-
Neviděl, ty snad ano, když to tak víš?
-
Dokázal se proslavit svou muzikou, jestli jsi to zatím nepochopila.
-
Kronos
Ale uznavas, že Katherine je pí.. Když to o něm napsala? -
Chce se mi z něj blejt!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo souhlasí ať odepíše nebo ať dá like *11*!!!!!!!!!!!!!! hihi *11* do nenávidí Justina Biebera mám vás ráda!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
pro ADELE: Fajn když říkáš že Justin Bieber ,,Něco dokázal" tak mi řekni teda co?????????!!!!!!!!! protože dokázal totální h***o!!!!!!!!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Justin Bieber je d***l vypálenej on a něco dokázat hahahahahahaha *1* -
Zbytečná práce, takhle banda tupců si nikdy neuvědomí, že něco dokázal. Nemají žádnou úroveň. A ještě si myslí, že jejich hudební miláčky nikdy nikdo nevypískal. K smíchu!!!:-D Ti se chytají každého stébla, každé malichernosti, aby mohli Justina pomlouvat. To značí jejich duševní nevyrovnanost a nespokojenost sama se sebou a svým životem. Prostě chudáčkové no, ne každý má sílu se povznést nad svoji přirozenou pozemskou ubohost.
-
A ty jsi viděl všechny jejich koncerty,že to víš tak jistě?
-
Říct máme jiné argumenty a nikam je nenapsat, je jako říct, že mám 100 miliónů, ale jezdím ve Fabii a chodím ve věcech od Vietnamců.
Michal je o několik stránek dál napsal a já ještě o více stránek také.
Poznámka na závěr - Bieber nebyl ani nominován na ceny Grammy, ale hlavně, že vyhrál American Music Awards. -
Ne, nestalo.
-
Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí. :)
-
A myslíš si, že Bieber je jediný zpěvák, který byl vypískaný. Myslíš, že třeba Rolling stones se to nikdy nestalo?
-
Jo.
http://www.youtube.com/watch?v=9lXa6_1qemI
A prosím neřikej pak, že "booo" je projev obdivu. -
Pro Blažky: Justina někdy někdo vypískal?
-
S tím rozdílem, že Rolling Stones by na fotbalovém zápase uvítal obrovský aplaus a ne vypískání.
-
Můžeme společně hádat proč se s nim rozešly ty čtyři holky???? *7* Respektive když se společně domluvili na rozchodu ale u žádného z těchto čtyř vztahů(případů)nejsem informovaná že to ukončil ON!!!Proč,když je tak hezkej,slavnej,bohatej,dělá dobrou muziku atd...samozřejmě ze mě mluví IRONIE-ale lidi zamyslete se něco na tom přece jen bude.... *3*
-
Hele ukončíme to takhle... Justin Bieber je blbej,trapnej,hnusnej,vyjebanej,dokonce blije na podiu,pije zkažený mlíko a zpívá jak holka KONEC!!!! :DDD *11* *11* *11* *11* *11*
-
Z nich mluví jen závist a nenávist víš? Vsadím cokoliv, že by chtěli být na Justinově místě, i když říkají, že nechtějí.
-
Justin má taky miliony fanoušků po celém světě a nepatří mezi ně jenom náctiletí, mají ho rádi i dospělý. Problém je hlavně v tom, že nedokážete uznat, že Justin v popularitě a sledovanosti předběhl ty vaše veterány.
-
My máme i jiné argumenty. A co Michal napsal tak chytrého a i kdyby něco jo. Tak pořád platí, že naše misis Katherine je totální pí.
-
Hlavně,že ty něčemu rozumíš. Sranda je, jak se snažíte vypadat chytře, viz. ADELE a kouření, ale nemáte na to znalosti. Vy máte 2 hlavní argumenty. MSG a závidění. Tím končíte. Michal jasně řekl několik argumentů, na které nikdo z vás nebyl schopen reagovat, stejně jako nejste schopné reagovat na mě, pokud se dostaneme více do hloubky.
Já vám to nevyčítám, chápu, že ve 13 letech toho ještě tolik umět nemůžete, ale proč se pak s námi pouštíte do polemik, které nemůžete vyhrát?
Vaše krátkozraké a naivní vidění světa je opravdu k smíchu.