Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Taky, že ho neposlouchám!
  • Kronoss1
    Adele, pokud byl Jiří Paroubek ve své době demagog, tak se učil od tebe. Ty neumíš věcně reagovat a proto je diskuze s tebou zbytečná. Ty jsi jen malá holka, která se snaží ostatní přimět k emotivní reakci, která by je snížila na tvoji úroveň. Smutné je, že ani to neumíš.
  • Justin není tak špatnej, song Beauty and a Beat se mu docela povedl, ne? A gay rozhodně není!!!! To by asi nechodil s holkami ne? Píšu zde, protože argumenty antiBieberů jsou hodně ubohé a píšete to zde jenom proto, že mu závidíte prachy a slávu, kterou vy asi nemáte, co??? Běžte si vylejvat mindráčky na někoho jinýho, který je opravdu špatný zpěvák/čka. Justina jsem sice předtím neměl moc rád, ale teď mi nevadí, má potenciál.

P.S.: Dobrej vzhled má možná od přírody, možná pomáhá make-up, ale nechte ho žít a nenavážejte se do jeho vzhledu, protože vy evidentně jste šeredy, kterým ani ten make-up nepomůže. A co plastika? Ta taky vám nepomůže, ptže budete vypadat jako zrůdy. Mohli byste dopadnout jako Justin Jedlica, který to s plastikami přehnal, protože chtěl vypadat jako panáček Ken. A to býval před těmi plastikami pěknej kluk *9* *9*
  • Ano, proslavil se úplně sám, bez internetu, bez manažera. Jasně.
  • A ještě jednou píši: Nadávka není argument!
  • Michal: Není pravda, že Justina proslavil jeho management, víš, když je člověk poleno, tak z něj hvězdu neudělá ani ten nejlepší management ani marketing. A taková "úžasná makovice" jako ty by tuhle prostou skutečnost měla dávno vědět. *5*
  • Diskuse o hudbě? To řekl kdo?
  • Když pořád píšete, že tohle je diskuze o hudbě, tak proč si furt berete do huby Justinův vzhled? Tomu nerozumím.
  • mělo tam být "od hudby...
  • Tak to ses měla narodit tak o 50 let dřív, to bysis na Sylvíkovi pochutnala. Btw, mě se třeba Stallone vůbec nelíbí, Justin je hezčí a vůbec nevypadá jako holka, ale jako pěkný mladý kluk. To má chodit zarostlej kvůli vám nebo co? Když ani nedokážete pochopit, že každá holka má jiný vkus, tak nemá další diskuze žádnou cenu. A taky nechápu, proč furt narážíte na jeho vzhled, když máte plnou hubu keců, že tohle je diskuze o jeho hudbě. Telecí argumenty už vám pomalu docházejí, tak od hudbě přecházíte na jeho vzhled, protože už nevíte, jak jinak byste ho ponížili. To je vážně úroveň.
    PS: A přestaň psát o Justinovi, že vypadá jak holka, to píšeš asi proto, že ty sama vypadáš jak chlap co? *5*
  • Oh my lord, nechci nikoho odrazovat, chci se jen bavit a diskutovat. A ty skutečně nějak dobrá češtinářka nebudeš, protože jestliže nerozpoznáš rozdíl mezi větami "on je" a "on na mě tak působí," a ještě říkáš, že jsme to my, kdo je hloupý a chytá se onoho pomyslného stébla, tak to nejsem já, kdo neví, která bije.. Párkrát si tady napsala, že máme jen dva či tři argumenty (a sice že Bieber je mizerný, protože to o něm říkají kritici), což je zhovadilost číslo dvě. Nalistuj si pár stránek dozadu a zjistíš, že jich máme asi milionkrát víc, než ty (vlastně ne, milionkrát nula je stále nula). A urážka, milá dívko, skutečně není argument.
  • Tak to jsi vystihla.
  • Áchjoo. Dřív se holkám líbil třeba takový Harrison Ford a pro kluky byl vzor například Sylvester Stallone. Dneska? Holky přitahuje někdo, kdo má v sobě víc estrogenu než ony samy a kluci na sebe hodí růžové tričko a útlé kalhoty a myslí si, jak nejsou mužní. Loooool, tahle doba je vážně směšná.

P.S. Chlap by měl vypadat jako chlap, ne jako princezna.
  • Blažky, jsi vážně vtipná, jak Justina furt zesměšňuješ...vážně mu nezávidíš? Ty tvoje komentáře na úrovni 11letý holky jsou fakt k neuvěření, třeba "Justin na mě působí jak metrosexuál" a aby ses vyhla další diskuzi, tak potom napíšeš "já jsem řekla, že na mě jenom působí jak metrosexuál, neřekla jsem, že metrosexuál je". Já si vážně připadám jak v Kocourkově. Nebo jako když komunikuji s Bohnicemi. Vymejšlíte úplný zhovadilosti, které by vážně nevymyslelo ani dítě v MŠ, vymejšlíte všelijaký trapárny a nesmysly, jen abyste Justina ponížili. A tomu říkáte argumenty na úrovni? Jděte se vážně vycpat. Ano, tonoucí se stébla chytá, protože víte, že ty vaše bláboly jeho fanynky nikdy neodradí a je to vážně k smíchu, že většinu svého času trávíte na diskuzi o někom, koho nemůžete ani vystát. To fakt nemáte na práci nic lepšího, než shazovat Justina? No, ve vaší kůži bych nechtěla být ani za milion, vy musíte mít asi hodně smutné a nudné životy, když trávíte své volno pomlouváním někoho, koho nemůžete vystát. I tak se dá žít. Sice blbě, ale dá.
  • Kdyby tě to nerozčilovalo, tak o tom psát nebudeš. A lepší, když kluk vypadá jak metrosexuál, než aby vypadal jako vy vaše údajné hvězdy na úrovni.
  • Proč bych měla urážet malé děti a jejich IQ připodobňovat tomu vašemu? Tohle si ty děti nezaslouží, protože ony by takové dementní argumenty jako vy nikdy nevyplodily. *5* Ano, vy se snažíte, aby vaše argumenty měly úroveň, ale opravdu jen snažíte, balíte je do roušky inteligence a rozumu a jediný, co z vás za tu dobu vypadlo je, že Justin je mizerný zpěvák a že to o něm říkají hudební kritici. Zkuste vymyslet něco lepšího. *2*
  • Ne, já z vás nervy nemám, ale baví mě číst ty vaše trapné, dětinské komentáře. *1* *1* Bez vás by tu byla děsná nuda.
  • A není tohle zastírání nervů na pochodu, co, Adele?

P.S. Jestli na tohle budeš odpovídat, vyhni se obrácení mého argumentu proti mě. Je to dětinské.
  • Ano, my si tady také obhajujeme svoje argumenty. S tím rozdílem, že se snažíme, aby to mělo nějakou úroveň a ne, aby to o nás prozrazovalo, že máme IQ dětí v mateřský škole.
    (opět předpokládám, že tvoje reakce bude typu, že my máme IQ dětí v MŠ...ale tohle už je u tebe tak předvídatelný, že nás tím nepřekvapíš...zkus si vymyslet něco novýho)
  • Říkám, že na mě tak PŮSOBÍ. Lol, jako kdybych mluvila do zdi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit