jako je právě Justin Bieber? Sotva.

P.S. V jednom z pokračování si zahrál kytarista Keith Richards (pochybuji, že víš kdo to je) a tomu to skutečně sedlo.
  • Naprosto s tebou souhlasím.
  • No te teda rozhodně ne.
    1. je to absurdní, tohle se stát nemůže
    2. Justin jako Jack, to přece nemůžeš myslet vážně.

Nemyslím si, že někdo z nynějších fanoušků pirátu z Karibiku, by Justina viděl jako Jacka radši, než Johnyho.
    A Johnny není starý, nebo alespoň staře nevypadá.
  • Ne, nevypadal by lépe v této roli. Naopak. A vůbec, proč se tady řeší situace, která stejně nikdy nenastane?
  • 1) Na to, že Deppovi bude za chvíli 50 vypadá víc než dobře
    2) Sni dál. Fanynky Johnnyho Deppa a Justina Biebra jsou rozdílné. Pokud by nastala ta nikdy nehrozící možnost, že by J.B. nahradil J.D. v roli Jacka, film by přišel o miliony fanoušků (já bych byla mezi nimi).
  • Johnny Depp je už trochu moc starý a myslím, že by se ostatní dál koukaly radši na něj než na Deppa.
    Klidě i kdyby byl Justin obsazen do role Jacka.

A ano, Justin hrál.
  • Nepřestala, uvědomila si, že je Justin fajn.
    A říkáš usměvavá, takže ho máš vlastně docela rád ne???
    A jen tak mimochodem, poedle mě by Justin mohl nahradit v pirátech z kar, i nějakou existující roli. Například: Jacka(rozhodně by vypadal lépe v té roly, je pohlednější, mladší).
  • Velkou část ženského publika v této sérii filmů přitahuje titulní role Johnnyho Deppa. A popravdě Johnny Depp (výborný herec) a Justin Bieber (on někde skutečně hrál?) je každý úplně jiný typ. Z toho soudím, že i ta ženská část publika by velice uvažovala nad shlédnutím dalších dílů, pokud by se v nich (nedej Bože) objevil J.B.
  • Promiň, ale představa Justina Biebera v Pirátech z Karibiku (proč vlastně?) je úsměvná. Možná by se začalo dívat víc holek, jenže polovina kluků by se dívat přestala. Asi tak.
  • souhlasím!!! *14* *14* *14* *14*
  • Justine, jsi borec!!!!!! *14* *5* *4* *3*
  • Michal

- už mi nešlo reagovat, tak píšu normálně.
    Já nevím, zrovna mě napadl, jeliož se dá s Justinem hezky porovnat.
    Jinak Justin není jen zpěvák, ale i herec, ale moc nehraje, nestíhal by to, ale kdyby hrál, byl by hodně dobrý. Je i skvělý herec.
    Mohl by hrát v pirátech z karibiku, novou roli, nebo někoho nahradit. Alespoň, by se zvdla sledovanost v ženské části publika, protože i ty, které tento žánr nebaví, by koukaly, protože by bylo na koho, jelikož nyní moc teda není na koho koukat.

Nebo v něčem akčním jako Smrtonostná past, že zvládá akčňáky ostatně už předvedl v kriminálce. :))
  • Asi jo no
  • Myslím že to jediný Michal pochopil
  • Jak to tady tak čtu tak zatím nikdo nepochopil že tohle je diskuze a tak si sem pochopitelně může každý psát co chce! *7* krom Michala *3*
  • Slavný je stále a, divila by ses, dokonce i mezi mladými. Jeho sláva nikdy neuhasne. Avšak nevím, jak jsme se k němu vůbec dostali... Já ho osobně taky nijak nevyhledávám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit