Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čí to jsou stránky, teda diskuze? Mojí babičky?
  • Zato ty jsi studna moudrosti, ale trochu vyschlá.
  • Prosím tě, ty si radši propláchni uši, než začneš s těmi hovězími výlevy. Hraješ si tu na chytrýho, ale nějak se ti to nedaří. Justin umí zpívat i naživo. A ty tvoje kecy, že Justina uznává jenom mladá generace, možná zatím ano, ale copak Rolling Stones si dokázali podmanit celý svět během 2 měsíců?
    Mě jsou zas u zadku ty tvoje telecí rádoby argumenty, Justin bude slavnej i bez tebe a tvých kumpánů, tvoje ubohá a směšná kritika mu nijak neublíží, ba naopak, tím, že ho tady drbete a furt shazujete, akorát dokazujete, že to je fenomén, který se vás dotkl a něčím zaujal, protože kdyby ti byl u pr*ele, jak tady furt trotlíš pořád dokola, tak bys na tuhle diskuzi ani nevlezl a vůbec by sis ho nevšímal.
  • Ale ano, na Biebra chlapi chodí, to jenom tvoje oči zaslepené nenávistí a vztekem je vidět nechtějí. Nejsi Bůh Michale, i když si tady na něj hraješ.
  • Kronoss1
    Mně jen přišlo vtipné, že si někdo myslel, že by ho fotbaloví fanoušci poslouchali. To je fór na nástěnku.
  • Kronoss1
    Vážně? Tvá lekce z historie mi jasnou představu o tvé moudrosti udělala. Nejsi na tom o moc lépe, než Justin Bieber.
  • Kronoss1
    Ano, nesleduješ jedno z nejvýznamnějších hudebních ocenění na světě, která je ekvivalentem ceny Oscar u filmu.
    Dobře, řeknu ti několik argumentů. 1. Hudba by měla být postavena na hudebních nástrojích, tak jak tomu bylo po celé generace. Jeho "hudba" je postavena na elektronickém počítačovém mixu. 2. Texty. Jeho texty jsou stupidní, omílají pořád jednu a tu samou věc a opakují se tam pořád ty samá slova. Nemá to vůbec žádnou hloubku. 3. Dobrý zpěvák nemusí dělat při každém druhém slovu "ou". 4. Dobrý zpěvák v klipu nezní jako počítačem generovaný hlas. 5. Zpívat na počítačem generovanou muziku a s kapelou je velký rozdíl. 6. Dobrého zpěváka lidé uznávají napříč generacemi, špatného ne.
    Věřím, že například Michal přijde i s dalšími argumenty a taky už přišel.
    A stále mi podsouváš, že mi vadí, že je slavný. Tohle je mi ale totálně u p*dele, protože věř tomu nebo ne, tak být slavný je pěkně na ho*no.
    A já úspěch a slávu přeji lidem, kteří něco umí a že jich v šoubyznysu je, ale Bieber je mezi ně nepočítá.
  • Ne, na Biebera žádní chlapi nechodí. A kluci se počítají v promilích.
  • To je možný, že na Beatles chodili i chlapi, stejně tak jako choděj na Justina a v tom davu je všichni přehlédnou.
  • Přesně tak. Navíc, když The Beatles začínali, bylo to něco nového, neokoukaného. A dnes? Když kapela dělá originální a neoposlouchaný žánr, nikdo si jí pomalu ani nevšimne, protože jsou všichni zažraný do komerčního popíku, který mladé lidi láká na "hezké" tvářičky. Jestli dotyčný zpěvák/zpěvačka/skupina umí nebo neumí zpívat, je vedlejší. Hlavně, když je mladá generace žere a peníze se jen sypou.
  • Jenomže na The Beatles chodili i kluci a muži, a rozhodně se nenudili. Tento příměr je zcela neadekvátní.
  • Pro Michala a Blažky: Jaký názor máte na Beatles? Soudím, že si o nich myslíte, že jejich hudba je kvalitní. Jaké fanoušky měli Beatles převážně na svých koncertech? Uječené, mladé holky, věkový průměr 16. Z 99%. Nadával někdo Beatles, že na jejich koncerty chodí holky jen kvůli vzhledu a ne kvůli muzice? Nenadával. Tak vy nenadávejte Justinovi kvůli tomu, že na jeho koncerty chodí 15letý holky. Je to stejný případ jako u Beatles.
  • Když už si berete do huby uječené fanynky, tak jsem se vás chtěla zeptat, copak dělaly fanynky na koncertů Beatles? Některé si vyřvaly hlasivky, jiné omdlévaly. To samé dělaly na koncertech Kelly Family nebo Backstreet boys. Trefoval a zesměšňoval někdo kvůli tomu tyto skupiny? Na koncertech KF a BB byly taky převážně mladé holky a to kvůli tomu, že se jim líbila ta muzika a taky kvůli tomu, že tam hráli pěkný chlapi. S Justinem je to stejné, fanoušci mají rádi jeho muziku a fanynkám se navíc líbí jako chlap. A že na jeho koncert chodí spíš mladí než dospělí? Každý mladý interpret imponuje spíš svým vrstevníkům.
  • Přesně jsi to vystihla... Také jsem si pustil jeden záznam. Spousty hloupoučkých náctiletých holek, které mají v ruce Smartphony a řvou jak kdyby je na nože brali. Byl jsem na mnoha koncertech mých hudebních idolů, ovšem skvěle jsem se bavil a užíval si. Nebrečel jsem.
  • Další věc: Tohle nejsou jeho stránky.
  • Už se třesu. Zejména po přečtení tvého duchaplného příspěvku.
  • ADELE do toho jedem na ně *16*
  • Miluju tě Justine
  • Osobně jsem se podívala na pár záznamů z jeho koncertů a musím konstatovat, že fanoušků má opravdu spousty. Ano. Spousty a spousty holek v průměrném věku 15 let. Muže jsem tam nezahlédla ani jednoho. Taky normální chlap by se na takovém koncertě musel zbláznit (pozn.: Normální chlap by na takovej koncert ani nešel). Stát sám uprostřed davu uječených a ubrečených puberťaček...z toho bych se zcvokla i já. Sakra, koncerty jsou přece od toho, aby se na nich lidi bavili a ne brečeli! Ano, vím, že tyto holky šly na koncert svého idola, z jehož plakátů se ho doma pomalu snaží i naklonovat a tudíž je pro ně silným zážitkem onoho idola vidět na vlastní oči, ale takových lidí, kterým se poštěstilo jít na koncert své modly je víc a rozhodně při tom nebrečeli...Tudíž...Nechápu to! Může mi to někdo vysvětlit?
  • justin biber mi sere *16* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit