Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to ty umíš dobře jednu věc, vlastně vy všichni - dělat tady ze sebe naprostý blbce, kteří vůbec nechápou souvislosti a chrlí tady jeden "úžasnej" argument za druhým. *3*
  • Blažky a Michale, na jednu stranu vás docela obdivuji, protože vymýšlet pořád dokola stále nové hovězí komentáře musí dát docela fušku ne? *1* *1* *1* *1*
  • A jaký to má význam pro tuhle diskuzi?
  • Happy birthday Justin. *3*
  • Tohle jste řekli vy sami, máš krátkou paměť.
  • Trotlíčku Michale, management využívají všechny hvězdy, dokonce i ti tví skvělí Rolling Stones víš. Koukám, že argumentů tady máš plnou hubu, ale tak jednoduchý věci vůbec nechápeš.
  • Všechno Nejlepší ! :)
  • všechno nejlepší
  • Mentalista14
    Happy B-day Justin!!! *14* *14* *14*
  • Ja ho tak nesnasim i ted zpiva jak holka a to je dospelej.
  • BRAVO! Bravisimo! Tak teď jsi mi to natřela, úplně jsem si z tebe sedla na zadek. Jak už tady psal Michal. Je rozdíl mezi "je" (jako skutečně je) a "působí na mě" (působí tak jenom na mě, nikoli na někoho jinýho). A o vyhýbání se další diskuzi bych na tvém místě moc nemluvila. O pár příspěvků níž se tě tady Michal na něco ptal a tys mu odpověděla úplně na něco jinýho, na co se ani neptal. A to nebylo poprvé (teď mě napadá, jak vlastně odpovídáš na otázky při zkoušení ve škole...?) Jo a my, že si vymýšlíme hovadiny? Máme stejný názor jak docela dost dalších lidí..
  • Já alespoň dovedu obětovat jednu vteřinu života, abych napsal slovo "protože."
  • Kronoss1
    Samozřejmě, že děti ani argumenty mít nemohou ADELE, protože na to nejsou dostatečně rozvinuté, jako ty, ale s tím rozdílem, že ony na to mají ve svém věku nárok, zato ty bys už měla být schopná diskutovat na úrovni.
  • Kronoss1
    Co máš pořád s tím vzhledem?
  • Kronoss1
    ADELE přitvrdila! Už se dokonce smířila s tím, že má podprůměrnou inteligenci.

Jen poznámečka: "Tonoucí se stébla chytá" se určitě odjakživa neříká.
  • Kronoss1
    Holčičko, Stallonovi je 66 let.
  • Kronoss1
    Já se bavím, jak si myslíš, že jsi to všem natřela. Dej nám zase nějakou lekci z historie jako minule, ať se poučíme. Nebo třeba z práva?
  • Kronoss1
    Zrovna ty to musíš poznat.
  • Kronoss1
    Samozřejmě, že tohle argument není. Ale tohle jsme například já a Michal nepsali, takže se věnuj našim argumentům, jestli na to máš. Tvoje dospělá kamarádka ADELE na to nemá.
  • Kronoss1
    Proč ho nemáme kritizovat? Protože jsou mezi vámi křehké duše? Alespoň si zvyknou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit