-
Fakt SORRY ale ty tady Alici píšeš že nemůže urážet Coopera protože o něm nic neví a ty jako něco o Justinovi víš???
Možná to že je kluk.....!!!!!!!!!!!!!!! -
Kdo tu koho pomlouvá?
-
Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí. :)
-
Říká někdo, kdo píše ve slově "menší" tvrdé "y"... (A "IG" místo "IQ") Kam ten náš jazyk jednou dospěje?!
-
No úchylné to je, ale k němu to sedí, vždyťje to úch*l
-
Jsou to úrážky.
Si trapnej jako Michal nemo naše misis Katherine.
A neurážej Justinovi Ig to vaše je menšý! -
Vubec nemá smysl se tady hádat o tom co kde ajak má rád bíbra my (normální lidi) Ho budeme pomlouvat a vy (Bileberky) ho budete pořád bránit i kdyby vyvraždil celou ameriku tak a ted mi řekněte jakej to má teda smysl sem něco psát *8*
-
A opět jsi jen ukázala svoji vlastní hloupost. Gratuluji.
-
Tak to je už hodně úchylné.
-
Tak podívej se, to, že někdo kouří, ještě neznamená, že jeho hodnotový žebříček je špatný. A abych předešel tvému zesměšnění, jsem opravdu nekuřák.
-
Tady vůbec nešlo o můj nebo Michalův žebříček hodnot. Nebudu nic už vysvětlovat, ztráta času.
-
No já osobně buď reaguju na příspěvěk a TÝKÁ se to přímo daného tématu anebo nereaguju vůbec. Ale ty si piš co chceš, kam chceš.
P.S. Jestli tohle měl být pokus o zesměšnění mé přezdívky, tak se ti to nepovedlo. -
To si nemyslím Blažky-smažky, ale reagovat mohu, na co chci...
-
No a co, že reaguju na cigarety, je to humus. To radši v kavárnách poslouchat blbou hudbu, než dýchat cig. dým. Ovšem někdo má žebříček svých hodnot postavený trochu naruby, viď Michale a Blažky?
-
Přesně jak píše Blažky... Ovšem u tebe se není co divit, ty vždycky reaguješ na něco, o co v příspěvku vůbec nešlo...
-
Jaká část jeho těla se jmenuje Tom? *1*
-
Myslíš, že to sem dával kvůli zmínce o cigaretách?
-
Tak ono kouření dost škodí zdraví a hlavně nechápu, proč by na kuřáky měli furt doplácet nekuřáci a malé děti. Do haj..u s cigaretama, zdražit vám to o 200%. To by bylo odléčenejch kuřáků.
-
Justin ho tak nepojmenoval!!.....To byli Belieber's všechny jeho části těla maji jméno..
-
Svatá pravda.