-
Já vím že si to nepřečte, ale stejně mu popřeju.
-
Dobrá, možná, možná dal někdy nějaké miliony, jenže co to je pro člověka, který loni vydělal miliardu? Každý normální člověk by byť jen z deseti procent té částky zabezpečil svou rodinu na několik generací.
Možná začal být slavný díky YouTube, ale kde by byl, kdyby nebylo internetu? Nikde.
Akustické album jsem slyšel, to bych ho jinak neposuzoval.
A texty skutečně bezduché jsou, pouze opakují již stokrát omleté prvoplánové fráze.
A na Never Say Never se nepodívám, nejsem sebevrah. Stačilo mi podívat se na trailer a už jsem si musel jít pustit pro uklidnění Pink Floyd nebo Yes (to znát nebudeš a i kdyby, tu hudbu nepochopíš). -
Všetko najlepšie *14* Hateri sa môžete aj dosrať ;)
-
Tisícky? Oh, takže tie milióny pre Haiti, Japonsko a pod. sú tiež len malé peniaze? ...
Nepreslávil by sa bez svôjho manažera? ...šak skrz Youtube mal sto tisíc sledovaní a milióny videní! Ty totiž ani nevieš ako sa on preslávil. Láskavo si pozri Never Say Never a potom tu začni vykecávať!
Pusť si nejakú akustickú pesničku a spoznáš, že vie spievať ;)
Bezduché texty? Doboha človeče počul si Pray, Down to Earth, Believe či Never Say Never? Alebo kopu ďalších ako napr. Be Alright?
..Môj zlatý, Justina miluje 38% svetovej populácie a keď dosiahneš to čo ON, tak potom ho začni kritizovať :-)
...Áno, a teraz sa do mňa pustite haters, ale vy nieste nič. Zatiaľ čo on pomáha chorým deťom, daruje veľké peniaze(nie tie tvoje posraté tisícky, ale milióny), tak ty sedíš za počítačom a kritizuješ ho;) -
Vida, tři minuty a už je tu dislike.
-
Psala sem, že "jediný ADELE asi za chvíli praskne žilka". Všimni si tam toho ASI.. Usoudila jsem tak pouze z těch komentářů, které jsou vpodstatě to samé. Řekni mi, jak s tebou máme diskutovat, když jediný, co píšeš, je vlastně toto: "Kecejte dál hovadiny, já se bavím, bla bla bla bla, blábolte dál". A tohle si schopná napsat na dlouhý náš komentář plný různých argumentů. Ty na ně prostě nereaguješ, to je pak těžký. Takhle diskuze nefunguje (nevím proč nereaguješ ani na jednu z našich vět tak, aby to navazovalo.. Že by sis uvědomovala, že máme aspoň v něčem pravdu a nevěděla, jak odpovědět? Nemáš slov?)
-
Dobrá, Adele, jsem ochoten opět shrnout pár mých argumentů, které tu zazněly, proč si myslím, že je Bieber absolutní nic, které si troufá říkat zpěvák.
1) Špatně frázuje (zjisti si, co to je)
2) Má malý rozsah
3) V každé "písni" na efekt vzdychá
4) Texty jsou zcela bezduché, což ovšem někdo jako ty (kdo neumí anglicky) nemůže posoudit
5) Nebýt jeho manažera, dnes o něm nikdo neví
6) Nebýt Brava, Óčka a podobných hovadin, tak jste o něm dosud neslyšeli ani vy; 7) Nevypadá vůbec mužně, ačkoliv si to myslí
8) Dává pár tisícovek na charitu, ovšem co to je pro člověka, který si loni vydělal miliardu; 9) On a spoustu dalších ovlivnili celou jednu generaci, ovšem v tom nejhorším slova smyslu; 10) Během roku vydá dvě alba celkově o ničem, které slouží pouze jako vytahovačka peněz z holčiček, jako ty; 11) Nijak se umělecky nesebevyjadřuje, pouze podléhá trendům a vydělává prachy; 12) Každý, kdo se alespoň trochu v hudbě orientuje, pozná, že prostě zpívat neumí a jeho "muzika" je velice, velice špatná.
A teď mi prosím, čísílko po čísílku vznášej protiargumenty. Už teď se těším. -
vše nejky nejky I♥you HATERS *12*
-
no to teda nezpiva justin je dobrej a neco dokazal az neco vy dokazete a bude kolem vas takovej poprask tak mi napiste
-
Všechno nejlepší k narozeninám *14* *4* *5* *14* *14*
-
Třeba vypadám hůř než zombie, ale jak to víš? Ale i zombie je pořád lepší než on, takže. A pokud jde o IQ, tolik kolik máme my, ty nikdy mít nebudeš.
-
On z tebe blbce dělat nemusí, toho ze sebe děláš sama.
-
Jak zajímavé, nejenže jsi vlastníkem plakátů a voňavek Justina Biebera, ty máš i křišťálovou kouli, ve které vidíš jak vypadáme a slyšíš jak zpíváme. Abych ti to ulehčil, tak se přiznám (bez ironie), že zpívat neumím. Co ty?
-
Stejně si to nepřečte a i kdyby, tak tomu ani nebude rozumět. Tak na co to psát?
-
ADELE má pravdu, jste tak ubohý těma nesmyslnejma poznámkama. Určitě máte IQ tykve *1* *1* . Je velmi smutné, co dělá s lidmi závist a zabedněnost. Běžte pomlouvat třeba Bruna Marse, ten zpívá jako holka!!!
-
Zrovna ty něco říkej o souvislostech, historiku.
-
Don't push it. Someone might take your word for it and start writing all posts in English.
-
I zombie má něco do sebe. Bieber je už moc mainstream.
-
Od 2. do 4. řádky to vypadá, jako bys mluvila o sobě. Že by sebereflexe?
-
tahni *16*