Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno tak jsem se vrátil, nedalo mi to... Ale prosím tě, co to je za zpěváka, že distribuuje vlastní parfémy? A ty si myslíš, že se mu celá naše zbídačelá planeta nesměje? Chodíš ty vůbec na internet? A proč by jeho koncerty neměly být vyprodané? On se díky marketingu o popularitu na pár dalších krušných let bát nemusí.
  • Teeeeeda, já se vážně bavím, jak ho ty pomlouvači pořád pomlouvají. *1* *1* Trapáci trapácký....a pak ještě řeknou, že nic nezávidí. Vážně se bavím nad těmi trapnými, dětinskými pomluvami a rádoby argumenty a ještě si dost zoufale myslí, že mu snad ubyde fanynek. K smíchu není Justin, ale vy. Ten na rozdíl od vás něco dokázal. Vy umíte jen drbat a drbat. Máte asi dost smutný život.
  • Ano, jemu by nedošly, protože ani žádný neměl. :-)
  • Tak každá holka má jiný vkus, to bys mohla pochopit. Mě osobně se prostě líbí kluci, kteří o sebe pečují a nechoděj jak hastroši, líbí se mi, když třeba používají i gel na vlasy. Tak tady prosím tě nevyvracej jiným holkám jejich styl, co se týče kluků,protože to nikdy nezměníš.
    Jo a kde jsi vzala fakt, že se Justinovi vysmívá celá planeta? Už tu trávu nehul děvče zlatý. Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí. Kdyby ses o Justina trochu víc zajímala, tak bys zjistila, že koncerty má pořád vyprodaný, i jeho parfémy šly na dračku. A to je podle tebe výsměch? Ale,ale...chovej se prosím tě jako dospělá a uvažuj jako dospělá.
  • Nevím, kolikrát to tady již bylo řečeno, ale my JB opravdu nic NEZÁVIDÍME (ano, vyvracím jeden z vašich dvou argumentů). Co bychom mu měli závidět? Že už od dětských let byl hračkou v rukách hudebního průmyslu? Že na něm akorát vydělávají peníze? Že si z něj celá planeta utahuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu? Co mu závidíme? Na tuhle otázku odpovídáte opět 2 způsoby. 1) Peníze - Ano, peníze jsou častým podmětem k závisti, ovšem v tomto případě nejsou zas tak důležité..2) Pěkný zevnějšek - KDE?? Říkáte, že se líbí holkám. Já jsem holka, ale má představa fyzicky přitažlivého muže je poněkud hodně odlišná.
  • Myslím, že zrovna Michalovi by argumenty jen tak nedošly ;).
  • Ne, odešel kvůli tomu, protože už neměl argumenty a hlavně měl nervy na vycházce. *1* *1*
  • Nefandi si zas tolik :D ;)
    "Moudřejší ustoupí" - proto nejspíš odešel :)
  • Každy má iný názor na Justina Biebera...napríklad ja ho mám veľmi rada...počúvam jeho hudbu a tak .....Proste ho Milujem .....a je mi jedno kto ho má rád a kto nie.....a vám by tiež nebolo dobre keby ste boli slávny a dakto by vás ohováral.... tak sa nad sebou zamyslite..!!
  • Annie7, číst ty tvoje žvásty je vážně sranda. Myslíš si, že Justinovi fanoušci jsou nějaký padavky, že potřebují zocelit? Omyl, zocelit potřebujete spíš vy, co na něj flušete špínu a stejně vám to nepomůže. Podívej se třeba na moji diskuzi s Michalem, jak jsem ho odsud vyštípala. Prostě už na to neměl, ujely mu nervy. A to je známka toho, že vy pomlouvači máte nervy v háji. Radši si dojdi k tomu psychiatrovi, kterýmu tady děláš tak velkou reklamu.
  • A máš smůlu, mě nijak nezraňuje, že tady Justinovi nadáváte, já se spíš bavím nad tou vaší ubohostí a závistí. *1* *1* *1* *1*
  • Ty si myslíš, že Ozzy nikdy nepoužil řasenku? V tom případě si kup hodně silný brejle, protože on používá makeup na celej xicht. Co je oproti tomu Justinův makeup?
    A nezapomeň se na týhle diskuzi pořádně zocelit, asi to dost potřebuješ. A nikoho z téhle stránky nevyháněj, a obzvlášť ne fanoušky, protože pro ty je to tady určeno.
  • žíla tady praskla možná tak Michalovi, ne mě, on se naštval a odešel z diskuze a to je asi známka toho, že měl nervy v háji.
  • Nikoho nepomlouváme. Pouze předkládáme svůj názor a ten podkládáme argumenty (jak napsal Michal). Od toho ta diskuze je.
    Nenervujeme se a nenadáváme, jediný kdo to ělá je ADELE, který za chvíli asi "praskne žilka".
    Že to k ničemu nevede? Ale ano, vede. Každá diskuze je pro jedince přínosná, zeptej se jakéhooliv psychologa. Poznáváme cizí názory a učíme se je příjmat a reagovat na ně tak, abysme v konverzaci měli převahu. Víš, tím se rozvíjí osobnost a síla jedince, který se díky diskuzím učí. Hádky jsou na podobné bázi, až na to, že hádka je založená na emocích (narozdíl od diskuze, jenž má být klidná) -sakra, tady to už vážně vypadá jako hádka než diskuze-. Takže to smysl má, zábavu a zocelování.
    Nemůže za to jak vypadá? Nemůže za to, že si sám ze své vůle patlá na hlavu tuny gelu a líčí se řasenkou (ano, viděla sem někde fotku jak si líčí řasy!). Každý svého štěstí strůjcem, takže může rozhodně za to, že se vystavuje na veřejnosti (ok, my mu to nebereme, jen ať se producíruje a vyřvává, žijeme ve svobodném světě).
    Děláme to proto, protože je tu ta možnost. A myslíš si, že na Ozzyho nikdo v diskuzi u jeho osobnosti nenadává? Tak se tam podívej!! U každého umělce či (v tomto případě) pseudoumělce je mnoho pozitivních i negativních názorů, to že je ale nepíšete vy, ale někdo vám uráží JB (což vás tááák hrozně zraňuje a vy ste nám přece vůůbec nic neudělali), tomu se říká smůla. Když to nechcdš slyšet/číst, tak si poslouchej tu uječenou haluz (můj názor na něj) a nechoď sem do diskuze. Uvědomujeme si, že vás to zraňuje, ale nijak nás to netrápí a upřímně, aspoň se zocelíte (takže byste nám měli vlastně poděkovat za tuhle "zkoušku odolnosti" od nás).
    Moje máma a Bieber je teda ku*va rozdíl. Moje máma se neproducíruje po podiu a neječí. Moje máma pracuje a je úplně normální, nijak extra známý člověk. Takže to proboha nepřirovnávej.
    Piš to dál, ale mně to už dávno docvaklo...
  • Nikdo nikoho nenutí tyto příspěvky číst. Toto je DISKUZE, a ta je zde od toho, aby se DISKUTOVALO. Když si budeme psát po mailech, máme nulovou šanci, že se někdo přidá. A diskuze jsou i od toho, aby se přidávalo stále víc a víc lidí, dávali najevo své názory.. S tím, co má diskuze obsahovat, je to už ale poněkud horší. Nicméně je nutno podotknout, že vše začalo opravdu u Biebera. Teprve potom se beliebeři začali opírat do těch ostatních, možno říci "haterů". Nedivím se potom uráženým, že se začali bránit, navíc narozdíl od beliebers duchaplně
  • Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí.
    P.S. Budu to sem psát tak dlouho, dokud vám to nedocvakne. Třeba pořád.
  • good one Kronoss love the coment *1* *1* *1*
  • Justin ja te miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • What the fuck justin is fuckin gay and a girl *8* *1* *2* *16*
  • Laskavě komentujte Biebera a ne sebe jo? Běžte si psát třeba po e-mailu, myslíte, že to tady musí všichni číst? Už se tady hádáte dost dlouho... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit