-
Shut your fuckin' face, unclefucker. (Zkus použít překladač)
-
Dobrý, Michal si na chvíli odpočinul, vyléčil si pocuchané nervy, na uklidnění si pustil pár zaručeně "kvalitních" songů, předem si připravil, co všechno sem bude psát a jede dál!!!!! Tak se mi to líbí!!! *1* Číst ty vaše primitivní názory je lepší než koukat na grotesky. *1* *1* *1* *1* *1*
-
A pokud vím, tak tys taky o mě psala, že mi praskne žilka. Jak to o mě můžeš říct, když mě neznáš? Na rozdíl od tebe mám nervy v pořádku.
-
bla bla bla bla....blábol dál, ať je sranda. *1* *1* *1* *1*
-
A jaký jsou vaše argumenty? Že je gay, že dělá nekvalitní hudbu a že to o něm říkají hudební kritici....tak z těchto argumentů si vážně sednu na zadek.
-
No děvče, jsi zase vedle. Já nežeru všechno, co mi kdo naservíruje, ale vybírám si, co se mi líbí a co ne. Jestli ty nejsi schopná se pro nic sama rozhodnout a bereš všechno, co slyšíš, tak za to já nemohu.
Facebook nemám a vůbec mě tyhle stránky nezajímají. Neboj se, vím jak fcb vypadá a to, že ho tam lidi zesměšňujou akorát ukazuje na jejich podpůrměrnou inteligenci a že to budou zapšklí patroni, když jim působí škodolibou radost někoho furt zesměšňovat. Škoda mluvit, vy jako silně podprůměrně inteligentní jedinci stejně nepochopíte, jak to myslím. -
A proč by nemohl mít vlastní parfém? Vlastní parfém má spousta hvězd, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Michael Schumacher a spousta dalších. To je dost trapná otázka.
Pokud se mu někdo vysmívá, tak to jsou takoví přiblblíci jako vy, co dokázali velký lejno a dokážou druhé jen zesměšňovat.
A k marketingu - no tak mu to už konečně přestaň závidět, marketing mají i ostatní zpěváci, Rolling Stones nevyjímaje. -
K tomu vzhledu: Víš, on každý normální člověk se snaží vypadat pěkně, když si stoupne na podium. To dělá každý, i Justin a mě se to zdá docela pochopitelný. Jestli ty se myješ jednou za měsíc, smrdíš na sto honů a češeš se jednou za půl roku, to už je tvůj problém. Kdybych já byla zpěvačka, na mojí fyzické image by mi taky záleželo. Takže s tímhle argumentem zalez do díry.
K tomu Serji Tankianovi, vůbec ho neznám a kdybych byla kravka jako ty, našla bych si o něm pár info, poslechla pár písniček a pak bych zabrousila na jeho diskuzi a hezky ho tam shazovala, jako ty to děláš tady. Jenže já kravka nejsem a nebudu padat na tak nízkou, asociální úroveň jako ty. *3* -
Jo, jen piš dál, aspoň je čemu se zasmát. *1* *1* *1* *1*
-
Já svůj rodný jazyk ovládám dost dobře a jestli tím míníš, že mám někde pravopisnou chybu,tak nemám. Anebo jsem ji udělala jenom z nepozornosti.
-
Vždyt je to pravda že je hloupej tak se nediv ty posedlá rfanynko biebera
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Tohle je další věc, co jsem nepochopila...Co dokázal? Zakrákoral ve správný čas a na správném místě. A díky "hezké tvářičce" (jak pro koho) se uchytil. Vůbec, dneska se vydělává ohromná kupa prachů jen díky "hezkým" ksichtům, který tuto rádoby hudbu velice snadno prodají právě díky svým zevnějškům. To, jestli dělají kvalitní/nekvalitní muziku, jestli umí/neumí zpívat je už bohužel vedlejší. Hlavně, když je poslouchá masa lidí. Takhle funguje hudební průmysl, čímž přitlouká hřebíček do rakve kvalitní hudbě...
P.S. Jako příklad zpěváka, co opravdu něco dokázal ti tady můžu uvést opět Serje Tankiana. Tento pán dělá dobrou muziku, kterou poslouchá HODNĚ lidí. Je inteligentní, původně vystudovaný právník, kterému se (jako většině lidí) nelíbí dnešní systém společnosti. Jenže narozdíl od té většiny alespoň proti tomu něco dělá. Ať už prostřednictvím muziky a provokativních textů, tak i díky básnickým sbírkám, jež vydává. Také, jakožto Armén, dlouhou dobu usiluje o uznání genocidy spáchané Turky na Arméncích během 1. světové války...Tenhle člověk NĚCO DOKÁZAL. A já se pomalu stydím za to, že ho srovnávám s někým, kdo mu nesahá ani po kotníky. -
Se svým životem sem spokojená a nemyslím si, že ubyde fanynek. Opakuji, už asi posedmé, že POUZE PÍŠI SVŮJ NÁZOR A ARGUMENTY, K ČEMUŽ JE URČENA DISKUZE
-
Nepsala sem to tobě, to "ňuňatá" psala, že jí (či obecně beliebers) zraňuje: (cituji) "Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě" takže mlč, ten příspěvek nebyl určen tobě, takže si aspoň přečti, komu sem ho psala a co psal ten dotyčný. Proč smůlu? Mě je to jedno jestli vám to nevadí nebo si rvete vlasy a úpíte (což se doufám neděje).
A už sme zas u toho. Pořád omíláš dokola, jak sme trapní, ubozí a závidíme mu. Kdes na to přišla??? -
Netvrdím, že Ozzy nepoužívá makeup a nikam sem to nepsala, tak co tu píšeš bludy? Vím že používá makeup. Je ale rozdíl v tom, když si chlap namaluje oči tak, že vypadá jakoby týden nespal (což je v Ozzyho případě žádoucí), a když si někdo jako JB nalíčí řasy jako holka z reklamy na Garnier a na rty si napatlá růžovej lesk. Stránka je asi vážně pro fanoušky, ale diskuze je pro všechny, a já nikoho nevyháním.. Ale musíte se prostě s našimi názory smířit, stejně jako my s tím, že ho někdo poslouchá
-
Ano, správně. Každý má jiný názor, ten můj je zkrátka negativní. Tak mi ho neberte, já ten váš taky příjmám. A pokud je ti jedno kdo ho má rád a kdo ne, proč mi teda tak nesmyslně říkáš, abych se zamyslela? Protiřečíš si.. Příjemné to asi není, ale přes to se každá celebrita musí přenést, ke slávě to totiž patří a vždy to tak bylo
-
Je mi líto, že si ani v tom mém dlouhém přísvěvku nevycítila ty hory sarkasmu, kterým jsem prokládala celý komentář. Zocelit nepotřebuju, já mam vlastní hlavu. Na Justina neflušu žádnou špínu, jen sem předkládám svůj názor a argumenty. Nevyštípala si Michala, ani mu neujely nervy. Pokud si jeho věci přečteš podruhý, možná zjistíš, že to psal v naprostém klidu. Proč bych měla nervy v háji? Já je mám vpořádku. To že mám jiný názor než ty ještě neznamená, že sem nervově nevyrovnaná.. Navíc jak to můžeš říct, když ani jednoho z nás neznáš? Máš asi nějaké předsudky z minula, že se snažíš odhadnout lidi podle pár vět? To by mě zajímalo. A jen poslední věc, nedělám nikomu reklamu, a už vůbec ne psychiatrovi. Já zmínila psychologa
-
Že neměl? Vždyť o pár příspěvků dál vám jich neustále psal celé stránky. A tomu ty říkáš nemít argumenty? Promiň mi, ale spíš ty omíláš stále dokola to samé, co říkají VŠICHNI beliebers (nevím jestli z nedostatku fantazie či zatvrdělosti). Tyto argumenty jsou "Jste trapní" a "Závidíte mu". Když vám obojí někdo vyvrátí, napíšete tu samou větu znova. A takhle s vámi probíhá diskuze, což je velmi mrzuté, protože reagovat stále na to samé je totální nuda
-
BRAVO! Už dlouho jsem se tak nezasmála jako při čtení druhé části tvého příspěvku. Ty asi nemáš Facebook, viď? To je takový to místo, kde každou chvíli nějaká stránka přirovnává Justina k bramboře či toaletnímu papíru. Docela už silný kafe, ale přesně takhle funguje výsměch. A že Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí? Už je tady zas ten samý argument. Na tohle téma už jsem tady psala o pár řádků výš, tak si to přečti ještě jednou. A ten obdiv. Ano, obdivují ho jeho fanynky v průměrném věku 14 let, díky kterým má ty koncerty vyprodaný. That's all.
A ano, snažím se uvažovat jako dospělá (narozdíl od někoho) a dívat se na věc všeobecně. Ano, UZNÁVÁM, že Justin je v dnešní době slavný a že má hodně fanynek a že se o něm hodně mluví. Ale proč? Protože naše společnost doslova žere všechno, čím jí krmí média. -
Otočme list, co jsi dokázala ty? Kromě toho, že ses nebyla schopná pořádně naučit vlastní jazyk?