-
No, no....Michal a Blažky pokračují ve svých telecích výlevech, tak je hezky povzbuďme. A opět papouškují zhovadilosti, které už napsali tolikrát. Je to jako nekonečná mexická telenovela, pokud přeskočíte 30 dílů, tak se nic nestane, protože se tam opakuje to samé dokola, takže když na tuhle diskuzi vstoupím až za rok, tak nejnovější příspěvek bude od Michala a hádejte, co napíše? Že Justin je nekvalitní zpěvák, že to o něm říkají hudební kritici a Blažky to doplní originální větou, že Justin vypadá a zpívá jak holka. *1* *1* No a ještě si myslí, že Justinovy fanynky jsou úplný blbky a nevědí, co to znamená demagogie, shut your f*cking face atd. Sami si to museli nejprv vyhledat ve slovníku a pak machrujou. To je typický příklad jejich ohroženého ega, mají komplexy a tak si je léčí tady, místo aby vyhledali pomoc odborníka. No prostě chudáci. *15* *15*
-
Že neznám nějakýho Tankiana je mi fuk, kdyby byl tak dokonalej, jak tady píšete, tak ho zná už dávno celý svět. Vím,co to je emotionikona na rozdíl od tebe, kterej si to musíš nejprve vyhledat ve slovníku a pak machruješ, jak umíš áááánglicky.
Omyl, nevyspělí jste vy, protože jenom infantilní děcko pořád o někomu dokola hovoří, že je nekvalitní a že to o něm říkají kritici a že vypadá jak holka. Jen opakuju to, co jste tu řekli snad milionkrát. Pak, kdo je nevyspělý, že??? -
Neviděla, ale nechápu, proč furt říkáte, že vypadá jak holka, když to není pravda. Sami beztak vypadáte jak zombie, potrefená husa se totiž vždycky ozve.
-
Neříkám, že kdo má jiný názor, je retardovaný. Btw, vím, co to je demagogie, nedělej ze mě blbce jen proto, že ty sis to v tom slovníku musel najít. Já jen říkám, že názory,že vypadá jak holka jsou projevem retardace, protože on vypadá jako normální kluk a jestli to nevidíte, tak si pořiďte hodně silný brejle.
-
Dobře vystiženo, Michale! :)
-
Táhněte do prdele, vy zmodernizovaný čůzy. Pokud budete poslouchat tyto sračky, národ zblbne a nebude znát nic jiného než toto. Na všechny ty osobnosti, které kdy byly, si nikdo už nevzpomene. Věř mi, že to co on "zpívá" není zpěv, i já umím zpívat lépe. Spíše kvičí jako prase, když jde na porážku. Ty jsi nás všechny lidi, kteří ho v lásce nemají už viděla a slyšela, že můžeš soudit?
-
Všechno nejlepší Justínku!:**
-
Vcelku; zvlášť, když jsou adresovány člověku, který na ně nedokáže odpovědět k věci, a místo toho a) větu otočí naruby proti tomu, kdo ji napsal b) odpoví nadávkou a přidá pár kreténských emotikonů (víš, co to slovo znamená?), což by žádný normální člověk neudělal. Stále nám dokazuješ, že jsi nevyspělá a neorientuješ se v hudbě (o čemž tvrdíš opak), protože nevědět, kdo je Serj Tankian...
Popularita není známkou kvality, zkus to pochopit. Myslíš si, že se orientuješ v hudbě, ale nejspíš jenom v těch pár interpretech, kteří okupují hitparády, Óčko a Bravíčko a o kterých je vám podsouváno, že se jedná o kvalitní hudbu. -
Takže ten, kdo má jiný názor než ty, je podle tebe retardovaný? Jak poznamenal Kronos, to je demagogie (najdi si, co to slovo znamená).
-
Já myslím, že by se mělo diskutovat alespoň trošku na úrovni, ne? Zkratky a smajlíky si používejte v mailech, esemeskách nebo v chatu.
-
Ale je něco jiného se díky managementu proslavit a něco jiného ho využívat.
-
Jenže úplně v jiném kontextu a souvislosti.
-
Hele haters, už jste vážně trapný s tím, jak mu furt nadáváte, že vypadá a zpívá jak holka. Jak vypadáte a zpíváte vy? To radši nechci ani vědět. Vy budete asi těžce retardované případy, které potřebují odbornou pomoc. Justin totiž vypadá jako normální, mladý kluk a nutno podotknout, že na rozdíl od vás vypadá hodně dobře. A hlas má normální, ani chraplák, ani příliš vysoký, prostě normální.
Jedinej problém je ve vás, že nedokážete přežít, že se proslavil někdo, kdo se vám nelíbí. V tom případě máte hodně velikou smůlu, protože v životě ještě uvidíte a uslyšíte mnoho věcí a lidí, kteří se vám nebudou líbit. Tak to prostě je. Takže tady furt nekřičte jak poranění jeleni, ale radši se s tím smiřte a uleví se vám. *15* -
Hovoří dívka poučená z vlastních zkušeností...
-
Neudělám s tím nic, ani s tím nic dělat nechci. To platí i naopak. Ty taky uděláš kulový s názory lidí jako jsem já nebo Michal. A že jich je hodně.
-
Copak on má holčičí hlas? Propláchni si uši, má hlas jako normální mladej kluk.
-
Vsechno nejlepsi k tvym krasnym narozeninam a spokojenosti do dalsich let. Happy birthday.
-
Všechno nej k narozkám :)
-
Všechno nejlepší bobře!! *1*
-
No, já mám taky stejný názor jako MILIONY lidí na téhle planetě. Co s tím uděláš, děvčico?