Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Aby bylo jasno, já nepoužil ani jedno ze slov výše. Já jsem řekl, že neumí zpívat a taky neumí a toto navíc není urážka.
    Takže mi ty urážky, které jsem já řekl, protože mě jmenuješ, vypiš znovu zlato.
  • "Ale hlavně mám strach ze smrti hudby jako takové. Že tady zbude jen nějaká hudba na každodenní přežití. Hudba jako zvuková kulisa, jako tapeta. Jako zevšednění všeho. V každé kavárně dneska na mě útočí zapnutá muzika, která už není muzikou. Není před ní úniku. Ale kouření tam budou zakazovat."
    (Marián Varga)
  • Je pravda, že Justin pojmenoval svoje přirození Jerry?
  • Je to zmetek, co furt řešíte? Konečně přišli normální lidi, kteří o něm vědí pravdu a pravdou je, že je to maggor zmagořenej
  • No však nejsme hateři tak nás tak nenazývejte, zase si vymejšlíš nějaký zpitomělý kraviny
  • vypaád jak transka, má holčičí jméno, je transka
    zpívá strašně, hrál v propadáku temné stíny a zpíval tam, jak jinak než hrozně atd. atd. atd.
  • Kronoss1
    Takže ty bys napsala něco jako: ,, Miluji Justina, jeho písničky jsou plné emocí, které tryskají z jeho textů, sice neumím anglicky a nerozumím jim, ale věřím tomu! Nudný život nemám, protože poslouchám JB! Budu ho bránit do roztrhání těla. JB je prostě nejlepší, protože vyprodal MSG za 20 minut!!!! Na to nikdo nemá! A nezáviďte mu pořád, nevypadá jako gay ani jako holka, je to mužný muž!! " - atd. atd. atd.
    Až to budeš číst, tak si k tomu přidej holčičí hlásek a naivní tón.
  • Kronoss1
    First of all. Learn English.
    Second, you seriously don't believe that he knows this page, right? If you do, then .. may the Force be with you.
  • Kronoss1
    Bieberovo IQ nemusíme měřit, dokázal ho při pár rozhovorech, které jsem koutkem oka viděl. Moc vysoké není.
  • Kronoss1
    Tak mi vypiš ty urážky zlato. Pak se budeme bavit dál.
  • Kronoss1
    Tady je někdo mimo realitu.
  • A kdyby jsi byla tak blbé, že by ti to nedošlo, snažila jsem se ukázat tvou inteligentní reakci.
    Ale přehnala jsem ti to, tak vysoké ig nemáš.

Ty by jsi napsala:
    Jako, co mi nadáváš, já mam pravdu, Justin je trapný.

(mluvim k tobě Katherine) jsi trapná a dole jsi se ani neozvala.
  • (ironie)
  • Nesnáším Justina, nezávidím mu, mám nudný život a proto ho musím pomlouvat.
  • A teď vážně, takhle někoho urážet je fakt ubohé!!!
  • opět jsem chtěla ukázat jak trapně píšete
  • Ano, to máš pravdu, Beliebers a Justin jsou tak trapní!!!!
  • jen pro vysvětlení, to je ironie samozřejmě
  • To je moc milé. :)
    Jinak nediv se, ale prostě psát o tom, že by Justin mohl nahradit Deppa, je nesmysl. Muselo tě přece napadnout, že se někdo ozve a napíše svůj názor.
  • Přesně. Obsadit JB do takového filmu je jako přivézt zrezlého trabanta na výstavu do Ženevy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit